Zanimljivo

10 romantičnih stvari za tvoju devojku? (saveti za momke)

10 romantičnih stvari za tvoju devojku? (saveti za momke)

Momci! Beauty and Tips Evo. Kao što znamo, to nije uvijek lako misliti romantične aktivnosti svoju djevojku. Znate što morate učiniti nešto, ali jednostavno ne mogu misliti šta.

Možda ste već iscrpljeni nekoliko kestena, kao što je pozivam da se igra FIFA sa sobom na Xbox, samo da se pitaju šta je to tako u pravu kada ona ne razgovara sa tobom za narednu sedmicu.

I da ne zaboravimo put kad je pitao da ide u pub s vama i vašim najbolji ortak Dave gledati nogomet. To je romantična u teoriji, zar ne? Vi ste čak i da joj kupim pola litre!

load...

Ako se bori da dođe do neke stvari u vezi sa svojim partnerom, mi smo tu da vam pomognemo sa 10 romantičnih aktivnosti svoju djevojku. Sve što treba da uradimo je da olovku i notes spreman.

Napišite joj ljubavno pismo

Ovo je jedan od učiniti svoju djevojku najromantičniji stvari. Možda mislite da slova nisu u modi sada kada smo svi koriste e-mailove i tekstove za komunikaciju. Već zato što ljubavna pisma i dalje topi srce djevojčica, to je vrijeme da biste dobili olovku i papir.

Ljubavno pismo je nešto posebno i smisleno, što je razlog zašto ih djevojke vole toliko. Možete koristiti ovo pismo, kako bi vaša dublje osjećaje, ili jednostavno možete pisati brzo napomenu puštajući joj do znanja koliko ti znači. Moglo bi se također uključiti fotografiju od vas i prije slanja ga. Ona će ga čuvati zauvijek.

load...

Nemojte zaboraviti da ga uguši u poljubac i ljubav srca. Da, volimo te stvari.

Plan A Surprise

Trebalo bi da znate do sada da djevojke vole iznenađenja. Ali čak i ako znate ovo, možda nisu napravili mnogo napora da se iznenadite svoju djevojku vrlo često.

Cast sva pitanja o novcu u stranu, a prskanje se na nešto što znaš da će se dopasti. Ovo bi mogao biti ništa od bocu vina nakon posla na vikend negdje zajedno. To bi moglo biti čak i gest, kao što je doručak u krevetu.

Get In The Bath Zajedno

Tuševi su seksualni, ali kade su senzualni. Uzimajući u toplom, šampanjac kupka uz čašu šampanjca je savršen način da provedete večeri. Imam neki lagana muzika svira u pozadini i nekoliko svijeća nižu po sobi, a ti si na pobjednika.

Ako zaista želite da gura čamac, najam hotela za usluga u sobi noć i da bi previše. Nećete samo biti upijajući vodu - bit ćete upijajući ljubavi, previše. Popeti na njega.

Imam na krovu Večera

U filmovima i na televiziji, romantične večere rijetko idu u pravu. Ili je nalet vjetra duva piknika dalje, ili ogromna ptica dođe i kljucne nečiju glavu. Barem je stvara memorije, zar ne?

Ali na krovu večeru je nevjerojatno romantično, bez obzira na to što se događa. Ako ne možete nabaviti krov (a to nije lako!), Mogli biste umjesto toga koristiti leđa vrt. Šta god da koristite, budite sigurni da je to negdje na osami, gdje niko ne može uznemiravati. Ovo je za samo ti i tvoja djevojka.

Cook For Her

Još jedna od predivnih, romantične aktivnosti za svoju devojku je da jednostavno kuhati za nju. Ako niste kuhana svoju djevojku za neko vrijeme, to je vrijeme da se kecelju na i dobiti u kuhinju.

Vaša djevojka može biti umoran od kuhanja, a ona može biti pod stresom od naporno radi. Kako bi se olakšao pritisak na nju, ne bi trebalo doći do ukusan recept koji osvjetljuje njen dan. Na kraju krajeva, svi mi volimo se priprema za!

Samo nemoj da postavite u kuhinju na vatru. Herojski spašavanje joj od plamena može biti romantična, ali bi radije stvari nisu došli do ove faze.

Imam telefonski poziv prije spavanja

Ako ne žive sa svojom djevojkom, ona će u potpunosti cijeniti ga i volim te zauvijek, ako zvoni samo prije spavanja. Saznajte šta put je obično pogađa sijeno i dati joj poziv. To je zamišljeno, ljubazan, to pokazuje da ti je stalo do nje i to je jedan od najjednostavnijih romantične aktivnosti svoju djevojku.

Osim toga, njen uvjerava tvoje ljubavi pre nego što ona kaže laku noć na svetu još jednom. A ako ona ima neke brige i strahove, ona vam mogu reći o njima.

Daj joj svoju jaknu

Ne, mi ne govorimo o viteška čin vodi računa da je djevojka je lijepo i toplo; umjesto toga, mi ukazuje na to da nosite to odelo voli prije nego što joj jaknu.

U osnovi, to je slično predigre. To je romantično, ali je isto tako senzualna i sugestivno. To će je dobiti u raspoloženju.

Napraviti nešto zajedno

To je jedna stvar što joj je poklon na svoju ruku, i drugi, romantična stvar ako napravite nešto zajedno. Timski rad među parovima je veoma romantično. Ne samo da dobijete osjećaj postignuća na koja je dala nešto, ali i obveznica u procesu što ga čini.

U filmu Ghost, muž i žena napraviti zemljanom loncu zajedno u jedan od najvažnijih senzualne scene u filmovima ikad. Oni ljube i dodiruju prilikom donošenja pot, au osnovi se približi.

Izaberite nešto što oboje volite i rad na tome zajedno.

Drže za ruke In Public

Drže za ruke u javnosti je nešto što je tako jednostavno, a ipak mnogi dugoročne parovi često zaborave da se to uradi. Držeći se za ruke je znak da je vaša ljubav je i dalje jak, i to radi u javnosti pokazuje svijetu da ste vas dvoje su jaki zajedno.

Odlazak u šetnju u parku je nevjerovatno romantično. Hoda ruku pod ruku oboje okuplja i pokazuje da si ti jedan protiv ostalih.

Se žrtvuju

I na kraju, jedan od učiniti svoju djevojku jednostavne i romantične stvari je da se žrtvujemo za nju. Žrtvuju nešto za drugu osobu je jako teško učiniti, zbog čega se žrtvuju nešto za svoju devojku je nevjerojatno romantično. Ona treba da učini isto previše. Ako postoji nešto o njoj ili njenom način života koji se ne slažete sa, pitaj je da ga napustiti za vas i vaše ljubavi. Da ćete se složiti da učine isto. To može pomoći da se očistiti zrak i podignite napetost, i možete ići naprijed zajedno sretno.

Koje su vaše omiljene romantične veze svoju djevojku / ženu stvari?

load...