Zanimljivo

10 fun zabava lista listova za single girls

10 fun zabava lista listova za single girls

Jedan život treba da bude zabavno, tako da ne sjediti kod kuće brinući o tome zašto nemate dečka; izaći u veliki svet i uživajte. Ne morate nikoga drugog da odgovori, možete to učiniti baš kao što vas molim, a novac je sve svoje. Napravite popis svih stvari koje bih da rade i, za početak, evo deset zabava Bucket List ideje za singl djevojke.

1. Sada možete biti sebičan

Odnosi su sve o kompromisu, ali kada ste slobodni, možete imati sve stvari na svoj način. Iskoristite svoj singl status i provesti svoj novac na sebe. Splash se na jako skupo odijelo ili se odvezi na luksuznom odmoru. Sada je vrijeme da to sve stvari koje ne možete kada ste sa nekim, tako da ne gube priliku.

2. Napišite knjigu

Imaš više vremena na rukama kada ste slobodni, pa zašto ne silazi pisanju te knjige koje ste oduvijek željeli pisati. Kažu da svako ima barem jednu knjigu u njima i sada kada je tako lako samostalno objavljuju knjige, mogao bi zaraditi novac, previše. Ko zna, da li biti sljedeći JK Rowling?

load...

3. Pokrenite maraton

Još jedna zabavna Bucket List ideja je da se vama neka viša mete sa svojim fitness režima. Cilj stvarno visoka, a početak treninga za maraton. Zamislite osjećaj postignuća ćete se osjećati kada pređete ciljnu liniju i znaš sve naporan rad isplatilo.

4. Travel negdje egzotične

Još jedna od predivnih zabave Bucket List ideja je da spakuje kofere i odlaze na neku egzotičnu u svijetu, gdje nikada niste bili. Šta je safari u Africi, put u Indiju, ili u Južnoj Americi? Dokle god ste oprezni i razumno, sasvim je sigurno da žena putuje sama u većini zemalja sada.

5. Vratite se u školu

Zabava Bucket List ideje za jednu djevojke su zaista bezbroj i tu je još jedan od njih: upisati se u višu ili dopisni kurs i dodajte još neke kvalifikacije za svoj CV. Ako ste oduvijek htjeli kao forenzičar, a zatim pokrenite kurs danas. Sada je vaša šansa da se uradi nešto o svim stvarima koje ste sanjali.

load...

6. Pokušajte što je prvi potez

Nešto što svaka djevojka treba pokušati, barem kada se čini prvi korak. Kada ste skupio hrabrosti to učiniti, osjećat ćete se odlično i prepuni samopouzdanja i, ko zna gdje bi moglo dovesti previše?

7. Flert

Još jedna zabavna Bucket List ideje za jednu djevojke je da se jednostavno počne flertuje s momcima. Kada ste singl, možete flertuje sa kim želiš, tako da izađu i da se zabavimo. Ne morate da se spojiti sa ili datum redovno svima koje flertovala sa, ali možete imati velik vrijeme ionako flertovanje.

8. Do nešto opasno

Da li ste se pitali kako bi to zaista bilo kao da skoči iz aviona ili bungee skok s mosta? Napravite popis svih avanturističke stvari koje možete pokušati i pobrinite se da su uključene u listu žlica. Malo adrenalinski fix nikad boli nikoga!

9. Izlazi u pustinju

A pun vazduh opstanak putovanje možda nije ideja svima zabavno, ali dokazujući sebi da mogu opstati sami u divljini svakako će biti poticaj za samopouzdanje. Ako ne sviđa ideja ubijanja i deru svoju večeru, kako onda o jednostavnije kampiranje za jedan, da te vrati nazad u kontaktu s prirodom.

10. Eksperiment sa različitim tipovima momaka

Pokušajte dating vrste momci nikada ranije nisi izlazio. Ne morate da se sve ozbiljne i izgubiti svoj singl status i slobodu, ali možete se malo zabaviti saznati šta sve različite vrste ljudi zaista vole da budu s. Možda ćete čak biti iznenađeni vrste momaka koji ti se uz.

Imate li drugih lista zabave kanta ideje za jednu djevojke?

load...