Zanimljivo

10 neverovatnih haljina za ljepote koristeći kokosovo ulje

10 neverovatnih haljina za ljepote koristeći kokosovo ulje

Ako vas zanima ljepota, šanse su da ste čuli sve o izvanredne ovlasti kokosovog ulja. Ali šta se to dar prirode učiniti za vas?

Prije nekog vremena, bio sam potpuno neupućen u ljepotu prednosti kokosovog ulja. Ako bi me pitali šta ulje kokosa bi potencijalno može koristiti za, zadnja stvar koju bih rekao da su moje lice.

Ako se pritisne dalje, ne bih u potpunosti ne bi odgovorili sa "rukama".

Ako se pritisne čak i dalje, mi bismo bili tamo cijelu noć prije nego što sam rekao "moja kosa."

Međutim, nakon što je predstavio prednosti kokosovog ulja za ljepotu ni manje ni više nego kozmetičarka, mogu potvrditi koliko dobro kokosovo je ulje za kosu, kožu i lice - i još mnogo toga.

load...

Kokosovo ulje je zapravo ključni sastojak u velikom broju prirodnih kozmetičkih proizvoda. To nije iznenađenje. Na kraju krajeva, kokosovo ulje bogato je anti-gljivične i anti-bakterijska svojstva, što ga koristi za jačanje kose, hidratizira kožu - i još mnogo toga.

Hajde da pogledamo 10 nevjerovatan ljepotu hacks koristi kokosovo ulje.

Kokosovo ulje Mogu Opustite suvim rukama

Sasušene ruke može biti prava noćna mora, ali kokosovo ulje je jednostavan i moćan lijek.

Danas, uvijek držim teglu kokosovog ulja pored sudopera. Nakon što sam oprao ruke sapunom i vodom, dodam ulje da ih držati vlažnom i glatkom.

Kuhanje s kokosovim uljem je još bolje, jer čini odlična alternativa za maslac. Kao što kuhati, dodati malo mrlja na ruke.

Stvarno ubija dve muve jednim udarcem. Kuvate i hidrataciju kože. Win!

Kokosovo ulje čini veliki maska

Iako je temperatura kokos na sobnoj ulje je kremasta čvrsta, to se pretvara u tečnost kada je grije preko 75 Celzijusa.

Da bi svoju masku za lice od kokosovog ulja, topi ulje u svoj tuš pokretanjem teglu to ispod toplom vodom.

Šampon kosu, prije nanošenja dobru količinu kokosovog ulja sa svojim mokrim pramenove.

Zatim okrenite kosu u punđu, prije odlaska u odstoji oko 5 minuta. Isperite.

Kokosovo ulje radi kao Fab jagodične kosti Highlighter

Umorna lica su umorni lica. Iscede nas, čine nas osjećati umorno. Ponekad su nas zaustaviti od odlaska iz kuće, jer mi ne gledamo na naše najbolje. Na kraju krajeva, ne možemo dozvoliti našoj lomiti pogledajte umorno lice!

load...

Malo highlighter je savršen za PERKING se umorno lice. Međutim, umjesto da se oslanja na kupovni proizvode cijelo vrijeme, zašto ne odnosi DAB kokosovog ulja umjesto toga?

Sve što trebate učiniti je zamah trunke stvari na vrhu šminku prije odlaska na miru. To imitira boju vaše kože, ali čini sjaj.

Ako želite koristiti store-proizvoda na bazi, pokušajte i saznajte jedan koji koristi kokosovo ulje kao bazu.

Kokosovo ulje radi kao Fab ulje za tijelo

Još jedan od nevjerovatan prednosti kokosovog ulja je da je njena tekstura je takva da se čini odlično ulje za tijelo.

Sve što trebate učiniti je čim izaći iz tuša primjenjuju trunke ga na kožu.

Za optimalne rezultate, dodajte prstohvat lavande ili pepermint ulje i masaža u kožu.

Koristiti kokosovo ulje obrijati svoje noge

To je vjerojatno da obriješ noge uz pomoć kupovni za brijanje. Ali ne samo da su ove kreme skupi, oni su također bogata sastojcima koji bi mogao zapravo biti prilično štetno. Ne da ti ili bilo uplašim, ali da li znaju šta bilo koji od tih kemikalija navedenih na cijevi zapravo ?!

Kokosovo ulje je jeftin - i to je sasvim prirodno. Takođe, divno miriše i antimikrobno. Osim toga, to je naoružan sa agentima umiruje kožu koja napišite igle osjećaj pravilno hidratizirana.

Kokosovo ulje može sprečiti bore

Jedan od najboljih ljepote prednosti kokosovog ulja je to što može pomoći u sprečavanju bora. Bore vole dehidriranu kožu. Držite ih dalje od hidrataciju vaše kože koristeći kokosovo ulje.

Ciljnim područjima problem, primijeniti kokosovo ulje protjerati proces starenja u neki drugi dan (godina!).

Kokosovo ulje radi kao duboki regenerator

Još jedna od popularnih ljepote prednosti kokosovog ulja je da se može raditi čuda kao duboko uređaj za kosu. Ako ste ikada pregledava listu uobičajenog uređaj je sastojaka, verovatno ćete uočili da sadrži kokosovo ulje. To je zato što kokosovo ulje je bolje od bilo suncokreta ili mineralna ulja na prodiranje kose, čime se ograničava gubitak proteina.

Uvijek sam se oslanjaju na kokosovo ulje za moju kožu i kosu kada je u pitanju duboko uređaj. Sve što trebate učiniti je primijeniti prstohvat ga na kosu prije češljanje. Zatim, popravi mane u labavu punđu prije nego što pokriva jastuk sa mekim peškirom. Spavaj, prije šamponiranja ujutro.

Kokosovo ulje Is An Ace balzam za usne

Kako neugodno su ispucale usne? Vrlo! Ispucale usne može dovesti do ispucale usne - pa čak i rane, i krvarenje. To nije lepo!

Ispucale usne, međutim, ne šanse kada su se protiv kokosovo ulje i njegove super hidratantna svojstva.

Sve što trebate učiniti je iskopali prstohvat i primijeniti ga na usne. Perfect!

Kokosovo ulje je dobro za skidanje šminke oko očiju

Uklanjanje šminke oko očiju često je najveći posao koji Žena mora da preduzme u večernjim satima. Niko zaista želi da se to uradi - to je težak posao!

Kokosovo ulje je fab jer se može čak i ukloniti vodootpornu maskaru. Predlažem stavljanje DAB organskog kokosovog ulja na pamuk loptu, prije nego lagano se primjenjuju na vaše oči, vodeći računa da pokrivaju vaše ispod očiju, previše.

Kokosovo ulje je zatim kljunovi dole voštani šminke oko očiju, hidrataciju područje u tom procesu.

Nakon što je sve dole, možete isprati lice.

Kokosovo ulje Omekšava zanoktice

Jedna od predivnih prednosti kokosovog ulja je da se može omekšati zanoktice. Sve što trebate učiniti je primijeniti prstohvat kokosovog ulja sa svojim zanoktice nekoliko puta dnevno za super rezultate.

Pokušajte da ne pretjerate, iako, kako stvari mogao dobiti u neredu.

Da li znate kozmetičkih prednosti kokosovog ulja?

load...