Zanimljivo

10 načina da momci mogu zajebavati prvi sastanak

10 načina da momci mogu zajebavati prvi sastanak

Postoje neke prilično osnovne i ne treba raditi za prvi sastanak, a većina ih se svodi na čisto zdrav razum. Pa zašto mnogi momci tako pogrešno ?! Dakle, evo nekoliko osnovnih savjeta za momke kako kako bi bili sigurni da je vaš prvi sastanak ne završava katastrofom:

1. Idi tamo na vrijeme, ne želite da ostavite dama vas čeka na kiši

Nemojte samo biti na vrijeme, biti rano. Vi ne želite da napusti stoji na kiši, čeka na vas; i, ako stignem malo ranije, da ćete imati vremena da napiše sebe, razraditi porotnika zemljišta, naći lijep stol, takve stvari... Ti si off na loš start, ako se pojavi kasno, tako da ne rizikujemo.

2. Ne piti previše alkohola

Možda ste nervozni i piće ili dva i može li se smiriti i opustiti te malo, ali ako posežete za četvrto piće, a onda se povuče malo i smiri. Pada sa stolice može biti smiješno u bar sa svojim drugarima, ali to nije dojam želite da na prvom sastanku.

load...

3. Ne pokušavajte da pokaže, držite ga mirno i budi svoj

Želite ostaviti dobar dojam i pokazati Žena šta si sve o, ali gurnuti to predaleko i da će samo biti hvalisanje. Niko ne voli "Znam da je sve 'lice, koje misle da znaju sve, tako da ne bi ovo osnovna greška na prvom sastanku. Držite ga mirno i opušteno; dati dama priliku razgovarati!

4. Dajte off auru opušteno povjerenje i haljinu za ovu priliku

Go "sredini puta", kada je u pitanju izbor šta da obučem na prvom sastanku. Okreće se sa svojim zadnje druženje sa zadnje strane zapuštenog farmerke će biti jednako loše, kao što dolaze u uštirkane tri komad prugasto odijelo! Idi s pametnim, casual i vi ćete dati off auru opušteno povjerenje.

5. Može se nisu svi gospodo vole plavuše, ali i plavuše i brinete obično rade vole gospodo

Tako si uradio domaći i znate da je djevojka voli da se tretira i poštovan, kao ravnopravan. To ne znači da je možeš tretirati kao pivo prijatelj! Ljubaznost je uvijek u modi, pa probajte i da bude džentlmen, otvorena vrata za nju i pusti je da ide prvo jer djevojke ipak vole da ih tretiraju kao dame.

load...

6. Izbjegavajte govori previše o vama ili ona samo će biti u potrazi za bijeg

Ti si uspješan, volite sport, imate gomilu novca i možda ćete zaista biti Božji dar ženski rod, ali ako i dalje pričati o sebi, ona će pozvati taksi. To nije sve o tebi, i slušajte ono što ona kaže i zaustaviti pohvaliti!

7. Ne okreći datum u jedan 'u dubinu' intervju

Postavljati pitanja je u redu, ali ne pretvori u ispitivanje. Ponekad momci postavljaju pitanja, jer ne mogu misliti ni na šta drugo reći, ali ako napravite girl osjeća da je ona u centru pažnje, to će se oseća neugodno, a ona neće žele da se vrate na sekundu ispitivanja.

8. Rova ​​telefon i ne brinite, svijet će i dalje nastaviti da biste

Ako ćete da stavite telefon na stolu ispred sebe, onda barem imaju pristojnosti da ga više, tako da nećete stalno provjeravati za nove poruke. Taj mali treperi svjetlo će odvratiti vas oboje, tako da ga više, ili još bolje, isključite ga, stavi ga i ne brini, svijet će i dalje nastaviti da se obratim.

9. Izaberite pravu lokaciju. U bar u kojem se družiti sa svojim drugarima, nije dobro mjesto za prvu noć romantike

Muškarci često čine grešku uzimanja Žena negdje, gdje se osjećaju ugodno, a ne razmišljaju o tome šta dama možda željeli. Tako misle o tome, bar u kojem svi vaši prijatelji družiti, stvarno nije mjesto za prve noći romansu, zar ne?

10. Ne očekujte od nje da plati

To može biti dvadeset i prvom stoljeću i vaš datum je vrlo verovatno da bi mogli platiti pola, ali očekujući da traži nevolje. Samo da bude džentlmen i plati. Ona će cijeniti vašu velikodušnost.

Pa, sad, naoružani sa zabavljanje znanje i savjete, možete lako nositi svoj prvi sastanak sa uspjehom.

Da li imate neki drugi prvi sastanak savjeta kako dijeliti? Slobodno i učiniti tako da u komentar ispod teksta.

load...