Zanimljivo

10 šarmantnih gestova gesta koji će impresionirati svaku devojku

10 šarmantnih gestova gesta koji će impresionirati svaku devojku

Istina je; postoji jednostavan i efikasan način da impresionirati bilo koju devojku. U stvari, postoji deset jednostavna načina za wow bilo koju devojku. A velika stvar je da svaki momak može naučiti te efikasno i šarmantan pokrete.

Često, to je zaista samo jednostavna gesta koja hvata djevojke pažnju. A ne jahtu, Lamborghini ili masivan plate, to je malo stvari koje to mogu napraviti Žena ode da klecaju. Dakle, momci, hajde da pogledamo ovih 10 šarmantan gospodin pokrete koji će impresionirati bilo koji djevojka.

1. Slušajte do nje i Hear Her

Postoje dva načina da dopusti Žena Znam da slušaš joj: možete postavljati pitanja, kada ona završi razgovor, koji se odnose na ono što ona upravo govorili. Ili, možete održavati kontakt očima s njom.

load...

Kontakt očima je vrlo važno za bilo koju devojku, jer pokazuje da ste zainteresirani za ono što ona ima da kaže. Za tih nekoliko trenutaka, to pokazuje da je ona sve što ste zabrinuti. Ako su vaše oči razgledanja od nje na telefon i na to slatko konobarica koja je upravo ušao prošlosti, ona neće biti impresioniran.

I da, mi, djevojke, uvijek znaju kad ometen vruće konobarica. Iako ste pokušali da veli: "Mislio sam da sam vidio nekoga da znam."

2. Groom sebi i pokušavaju da budu malo više Representativan Than A Cave Man

Imate loš zadah? Ti zabranjeno većina žena.

Stinky ispod pazuha? Da, ti si previše zabranjena.

Iako je bez napora, casual, shabby i neuredan izgled je vrlo u, i dalje radi u proračunat način momci koji znaju kako biti šarmantan. Vidite, kad mladoženja morate pokriti sve osnove. To znači da morate očistiti zube, oprati kosu, čistite bradu i tuš dnevno. Mi cijenimo da li bradu, ali isto tako cijenimo malo napora, tako da si u osnovi malo više naočit od Cave Man.

load...

3. Upotpunio njenu

Djevojke vole komentare. Mi smo napreduju na njih. Ako si takav tip koji je zapravo znači sa svojim komplimentima i rukama ih jednom godišnje, nećemo da vam se sviđa. Ti u osnovi će biti jedan za jako dugo vremena.

Dobra vijest je da je zaista lako dijelili komplimente! Iako Moraš biti oprezan. Kao, ne volimo čudno komplimente, kao što su, "Izgledaš kao moja mama. Oh, ne brini. Moja mama je zapanjujući. "

Um. U redu?

4. Zanemari telefona

Kada si sa svojim djevojka, niko drugi treba bitno. Radovi bi trebalo da nije važno, i tvoj najbolji nogomet / pivo druže definitivno nije bitno. Dakle, predlažemo da ili uključite telefon isključen ili jednostavno ignorisati. Ne postoji ništa gore nego da se s tipom koji je gospodin Popularna i odgovoriti na tekstove svakih pet minuta. Dosadan i neuzbudljiv. Imate li? Dobro je.

5. Make Her Feel At Ease

Ikada uzeti Žena se na prvi sastanak i učinio da se oseća neprijatno dajući joj neugodno tihi tretman? Kako o vremenu si uzeo devojku, a onda zapanjena joj je govorio o vašem zanimanju za serijske ubice?

To je impresionirati nikoga. Umjesto toga, mi, djevojke, morate biti slatka i vrsta oko nas. Želimo da se osjećaju ugodno i opušteno oko momci. To znači da cijenimo osnovne radnje viteštva i dobrote. Nemojte samo stajati tu, učini nešto lijepo!

6. Ne monopolizirati razgovor

"Tako sam uradio ovo danas, a onda sam to uradio i onda sam prodao, a onda sam napravio X iznos novca, a zatim HAHAH moj drugar došao napili smo se i HAHAH smo uzeli autoportrete na krov i tada sam imao ogromnu mamurluk i tada i tada i tada. "

Žene ne vole kada momci dominiraju razgovor. Oni žele da se uključe, a možete to učiniti postavljanjem pitanja. Pozovite ih u, saznati o njenom životu. Razgovarati s njom, a ne na nju.

7. Pitaj Za njeno mišljenje i Show Your iskreno interesovanje

Najgore vrste momak je tip koji zna sve. Momak koji nikada postavlja pitanja, jer on zna sve što se može znati. On je u osnovi Hercules, Ajnštajn i Homer Simpson sve zamotan u jednu.

Šarmantan momak, međutim, onaj koji pita djevojke pitanja. On želi svoje savjete i mišljenja o stvarima, jer on poštuje one savjete i mišljenja. Volimo ovu vrstu tipa. On je kec.

8. Ne kuni

Ok, naravno da se mogu zakleti, jednom ili dva puta. Ali ne bacati svoj razgovor sa psovka-natovaren tirade. Jer da je neće impresionirati - to će samo ona uplaši. Užasavaju nju. Si da to želiš? To uradite, ali nećete dobiti nigdje sa svojim datum.

Jednostavan gest je biti osjetljivi oko nje. Tiše, držite psovka riječi na premiju, i uključiti nju u razgovoru koji je potpuno nesporna. Ona ne želi da čujem vaše vjerskih i političkih jeca; Ona želi da bude džentlmen.

9. Respect Her

Žene su svoj jednakima, u redu? Oni nisu svoj podređeni. Dakle, molimo Vas da nas tretiraju jednako.

Vidiš, problem je mnogo momaka imamo je da imaju čudan čip na ramenu da su žene previše moćan. Oni odbijaju da priznaju doprinos žena na ovom svijetu. Oni su anti-feministički i zaglavljena u prošlosti sa svojim seksističkim šalama i sirove neznanja. Ako želite da impresionirate Žena, ti ćeš morati da joj pokazati malo poštovanja.

10. Otvorite Up

Ovo je vrlo jednostavan gest, ali onaj koji većina muškaraca zaziru od, vjerojatno zato što je previše prokleto teško za čovjeka da se otvori i da bude iskren o sebi.

Naravno, baring vaša duša može biti teško, ali na taj način, vi nam pokazuje da nam vjerovati. Volimo to. Ono što ne volim je kad momci zatvoriti i držati sve za sebe. Nije kul.

Kako impresionirati djevojku? Da li imate više tipova?

load...