Zanimljivo

10 kreativnih načina proslave rođendana

10 kreativnih načina proslave rođendana

Većina nas raste iz stranke kape i muzičke stolice, ali to nije razlog da se zaustavi slavi svoj rođendan. Ne dozvolite da vam rođendan postati samo još jedan dan, pogledajte ovih deset velikih, kreativne ideje za odrasle kako bi proslavili svoje rođendane.

1. Uzmite porodice na pikniku

Spakovati otežavaju s nekim lopta igre, ukusna hrana i bocu šampanjca za odrasle, te da izlet u prirodu za rođendan poslastica. Uzeti djecu sa sobom, a vi ćete imati izgovor za sladoled torte i neke zabavne igre previše.

2. Imati dan sve

Još jedna od velikih načina kako bi proslavili svoj rođendan je samo imati dan ne radi ništa. Uzeti slobodan dan s posla, ostavi sve poslove do sutra, opustite se i radite šta god želite. Ne čak ni da se obuče, samo ljenčariti kod kuće, gledati TV, čitati, ništa, sve dok se ne radi!

load...

3. Uzmite solo kampovanje

Vrati se na prirodu i daleko od svih tehnologija za neko vrijeme, te da kampovanje na svoju ruku. To je odličan način da napunite baterije i uživajte malo mira tišine, ili da porodice, ako želite podijeliti zabavu.

4. Uzmite u nebo

Evo još jedan divan način kako bi proslavili rođendan: rezervirajte sebe na letenje iskustvo jednog dana helikopter i naučiti kako se leti. Helikopter vožnja je uzbudljive samo po sebi, ali još više kada se uzme kontrole. Možda ćete čak navuku i nađete novi hobi.

5. Idite na putovanje

Do not book, ne planiram, samo idi! Pakovati putna torba, jumbo u auto i vidjeti gdje vodi taj put. Sa ili bez vašeg partnera, misterija putovanje može odvesti na sve vrste mjesta na kojima ste nikada ranije niste bili, pa ko zna šta se krije u prodavnici za vas?

load...

6. Opet biti kao klinac

Postoji toliko mnogo zabavne načine kako bi proslavili rođendan, a jedan od njih je da se misli na jednu stvar da bi voleo da uradi za svoj rođendan kao klinac i to uraditi danas. Posjetiti zabavni park, uzeti jednodnevni izlet na plažu ili idite i gledajte najnovije Disney film u kinu. Ne zaboravi pamuk bombona i soda previše; jedan dan na dijeti neće škoditi!

7. Idite vidjeti mjuzikl

Uzmi putovanje u veliki grad i uhvatiti jedan od najnovijih spektakularnih muzičko-scenski emisije. Postoji toliko mnogo emisija koje možete izabrati i možete kombinirati iskustvo sa velikim obrok i noć u bahate hotel. To je još jedan od velikih načina kako bi proslavili svoj rođendan u stilu.

8. Have a tema stranke

Pozovite sve svoje prijatelje oko za tematske, maskenbal. Moglo bi se bazirati ga na godinu dana kao što je 1960-ih, 1970-ih, 1980-ih godina, i da se svi oblače za period i igrati samo period muziku za noć. Tematske večeri stavio sve u velikom raspoloženju i da će vratiti neke od te divne uspomene previše.

9. Razmazite se za taj dan

Još jedan od prekrasnih načina da proslavimo tvoj rođendan je rezervirati u spa za taj dan i da se ugađa, ceo dan. Možete dobiti opuštajuća masaža, profesionalni pedikir i manikir i sve ostalo što vam se dopada! Svako zaslužuje poslastica na njen rođendan, tako da bi vaš dan bio poseban.

10. Go Shopping!

Izaći s prijateljima i uživati ​​u šoping putovanja djevojka samo i traju dok ne padne! Jednom, ćeš u šoping jer želite, a ne zato što morate, a bez ljudi u auto, možete provesti koliko god želite da pogledate dizajner torbe i cipele.

Koje su vaše omiljene načina da slavite rođendan?

load...