Zanimljivo

10 novih kreativnih i zabavnih stvari koje možete dodati na listu kofea

10 novih kreativnih i zabavnih stvari koje možete dodati na listu kofea

Liste žlice su je proslavio u tom filmu The Bucket List (a odgovarajući naslov), i puno ljudi se odnose na njihovoj listi kanta kao popis stvari koje žele učiniti prije nego što umre. Iako pričvršćivanje riječ "Die" na kraju naslova liste zvuči pomalo sumornu, stvarajući Bucket List je zapravo stvarno zabavno i afirmišu život.

A Bucket List je u suštini listu stvari koje želite raditi u životu. To je tvoj način da je većinu vremena na planeti Zemlji, postizanje i raditi stvari koje znate će potvrditi vaše postojanje. Radije nego da sjedi oko svaki dan gledam ponavljanja prijatelji, da ćete dobiti tamo i dobiti stvari.

Sve što nam treba ciljeve i liste da nas ohrabri da rade stvari, a bez Bucket List možda nećemo iskoristite našeg života. Ako vaš Bucket List je zapravo tražim nekako sivo u ovom trenutku i treba spicing se malo, hajde da pogledamo 10 novih kreativnih i zabavnih stvari koje možete dodati na tu.

load...

Provedite dan kao tvoj Alter-Ego

Jedna od stvari niko od nas nikada ne može promijeniti je naš karakter i ličnost. Ovo je samo način na koji smo. To je način na koji smo rođeni, i način na koji će ostati.

Za jedan dan, međutim, mogao nešto što ste oduvijek htjeli raditi - živjeti svoj život kao alter-ego.

Budite Spiderman sa svojim Peter Parker je Superman na Clarke Kenta. Provedite cijeli dan acting out karaktera, u razgovoru sa različitim naglaskom, ili biti drskiji sa potpunim strancima.

load...

Take A Spontani Road Trip

Vikend je skoro tu, a šta si planirao za to? Još jedan lijeni subotu ujutro gdje ispasti iz kreveta u podne pred sede u pidžami cijeli dan, dok ne pogoditi klubovima?

Hajde, ti si radila ovo u proteklih deset godina. To je vrijeme da stvari tresti i učiniti nešto sasvim drugačije. To je vrijeme za spontani putovanjima.

Vožnji su stvarno super iskustvo. Moglo bi se voziti do negdje blizu ili negdje daleko. Možete čak i da uđe u novu državu ili zemlju! Uzbuđenje u zadnjem trenutku putovanje je nevjerojatna, a vi ćete biti drago što ste to uradili.

Have A Throwback četvrtak

Vjerojatno ste vidjeli poznate ličnosti imaju Throwback četvrtak na twitteru, dan u kojem oni slave svoje prošlosti dijeleći stara fotografija od sebe.

Ali, to je zapravo nekako jadno. Za pravilno Throwback četvrtak, zašto ne slušaju sve pjesme ste slušali kao tinejdžer, gledanje filma te volim kao tinejdžer, a možda čak i oblače kao ti natrag u dan?

Ovo će zaista učiniti da se osećate nostalgičan, a možda čak i biti u iskušenju da stupi u kontakt sa svojim starim prijateljima, previše.

Možda najbolje ako ne nazvati bivšeg dečka, iako. Verovatno je u braku s djecom i njegova supruga neće cijeniti što podseća o zadnjem sedištu u kinu...

Provedite dan Free From negativne misli

U redu, ovo je teško, jer negativne misli nekako pronaći svoj put od invaziju naše umove kada najmanje očekujemo ih. Oni su podmukla tako!

Ali, svima nam je potreban dan bez pesimizma, a možda biste mogli planirati za dan kada ćete samo biti pozitivan. Pomoći, mogu da potroše novac koja servira, pohvale, rade neke dobrovoljne sedmice, i samo općenito kao dobra osoba.

Provedite noć u Haunted House

Ako ste fascinirani sa misterioznim i uvijek zamišljao noć provesti u ukletoj kući, šta čekaš ?!

Oh, kapiram. Ti si stvarno uplašen. Izvini.

Ali ozbiljno, propuštaš. Prevladati svoje strahove i provesti sablasno noć u ukletoj kući sa svojim prijateljima. Ćete imati toliko zabavno kao što svi uzrujavati zbog sablasne zvukove u sred noći. Škripa dasaka, korake na stepenicama... Naježim!

Igrati poker

Poker je postao stvarno popularan u posljednjih nekoliko godina, u velikoj mjeri zahvaljujući televiziji uspjeh poznatih, kao što su Jon Favreau i Dan Bilzerian (The Dude sa svim puške). Možda ste zavideli njihov uspjeh i uvijek misli da je "poker noć" zvuči tako prokleto kul.

Pa, sada je svoj put na korak do ploče. Yup, to je vrijeme da se izađe iz cigare i votku i staviti na svoje najbolje poker face.]

Hej, nikad se ne zna; ovu ponudu Bucket List mogao završiti što ste malo bogatstvo.

Ili gubitak vam malo bogatstvo. Nikad se ne zna s poker.

Doniraju krv

Davanje krvi je zaista častan i humanitarne stvar. To pomaže da se spasi život, a vi ćete osjetiti pravi osjećaj ponosa i postignuća nakon toga.

Nakon što si se oporavio od nesvjesticu, to jest.

Ne, mi samo šalili! Davanje krvi je stvarno lako, i to zaista pomoći da se spasi nečiji život. Stavi ovo na listu kanta da to bude više zaobljeni liste.

See The Northern Lights

Malo skuplji od davanja krvi ovoga, ali vidimo severnom svjetla (ili aurora borealis) je nešto što svi zaista treba da radi.

Možete vidjeti ovu božansku čudo prirode na Islandu, Škotska, Norveška ili Finska, a može i promijeniti svoj život zauvijek. To je u osnovi najmirniji, najspektakularniji i najsavršeniji vatromet ćete ikada vidjeti.

Samo nemojte to uništiti uzimanjem autoportret.

Idite na koncert klasične muzike

Čak i ako vam se ne sviđa klasične muzike, definitivno treba probati i doživjeti koncert klasične muzike barem jednom u životu.

Lijepa, skladno i veličanstveni, koncerte klasične muzike su zaista divni. Možda ćete čak zanositi i sanjati.

Volontiranje u 3. Svjetske

Mi ćemo završiti na humanitarnu notu, a predlažemo da volontiraju u zemlje trećeg sveta. To će biti stvarno korisno iskustvo u kojem ti nešto natrag u svijet. Vi ćete napraviti nove prijatelje, a možda čak i promijeniti nečiji život.

load...