Zanimljivo

10 romantičnih gesta koje će joj ukrali srce

10 romantičnih gesta koje će joj ukrali srce

Kako biti romantičan na svoj devojku? Da li ste uvijek bili pomalo nespretan sa romantične geste? Siti pokušava svoje najbolje, ali to nikada ne čini da idemo? Pa, vi ste daleko od same jer mnogo ljudi trip se, kada je u pitanju pronalaženje gest koji će napraviti djevojka Swoon, pa pročitajte na i saznajte deset romantične geste koje su zagarantovane ukrasti njeno srce:

1. Da neki čišćenje

Broj jedan način da se žensko srce da je sišli dupe i raditi neke od kućnih poslova! Iznenadim stavljanjem usisivač krug i nudi učiniti jela za nju, i ona će se dopasti. Ali, ne budi razočaran ako to ponovi, jer niko ne može učiniti, kao i ona može!

2. Cook za nju

Ona će se istopiti u tvojim rukama, ako je iznenadim kuhanjem svojih omiljenih obrok za nju. I, ako niste obično onaj koji kuva, potražite ga na Google i slijedite upute! Čak i ako to ide malo naopako, ona će i dalje vole.

load...

3. Napravite nešto lično za nju

Svako može ići u trgovinu i kupiti nešto online. Da li nešto drugačije i posebno, i da joj je poklon sa svojim vlastitim rukama. Napravite rođendansku čestitku za nju, pišu njoj pesmu ili čak naslikati njen sliku. Dodatni napor će biti stvarno poštovati.

4. Pobrini se za nju kad je bolesna

To je medicinski činjenica da muškarci dobiti gripa i djevojke dobiti samo kijavicu, ali ona je i dalje volim kada me brine, kada se ne osjeća dobro. Donesi joj deku i vruća šolje pileće supe. To će joj razveseliti i pokazati joj da ti je stalo.

5. Recite svima kako pametna i lepa

Kada si je upoznati sa svojim prijateljima, pokazati im kako ponosan si na svoj dama. Stavi ruku oko nje i recite im kako pametna je ona, kako je lepa i koliko si sretna da joj u životu.

load...

6. Zovi je u toku dana da kaže 'hi'

Pokaži joj da razmišljate o njoj, čak i kada niste zajedno, dajući joj poziv u toku dana. Ništa strašno, samo poziv da kaže: 'Zdravo, kako ti je dan? "

7. Ne zaboravite tih datuma!

Nije toliko gest kao upozorenje: sjetiti godišnjice datuma i njen rođendan! Ako uvijek ste ih se, onda ćete biti romantičan junak, ali, ako ste zaboravili samo jednu, onda ćete imati dosta terena nadoknaditi.

8. Budite podršku

Pokazuju interes za nju dan i sluša kad govori. Biti podrška nje i ponuditi savjete kada pita za to, jer joj je dan i njene probleme su jednako važni kao i tvoj. Ako znate da je imala loš dan, onda to nešto lijepo za nju da je razveselim. To je samo još jedan način da se pokaže da ti je stalo.

9. Budite džentlmen

Dame vole, viteštvo, tako da bude džentlmen za svoju curu. Ne zaboravite da otvori vrata za nju, izvući stolice u restoranima, i nikada ne zaboraviti da je dama uvijek ide prvi. Ovakve stvari nikada ne izlazi iz mode!

10. Iznenadim

Cvijeće su dobri, ali oni se malo dosadno, tako da koriste svoju maštu i stvoriti nekoliko iznenađenja za nju. Slušajte se za stvari koje ona voli i planira iznenađenje oko toga. To bi mogao biti put da vidi svoju omiljenu grupu ili se može dobiti potpisanu prvo izdanje knjige svojih omiljenih autora. Samo bi se neočekivano i učiniti ga posebnim na nju.

Kako biti romantičan na svoj devojku? Koji drugi romantične geste može ukrasti svoju voljenu srce po vašem mišljenju?

load...