Zanimljivo

10 romantičnih stvari koje vaša devojka želi da uradite (odnos savjeta za muškarce)

10 romantičnih stvari koje vaša devojka želi da uradite (odnos savjeta za muškarce)

Djevojke vole malo romantike u njihovim životima: malo romantične muzike, neki wining i blagovaonom, i slatka mirisna cvijeća. Najviše od svega, oni žele da im pokažemo da su voljeni, tako momci, šta god da radite, ne preskočite romantične geste, ako želite zadržati na desnoj strani vašeg djevojka i ovdje su neke od stvari koje ona očekuje od vas:

1. Ljubav je dovoljno da joj vjerovati...

Dajući joj malo prostora možda ne zvuči romantično, ali to čini joj pokazati da vam je stalo i da si je vjerovati. Žene ne vole da se dvadeset pitanja, svaki put kada sam bio bez vas, tako pustio da dijele neko vrijeme sa svojim prijateljima i volim je dovoljno da joj veruje.

2. Kompliment joj

Žene apsolutno vole da se polaskan, tako laskati se! Ako mislite da je lepa, a onda joj kažem i ne zaboravite da je pohvalim, ako ona nosi nešto novo ili je promenila frizuru ili boju kose. Ne vjerujem, za trenutak, rekavši da je "laskanje ćete dobiti nigdje '; ako je iskren, to će vas prilično dug put.

load...

3. Budite Chivalrous

Manners nikada neće izaći iz mode, tako da ne zaboravite da je savršen džentlmen sa svojim prekrasnim dama. Dobri stari stvari kao što su brigu o svom izgledu, otvaranje vrata i nikada psovanje u prisustvu svog Žena će učiniti svaki dan malo više romantično.

4. Budite osjetljive

Romantika nije sve o cvijeće i poklone, jednako važno kao što su, to je također o tome osjetljivi na potrebe Žena i želi. Njene probleme možda ne izgleda sve to važno za vas, ali da joj oni. Dakle, ako je ona oseća smrknut o nečemu, uzeti vremena da je uteši i sluša svoje probleme, pažljivo, daj joj zagrljaj i rame za plakanje, kad god je to potrebno.

5. Ne zaboravite važne datume!

Djevojci, pamćenje njen rođendan i posebne godišnjicu datuma je znak romantičnog čovjeka. Zaboravljanje njih je greh! Učiniti napor da se uradi nešto posebno na godišnjicu datuma i ne ostavljaju stvari vrlo last minute. To je briga i mislila da si stavio u nešto što računati, a ne samo koliko trošite.

load...

6. Napravite svoj girl osjeća poseban

Djevojke su odgajani na priče o princezama i vitezova na belom punjače i ona zaista želi da joj kažem prijateljima kako predivno romantične ste. Iznenadite joj poklone kada se ne očekuje, reci joj da je voliš kad god to poželite i dati joj malo da bajke život je čitala o tome kada je bila mala.

7. Dodirnite nju

Nije svaki dodir treba biti rezervirano za predigru. Blagi dodir, zagrljaj ili nevina i ljubavi poljubac može napraviti Žena se stvarno voli i zaista posebno. Kada čovek pokazuje svoju plemenitu stranu, čini Žena osjećaju sigurno i zaštićeno.

8. Ne zaboravite stvari koje ona voli i ne sviđa

Jednostavan gest može postati zaista romantična, kad li se stvari koje ona voli. To je vrlo dobro za kuhanje svoj doručak za nju, ali ako kuhati jaja upravo onako kako ih ona voli i stavila kafu u njenoj omiljenoj šolja, onda je to mijenja od nešto lijepo, na nešto lijepo i volim.

9. Ostavite ljubavne poruke

Postoji mnogo načina na koje možete pokazati svoju ljubav i zahvalnost, a najmanje efikasna ljubavne poruke su najefikasniji. Tekst nje na poslu, bez ikakvog razloga, i reci joj da ne mogu čekati za nju da se kući, ili ostaviti poruku u svojoj torbi, za nju da otkrije kasnije. Sve je to jednostavno stvari, ali to će značiti puno.

10. Razmazio trule

Djevojke vole poklone i vole iznenađenja. Ne morate potrošiti bogatstvo, to nije ono što je zaista bitno, čak i samo uzimanje vremena da joj kupim cvijeće ili kutiju čokolade na putu kući je odličan način pokazuje svoju zahvalnost. To je biti promišljeno, da se romantično, a ne cijenu čini.

Koje druge romantične stvari koje voliš da učiniti za svoju djevojku?

Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...