Zanimljivo

10 najvećih nesigurnosti koje imaju momci

10 najvećih nesigurnosti koje imaju momci

Muškarci ne treba da imaju nesigurnosti, zar ne? Nesigurnosti su namijenjeni za žene koje nisu sigurni da li ih je momak stvarno voli, a ako je samo testiranje vode prije nego što svoj potez jednom zgodnija djevojka naiđe.

Ali, bez obzira na njihovu patrijarhalne uloge, njihove alfa-mužjak načina razmišljanja i svoju muškost, momci imaju nesigurnosti. Na kraju krajeva, oni su ljudski (znam, u pravu ??).

Ovaj članak je zapravo inspirisana citat sam pročitao glumac komadina Robert Pattinson koji hrabro je priznao da mu se ne sviđa da se vidi u toplesu u javnosti, jer se on stidi njegov nedostatak six pack.

load...

Yup, holivudska zvijezda je zapravo priznaje svoju nesigurnost. A ako holivudski frajer ima nesigurnosti, što to govori o običnim ljudima širom svijeta?

Odgovor: Svi imaju nesigurnosti!

Hajde da pogledamo 10 najvećih nesigurnosti da momci imaju.

Vaš Prethodna Boyfriends

Prije nego dating svoj čovjek, to je vjerojatno da ste već imali nekoliko momaka. On to zna, čak i ako ih niste posebno spomenuti.

load...

Ali ono što on zaista želi da zna kako on mjeri se u odnosu na njih.

On kao dobro izgleda? Da li je on kao pametan? Da li je on kao šarmantan? Da li on ima jače mišiće?

Da li je bolji u ne gori tost ??

Možda nećete shvatiti, ali momci brinuti o takvim stvarima. Oni znaju da si očito uživali odnosa u prošlosti, ali oni stvarno žele biti sigurni da uživaš ovo još jednom. Oni su u osnovi se takmiče sa mladićem kojeg nikad nisu vidjeli, a to može učiniti da se osjećaju neugodno.

Nedostatak Achievement

Najgora stvar koju možemo reći da je momak "Zaista se divim takvim-i-takav zbog uspješnosti je on."

Zašto?

Jer će vaš čovek počne da pogleda svoj nedostatak ostvarenja. I možda će ga skine.

Muškarci imaju za cilj da bude hranitelji porodice. Oni su dostignuća koji osvoje na život i impresionirati nam njihov uspjeh.

Ali, ako oni nemaju puno dostignuća govoriti, oni će osjećati nesigurno i ugrožena od strane drugih.

Gubitak kose

Kosa je jako važno za neke žene - ne samo svoje, nego i kosa na glavi svog partnera.

Neke žene će čak predviđaju da oni ne datum ćelavi muškarci na njihovom profilu sajt za upoznavanje. I to može učiniti momci se stvarno nesigurno.

Što su stariji, mnogo radite gubitka kose iskustvo. Neka iskustva u svojim ranim dvadesetim godinama, a neke su pogođeni u svojim četrdesetim ili pedesetim godinama.

Neka iskustva prorjeđuje, dok drugi idu potpuno ćelav.

A za neke, pronalaženje pramenovi kose u slivnik nakon tuširanja može biti vrlo alarmantna.

Ne mogu da poprave stvari

To je jedna stvar za momka da neće moći popraviti nešto pred svoju ženu, ali je napravljena još gore kada pitate drugog čovjeka da dođe i to srediti. Jasno je sramota i pravi čovjek osjećati inferiornim i bezvredno.

Dok ste mogli pomisliti da nije velika stvar, ako ne možete popraviti slavinu, za momka to je sve.

Biti Ugrožena

Iako Wedding Crashers je prilično otkačen komedija, postoji scena koja zaista udari akord sa mnom. Bradley Cooper, čiji karakter je suštinski, mizoginim alfa-mužjak, koji se ne može vidjeti da ima bilo kakve osjećaje, baca se u toaletu kada je njegova djevojka ulazi i pita da li je dobro.

Prestravljena da ga nije video u oslabljenom stanju, on sjedne na nju.

"To je u redu biti ugrožene", kaže ona.

Biti ranjiv je sigurno nešto mnogo momaka bore sa. S obzirom na ulogu zaštitnika i staratelja, momci su često nesigurna šta da rade sa svojim osjećanjima. Ako oni otvaraju, oni strahuju da bi ih kastrirati i da ćemo ih vidjeti drugačije.

Muškarci imaju osjećaje, ali morate ih njegovati. Oni su ljudska bića, a ponekad nisu sigurni kada sisati ga i biti muškarac baš kao i oni svoje drugare reći, ili kada su ranjivi.

U nedostatku kontrole

Djevojke bih da znam pravcu su krenuli u i gdje je njihova budućnost. Ali momci stvarno voleo da znam.

Ako se čovjek ne može da vidi svoju budućnost i nema kontrolu nad svojim životom, on oseća super neugodno. Nesigurnost postoji nešto što oni dobro rade. Oni bi trebalo da obezbedi sigurnost i stabilnost. Ako oni to ne mogu, oni ne osjećaju tako velika.

Brinu Oni ​​su za nas nije dovoljno

Vaš muškarac želi da vas zadovolji. On želi da bude dovoljno za vas. Ali on ne zna da li je on stimuliše dovoljno intelektualno.

Brine da ne nasmijati dovoljno.

On brine da mu je sve stariji i gubitak kose.

Ukratko, on nije siguran da li je to dovoljno dobar.

Uplašeni oni će nas Lose

Kao i zabrinjavajuće je da on nije dovoljno dobar za tebe, čovjek često brinuti da će te izgubiti nekom drugom. Ovo je nesigurnost koja se može pretvoriti u ljubomoru, a koji zapravo mogu oštetiti vezu nepopravljivo.

Nažalost, nekada momak počne brinuti da on će te izgubiti, može početi da dominira njegov um - a samim tim i svoje postupke. Dakle, njegova nesigurnost bi eventualno moglo stvoriti realnost da ćete ga zapravo ostaviti.

Oni trebaju našu odobrenja

Ponekad, kad je momak tekstovi da vam reći da izgledaš, on je zapravo ribolov za sigurnost. On želi da mu se tekst vrati govoreći mu da je zgodan, previše.

Kao uvjereni kako momci često pojavljuju, ponekad prikriva istinu. Muškarci trebaju dodatnu sigurnost, a oni su to tražiti od djevojke.

Ponekad, na primjer, čovjek može ići iz veze u vezu, u očajničkom pokušaju da dokaže sebi da žene još uvijek ga naći poželjno.

I lud kao što možda zvuči, Muškarac će ponekad ljubav žene samo da bi mu ih volim. U tom trenutku on će krenuti dalje.

Zašto? Jer je očajnički traži odobrenje da je atraktivan i privlačan.

Njihova visina (ili nedostatak iste)

Kratka momci osjećati užasno nesigurno o njihovoj visini. Dakle, ne spominji to. Ikad.

load...