Zanimljivo

10 saveta za momke o tome kako učiniti svoju djevojku srećnom

10 saveta za momke o tome kako učiniti svoju djevojku srećnom

Ljudi, znate da vole kada žena sretna i nasmijan, pa dajte joj malo razloga za osmeh i da joj osjećaj želi i voli. Žene nisu toliko upola zahtjevan kao što možda mislite, pa pogledajte ovih deset savjeta o tome kako napraviti svoj djevojka sretan i zadržati taj prekrasan osmijeh na njenom licu:

1. Reci joj da je voliš i reći da često

Prvi i najjednostavniji savjet o tome kako da svoju curu sretna je da joj kaže kako si je redovno love. Ovaj neće ni napraviti udubljenje u novčaniku i da će trebati vremena na sve. Samo zapamtite da joj kažem da je voliš i pusti je da znam kako poseban je. Nemojte samo daj joj to uzeti zdravo za gotovo, reci joj, i to će učiniti da se oseća sjajno.

2. Budi dobar prema njoj prijateljima i obitelji

Prijatelji i porodica znače mnogo godina i ne zaboravite da je ona sluša njihova mišljenja previše. Dakle, naš sledeći savet o tome kako da svoju curu sretan je uložiti napor da se zajedno sa svojim prijateljima i obitelji, ona će biti gotovo mesec da ste toliko popularan sa ljudima koji joj je stalo.

load...

3. Praviti kompromise za nju i pustiti da svoj način sada i onda

Budite spremni na kompromise za nju i pustiti da svoj način sada i onda. Pusti je gledati romantične filmove na TV-u, ne žali zbog toga, i ona će biti zadovoljan da te volim je dovoljno da se odrekne stvari koje želite da joj udovolji.

4. Vrijednost njene tačke gledišta 

Nikada odbaciti mišljenja tvoje devojke na stvari. Pusti je da joj kaže i slušati šta ona ima da kaže. Njen drugačiji pogled na problem ili situacija može biti od neprocjenjive vrijednosti, tako da poštuje njene tačke gledišta, kao što biste očekivali od nje da poštuju svoje.

load...

5. Da se oseća sigurno i radi ono što obećavaju

Vaša djevojka će se osjećati sretan kada oseti sigurne i zaštićene, kako bi bili sigurni da ona zna da je sigurna, kad god je oko; nikada nije izdao njeno poverenje. Držite obećanja. Uvijek. Kada ona smatra da ona može osloniti na vas i vjerovati, onda je to kada će se osjećati sadržaja i sretan.

6. Pokažite svoju naklonost i nježnost

Nemojte se bojati da joj pokaže koliko je volite i njegovati je. Poljupci, Cuddles i komplimenti će vas dug put i naviknuti na ideju da pokaže svoj naklonosti u javnosti, kao i; ona želi da svi vide koliko je volim.

7. Pobrinite se da je ona u fokusu vaše pažnje

Kada ste u, ne idi na svoju ruku da razgovara sa nekim prijateljima ili ostavi kako stoji sama na zabavi. Pobrinite se da je ona uvijek glavni fokus vaše pažnje i pokazati joj kako ponosan na nju ste uvođenjem nju svojim prijateljima.

8. Plati iskrene pozdrave i primetio njene napore da izgleda prilično za vas

Još jedan savjet o tome kako da svoju curu sretan je da plati komplimente. Pokažite da cijenimo svoju devojku i upotpunio njenu, iskreno, kad možeš. Vodite računa primjetiti kada mijenja svoju kosu ili nosi nešto novo ili samo joj reci koliko te volim njen osmeh.

9. Budite pravi gospodin i da joj osjećati posebnim

Počastite svoju devojku kao dama koje kao džentlmen prema njoj. Najmanji viteški radnje, kao što je otvaranje vrata za nju ili izvlačeći stolicu u restoranu, zaista će se oseća posebno.

10. Spontano je iznenaditi sa poklonima i cvijećem

I na kraju, još jedan jednostavan prijedlog o tome kako da svoju curu sretna je da joj je ugodno iznenaditi. Budi romantičan i dovedi je cvijeće i darove s vremena na vrijeme. Cvijeće, čokolade, parfeme ili odnosio prema njoj na iznenađenje vikend. Samo joj pokazati da mislite na nju, čak i kada ona nije uz tebe, onda će znati da ona voli i zbrinuti.

Da li imate neke druge savjete o tome kako napraviti djevojka sretna? Slobodno podijelite svoje misli i savjete u komentar ispod teksta.

load...