Zanimljivo

10 jasnih znakova da ste našli svoju srodnu dušu

10 jasnih znakova da ste našli svoju srodnu dušu

Kad sam bio mlađi, puno sam vremena proveo u nadi da ću se jednog dana upoznati moja srodna duša. Moji prijatelji su imali naizgled sretnu, ali ja sam još uvijek zaglavljena dating g Loser, g Lazy i g mogu da kuvam Neće Cook. Na kraju, odbacio sam ideju koja je postojala srodne duše.

Bez traga za njim, međutim, našao sam se zaljubila u čovjeka koji zaista vjerujem je moja srodna duša. Iz razloga izvan mog objašnjenja, dijele smo dublju vezu koju sam ikada imao sa kim. No tema razgovora je zabranjeno, a mi smo bukvalno da ono što jedni drugima misli. Upravo je tako u pravu.

Ali dosta o meni! Ako se pitate da li ili ne ste pronašli srodnu dušu, evo 10 jasnih znakova da imate...

Vi ne želite zamisliti život bez njega

Ako ne može - ili ne žele da - zamisliti život bez njega, to je pouzdan znak da je vaša srodna duša.

A srodna duša je neko ko dolazi u vaš život i pali ga na takav način da se bez njega, ne bi bilo samo tama. Bojite se da mislim kakav bi vam život bio kao da je on otišao, a vi se bore da se setim kako je bilo prije nego što je čak stigao.

load...

Šta god da je, kao, to nikada nije bilo ovako dobro.

Pravo je vreme

Ponekad, nisi spreman da ispuni svoj srodna duša. Da sam upoznao mina u svojim ranim dvadesetim, stvari jednostavno ne bi ispalo. Nisam bio na pravom mjestu, a nije ni on.

Ovo je kako radi, i sve je u vremenu. Ako ste oboje osjećati spreman odmah da prihvati jedan drugog u svoj život i uzeti odnos prema svom sljedećem logično fazi, postoji dobra šansa da je on jedan.

load...

On izazove sa kojima se

Da li si čovjek izazov kao niko drugi ne? Da li vam je gurnuti kada se osjećate kao odustajanje? Da li vam je kritikuju kad iznesu negativan, 'Ne mogu to "tip misli?

Ako to učini, to je dobar znak da je vaša srodna duša.

Srodne duše su tu za nas u svakom trenutku, nudeći nam podrška kada nam je potrebna i izazov naše misli i akcije kada smo korak od linije. Ako misli kao da ste učinili nešto od karaktera ili nemoralno, on neće dozvoliti da se izvuku. On će te prozovu. Zašto? Jer mu je stalo.

You Feel bol

Kad god ima loš dan na poslu, osećate ga.

Kad god je uznemiren jer prijatelj tvrdi s njim, osjetiti.

Kako god ga boli, boli samo toliko.

Isto tako, također dijele svoju sreću i radost. Možete osjetiti sve.

On zna šta je dobro za vas

Smešna stvar prvi termin je da vas dvoje toliko nepoznati jedan drugome da je lako dobiti na živce druge osobe sa svojim rješenja za njihove probleme. Vaša srodna duša, međutim, zna da iznutra. U stvari, oni vjerojatno znate bolje nego što ti znaš sebe. I zbog toga, oni uvijek znaju šta je dobro za vas.

Kada ste pod stresom, oni će znati kako da ublaži stres.

Kad si plava, oni će znati kako da te razveselim.

Kada je potrebno malo vremena nasamo, oni će shvatiti, i oni će vam dati svoj prostor.

Imaš isti život Ciljevi

Prvi put sam mislio da je sreo Moja srodna duša ispostavilo da je samo iluzija. Svim stepenima i svrhe, on je bio taj. Ali bila je jedna bitna razlika između nas dvoje, koji je uvijek će stati na put - imali smo različite životne ciljeve. Na kraju krajeva, ja sam zamislio jednu stvar, a on je zamislio nešto sasvim drugo.

Ako vi i vaš partner pevaju iz istog pjesmu stanja kada je u pitanju tvoj život ciljeva, to je definitivno znak da je on svoj kosmički druže. Važno je da vas dvoje žele iste stvari.

Ćete se osjećati ugodno oko njih

Vaša srodna duša bi trebao biti neko ko se osjećate izuzetno ugodno koji samo sjede s. Bilo da gledate televiziju s njim, Vecere, posjete prijateljima, ili čak i rade zajedno, on bi trebao uvijek biti osoba koja se možete opustiti uz.

Ako se bukvalno nikada osjeća neugodno, i osećate se kao da ste mogli zaspati oko njega ili čak svinja oko njega bez stvari postaje uvrnuto, to je siguran znak da je vaša srodna duša.

Vi se ne slažete Ponekad... 

Vi se ne slažete ponekad... Ali uvijek se slažete kada je u pitanju važne stvari.

To je ključna stvar. A srodna duša nije neko ko će da se slažem sa tobom na svaku sitnicu. Oni neće reći da i klimaju glavom na sve što kažete. Oni će vas izazov na određenim brojem bodova, a oni bi čak imaju različite interese za vas.

Ali, kada je u pitanju osnove - kao što su moral i vrijednosti - oni su na istom nivou kao i ti. I to je ono što je bitno.

You Get Leptiri u stomaku

Naravno, svi smo leptiriće u našoj stomak kada vidimo vruće momak hoda do nas, ili kada odemo na datum za prvi put. Ali to nisu isti kao i leptira dobijete kada leže u krevetu razmišljajući o njemu, ili kada je tekstove, ili čak i kada sjedite pored njega na kauču i razmišljajući o tome kako neverovatno je sve ovo.

Kada se to dogodi, vi sigurni da ste dobili najbolji prijatelj ćete ikada imati po vašoj strani.

Vi znate da su na sigurnom

Vi znate da je osjećaj sigurnosti i sigurnosti kad god si sa svojim čovjek? To znanje da on nikada neće vas povrijediti, i da će uvijek biti tu za tebe, da se zaštiti i njegovati ti? To je pouzdan znak da je to neraskidiva odnos, a on je srodnu dušu.

On također nudi svojim sigurnost odnos. Osećate kao da ste mogli prevazići bilo izazova zajedno, i da bukvalno ništa se neće vam se raspada.

load...