Zanimljivo

10 razloga zašto je neverovatno biti devojka

10 razloga zašto je neverovatno biti devojka

Muškarci misle da imaju sve zasijana se, sa svoje mišiće, mašine i mačizam, ali opet, ne znaju šta su nam nedostaju. U redu, tako da postoje neke neugodnosti koje djevojke moraju da trpim, ali postoje tisuće razloga zašto je to tako divno biti djevojka! Biti žena je jednostavno fenomenalno, tako da jede srce momci, evo samo osam od stvari djevojke su da ne:

1. Žene se koristiti šminku

Ako čovjek probudi tražim grubo, onda će izgledati grubo cijeli dan. Djevojčica se probuditi gleda na gore za trošenje, a ni u vrijeme sve, izgleda kao svježe kao ruža ili tratinčica, i spremni za taj dan. Šta više, djevojka ima izbor kako želi da vidi, zahvaljujući šminke, ali čovjek jednostavno mora da živi sa onim što mu je dato.

2. Žene imaju pravo da plačem

Devojke nemaju hang-up bi bilo da svoje emocije izađu i im je dozvoljeno da plačem kad god i gdje god im se sviđa. Nema sve flaširanje se, samo da izgledaju snažno, Žena može da plače kad je sretna, tužna ili jednostavno preplavljena emocijama.

load...

3. Žene mogu prilagoditi njihovu visinu nošenjem visokih potpetica

Još jedna prednost kao djevojka, je da dame mogu nositi štikle kad god žele dobiti viši, osjećati više samopouzdanja i elegantan. Neki visoke potpetice možete dodati više od 10 cm visine, što je prilično super, pogotovo ako priroda nije darovati na vas visine želite. Ljudi, naprotiv, potrebno je da trpim ono što imaju.

4. Žene mogu učiniti više nego jedna stvar odjednom

Žao mi je momci, ali ovo je naučno dokazano - ne možete multitasking spasiti svoj život! Žene moraju biti u stanju da prehrani djecu, razgovaraju na telefon, staviti na ruž za usne i držati na oku kuhanje, sve u isto vrijeme. Ako su ostavljeni muškarci, onda je telefon će biti u pećnici, djeca će se razgovarati sa večeru, a on bi imao noge se gleda TV.

load...

5. Djeca obično love girls

Koliko puta ste ga vidjeli? Kada čovek pokušava da bude dobar prema beba, beba eksplodira u suzama! Kada beba vidi Žena, njegovo lice se pali i počinje da osmeh i hihot. Djeca su samo da znam da su žene nježan i brižan, a klinci prirodno osjećaju ugodno sa devojkom.

6. Žene imaju prekrasan tijela

Stoljećima, umjetnici su odlučili da slikam gole ženske forme u umjetnička djela. A djevojka tijelo ima obline, oblika i ljepote. Nije ni čudo zašto su neke od najljepših slika u svijetu su žene.

7. Žene imaju kolekciju raskošnih donjeg rublja

Još jedna super stvar kad žena da žene imaju neverovatno zbirke lijepe donje rublje, koje mogu odmah učiniti da se osjećaju atraktivnije i samopouzdanja. Čak i kada niko drugi ne može vidjeti, žena zna šta jednostavan čipke donje rublje može učiniti kako bi joj samopouzdanje.

8. Žena može nositi farmerke svog dečka

Ovdje je još jedna velika stvar kao djevojka - možete nositi odeću tvog dečka, i izgledaju prilično slatko u tome, jer stvari poput prevelikih skakači, T-shirs i traperice su prilično moderan danas.

9. Girl moć je zaista moćan

To je djevojke koji drže stvarnu moć, čak i da je to ljudi koji su i dalje figura glave. Istorija je jednom pokazao, vremena i vremena, da iza svakog velikog čovjeka, postoji velika žena i, čim čovjek pada u ljubavi, njegovo srce i um su kod žena ruku.

10. Žene mogu igrati sa velikim raznim frizura

A djevojka ima izbor biti drugačiji svaki dan. Pletenice, peciva, kike... Lista može ići dalje i dalje... Kada ste Žena možete gotovo beskrajno igrati s različitim frizura i boja kose, tako da svaki dan možete pogledati potpuno novi i drugačiji... I da, osjetljiva za mnoge muškarci predmet proćelav gotovo nikad nije problem kada si djevojka.

Ako ste djevojka, onda sad znaš koliko si sretan i blagoslovljen ste i da je neverovatno biti žena. Naravno, postoje i mnogo dobrih i pozitivnih poena u kao momak previše, ali to je druga tema.

Znaš li neki drugi razlozi zbog kojih je neverovatno da je djevojka?

Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...