Zanimljivo

10 budžetskih piknika

10 budžetskih piknika

Piknik napravimo za veliki datum, ako vi i vaš partner radi na budžet. Oni ne moraju koštati zemlju, oni su te iz kuće - i oboje se da ubace vaša lica!

A piknik čini fab alternativa u restoran, ako ne možete priuštiti troškove, a to je odličan način da se jede i pije sa voljenom osobom na otvorenom vrata. Možete odabrati gdje želite jesti, kao što su plaža, park ili čak šumama i možete odabrati ono što jesti.

Izlet su takođe velike društvene aktivnosti za grupe prijatelja koji žele da se na otvorenom i imaju neke zabave na suncu.

Planiranje izlet nije baš težak posao. Ali, ako ste malo vezan za gotovinu, ovdje je 10 budžet piknik Essentials.

Big izletu

Ne morate potrošiti bogatstvo na izletu, a to može biti nešto što već imate kod kuće. To bi moglo biti čak i nešto što trenutno spavaju!

A izletu samo treba da bude velika, relativno čista, i dovoljno jak kako bi se pružaju udobnost i zaštitu protiv bilo kakve površine ćeš to legne na.

Ako nemate rezervnu deku kod kuće, možete zgrabite jedan za nekoliko penija iz štedljivost radnju ali pazite da je vaš izletu je vodootporni.

A Cooler

Ćete negdje je potrebno da sačuvate hranu i piće koje treba da ostane cool, tako da ne dobije ustajao od trenutka kada ste stigli na odredište.

Dok piknik košara je opcija, oni koštaju i oni nisu baš praktični!

Dakle, umjesto da troše veliki dio svog budžeta na piknik, zašto ne kupiti cooler umjesto? Možda već imate kod kuće, ali ako ne postoji dobra šansa da je jedan od vaših prijatelja će biti u mogućnosti posuditi tvoje.

load...

Možete čak i da napravite svoje strane postava kesu za smeće sa ledom pakete.

Kockice leda

Ako je to stvarno vreo dan, vi i vaši drugari su nesumnjivo će dobiti žedan. Nakon nekoliko sati, sok ste spakovao će biti toplo i mlako.

Što znači da ćeš na čelu drugdje da kupuju skupe zalihe.

Iz tog razloga, to je dobra ideja da sipati sok u termos bocu kod kuće - i zatim napunite ledom. To će zadržati svoj sokove lijevi dan ide.

Vreće za smeće

Piknike dobiti u neredu. Nakon što ste sve punjene vaša lica, ti si ostavio s nadut stomak, merriness - i mnogo legla da raščistimo.

Ako ste zaboravili bin torbe, ti ćeš morati da nekako sredi sve vaše nered i prevoziti ga u javnosti bin.

Ili to, ili ćeš baciti sve smrdljive ostatke u automobilu. Nije kul.

Da biste sačuvali sebe hrpu muke, pakuj nekoliko kese za smeće. Oni su stvarno jeftini, a vi ćete sigurno već imaju kod kuće.

Za višekratnu upotrebu za jelo

Mnogi ljudi radije kupiti jednokratne plastične pribor kada su krenuti na plastici. Ali, za jednokratnu pribor nije sve tako jeftino, i može se koristiti samo.

load...

Umjesto toga, zašto ne ulažu u višekratnu upotrebu pribor? Za višekratnu upotrebu, izdržljive plastike pribor je dobra investicija. To neće koštati previše novca, a možete i ponovo koristiti stavke kada planirate drugi piknik.

Također ćete morati da donese oštar nož. Plastični noževi nisu dobri za rezanje!

Daska za rezanje

To je nešto što svi zaborave. A rezanje odbora nije nešto što uvijek mislite o tome kada pakovanje svoj piknik, ali je bitan.

Ako si da se cijepanje i sekao hranu se, trebat će vam malo, lako rezanje odbora. Ne morate da izdvoje malo bogatstvo na nešto fensi, ali bi mogao umjesto izvući sa plastičnim koji možete pokupiti iz vašeg lokalnom supermarketu.

Dokle god je dovoljno čvrst, to će biti savršen.

A Bug Repellent

Sunce je van, da si sipao svoju prvu čašu vina i ugrizla u ukusan sendvič. Život je dobar.

Odjednom, osa počinje lebdi oko piknik, zvučeći sve to. To je praćeno komarac koji čini raspoložen za malo krvi. Mrav se pojavljuje na sceni, njuši vaše slatke poslastice. O ne!

Ako ništa drugo ne može da pokvari piknik, to je bube. Da biste bili sigurni tvoj nije uništen stalnim swatting muha i osa ubode, to je dobro spakovati jeftin, prirodne bug repelent. Posao završen!

Platno salvete

Platno salvete nisu baš bitan, ali ako želite da vaš piknik imati malo stila verovatno ćete ih trebati. Platnene salvete dodati boju u svoj stol i pomoći da se stvori ugodnu atmosferu.

Oni ne koštaju puno na sve, bilo. Glavu dole u najbliži štedljivost / Dollar Store i pokupiti paket za nekoliko penija. Pregovaranje!

Jeftine hrane!

Najvažniji dio svog piknik je nedvojbeno hranu. I to je taj dio koji regali se vašoj račun.

Meso je lako najskuplji hrane na bilo piknik spisak za kupovinu, a to je ujedno i najteže za transport i zadržati svjež. Iz tog razloga, to je dobra ideja da napusti meso potpuno i umjesto toga odlučiti za jeftinije alternative, kao što su jaja, kruh, i tuna.

Plod je također budžet za porodicu, dok možda želite da pripremite svoj čips, propada i salate.

Plastične čaše za vino

Možda već imate nekoliko cut-staklo vina pehara kod kuće, ali to ne vrijedi rizik da ih (možda ih razbiti!). Umjesto toga, mogao bi kupiti nekoliko plastičnih čaša za vino koje ne koštaju previše novca, ali koji može biti ili ponovo i ponovo koristiti ili bacio daleko kada završite.

Plastične čaše za vino bi trebao biti dostupan kod Vašeg lokalnog supermarketa. Ako ne, vinoteke će ih zalihe, ali možete vjerojatno dobiti najbolju ponudu od online kupovine.

load...