Zanimljivo

10 korisnih savjeta za flertovanje za momke

10 korisnih savjeta za flertovanje za momke

Naravno, flert savjeta za momke ne može biti potpuna bez spomena komplimente. Svatko voli da se pohvale, ali one komplimente mora biti originalan, a ne dobiti previše lično prerano. Reci joj kako je lepa izgleda ili koliko je velika joj odjeću pogledati, u svakom slučaju, ali ostavljali komentare o njoj vruće figura dok joj znaš malo bolje.

5. Make joj smijati, ovo je instant ledolomac

Za trenutak ledolomca, nema ništa bolje od donošenja Žena osmeh. Reci joj priču sa smiješno kraj i da će je staviti na jednostavnost i da joj osjećali ugodno. Pokaži joj da ne uzeti sebe previše ozbiljno i da su u stanju da se smeje na sebi i ona će biti otvoren s tobom.

6. Napravite kontakt očima, ali ne bulji

Kontakt očima je još jedan veliki i lako flert savjeta za momke. Kada razgovarate sa njom, budite sigurni da napravite kontakt suptilne oči i obratite pažnju na ono što se govori. Kombinacija osmeh i gledajući joj u oči je najlakši način da postoji da flertuje, ali pazite da ne zuri, ona će misliti da ste samo malo čudno!

load...

7. Ulazi u neposrednoj blizini, ali ne prebrzo i ne preblizu!

Izrada nježan fizički kontakt s djevojkom, kao i dodiruje svoju ruku kada se radi, je još jedan od velikih i suptilne flert savjeta za momke. Pazi za njenu reakciju, ipak. Ako se udaljava, možda ste otišli predaleko, prerano.

8. Budite sigurni ili naučiti kako da budu sigurni

Žene vole uvjeren čovjek i nikada neće biti u stanju da izvede flertuje osim ako imate neke samopouzdanje. Ako ste neka vrsta tipa koji smatra nervozan oko djevojke, a zatim pokušajte neke povjerenje prvo povećanje vježbe i, ne brinite, to će doći s praksom!

load...

9. Budite džentlmen i uzeti svoje ponašanje sa sobom, ako želite osvojiti djevojke srce

Malo viteštva uvijek ide dug put do pobjede Žena srce. Otvaranje vrata za nju, stoji tako da ona može sjesti i nudi nosili teške torbe za nju su samo neki od načina na koje možete Flert, čak i bez potrebe da se potrudimo.

10. Nikad ne ide predaleko

Ako Žena ode predaleko sa flert, mogla bi se nazvati zadirkivanje, ali ako dečko ide predaleko, onda to može biti pogrešno shvaćeno kao nešto mnogo gore. Nikada ne bi bilo otvoreno sugestivne primjedbe i uvijek biti svjestan Žena je reakcija na vas. Vi ne želite da bude označen štetočina.

Znaš li neki drugi flert savjeta za momke?

Stay happy!

load...