Zanimljivo

10 saveti za ljepotu za muškarce

10 saveti za ljepotu za muškarce

Hi guys! U redu, tako da znamo zašto si ovde: Želite da se osjećaju bolje u svojoj koži gledajući više super. I to je potpuno tačno da se ne radi samo žene kojima je potrebna ljepotu tipova. Uostalom, momci imaju kožu previše, a momci znaju da se stvari ponekad pogriješiti sa svojim najveći organ.

Ako ste hoda okolo u zadnje vrijeme osjećaj smrknut, jer se ne osjećate kao da gledate sebe, možda ste hteli da pitate druge ljude za Beauty Tips ali odustao jer momci su sve o pivu, nogomet i video igre, zar ne? Njima ne treba Beauty Tips!

Nisi mogao baš pauzirati FIFA nekoliko minuta dok ste tražili svoje najbolje drug "Gazza" da li on zna kako se izliječiti suhe kože, zar ne?

Ali to je u redu. Nećemo nikome reći da si bio ovdje. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, ovdje je 10 super ljepotu savjete za muškarce.

Hidriraju 

Imam muškog prijatelja koji su se žalili da me prije par mjeseci da je on uvijek dobije zime kože. Pitao sam ga zašto on nije učinio ništa o tome i on je samo slegnuo ramenima i rekao: "zima će uskoro proći."

load...

Prvo, zima traju tri mjeseca. Tri jako dugo mjeseca. Da suha koža ne ide nigdje brzo.

Drugo, zašto pate sa svrab i neatraktivan kožu tako dugo kad ne morate?

Čini se da je stigma za hidrataciju sa mladićem, ali hidrataciju vaše kože je samo razumni!

Ako imate suha, peruta koža, koristite ovlaživač najmanje dva puta dnevno.

Polako sa kosom Proizvodi

Mnogi momci da oblikujete svoju kosu uz pomoć gelova iz supermarketa. Problem je, međutim, da su ti kosa gelovi ponekad sadrže alkohol.

load...

Zašto je to problem? Jer alkohol je ono što čini kosu bodljikavim i teško. To je ono što čini vaš kosa izgleda u redu, ali ne i super.

U budućnosti, pokušati izbjeći gelovi za kosu koji sadrže alkohol i umjesto toga imaju predstavu sa mat-finiš pomade i voskovi. To će biti ljubazniji sa kosom - sve dok ih koristite u umjerenosti. To znači da umjesto prskanje galonu na glavi, pokušajte ograničiti sebe na peni veličine iznos.

Kupiti šampon tako je za vas

Ako živite sa partnerom roditelja, verovatno koristiti bilo šampon je u kupatilu. Zašto se mučiti da kupi svoju? Ti si momak, nakon svega! Vi ne želite da se radni takt kupuju šampon u supermarketu vaš najbolji drug!

"Hm. Kupio sam ga greškom! "

Slušajte, ne postoji takva stvar kao što je "jedna veličina odgovara svima", kada je u pitanju šampona. Postoji mnogo različitih vrsta, a što bi moglo raditi basnoslovno za vašeg partnera ili mama može biti ono što vam daje svrbi, suho vlasište.

Uzmite malo vremena da se pronađe šampon koji je prava stvar za vas.

Koristite regenerator!

Iznos puta imam nonplused odgovor od mojih prijatelja Muškarac kad god sam ih pitao da li oni koriste uređaj je neverovatno.

"Regenerator? Je li to nova igra? ", Pitaju oni.

"Zvuči kao novu igru."

Ne, samo ne. Uređaj je zapravo od suštinskog značaja za održavanje i dobrobit vaše kose, bilo da je kratko ili dugo. To čuva vaše mane izgleda zdravo i zaustavlja je od isušivanja.

Get Yourself A New Barber

Znam šta radite i govorite. Ti mahanjem ruke na mene i viče neselektivno da je "sam imao brici od kada sam bio pet! On me poznaje bolje od moje mame! "

Ne, on zna kako se skratila kosu na isti način na koji je učinio, jer ste bili pet godina. To je sve.

Toliko momaka izabrati frizuru kada su dječaci i držati ga za život. Toliko.

Ali, kao što si stariji, veličina glave mijenja. Dakle, potrebno je da bude drugačije uokvirena. Ono što su radili kad ste bili pet ne mora nužno raditi kad si pedeset. Da?

Pronađite specijalista Barber i zamolite ih da vam nešto predložiti. Dobiti novi stil koji radi za vas i izgleda odlično.

Pogledajte Nakon Your Eyes

Jedan od prvih mjesta ljudi primijetiti da ste starenje je oči. Oni su prozor u vašu dušu - ali i da zaista imaš.

Da bi se izbjegla podočnjake i vrećice oko očiju, pokušajte koristiti hidratantnu kremu za oči. Samo dab dan će ti.

Jedi dobro

Ovo je jedan od najvažnijih ljepotu savjete za muškarce. Da, vi ste ono što jedete.

Iz iskustva sa druženje sa mladićem svim mom životu, znam da tvoje dijete nije fantastična. Slanine i kobasice sendviče i šest krigli piva, zar ne momci?

To je sve dobro i zabavno kada si u svojim dvadesetima, ali na kraju će sve nadoknaditi na vas. Vaša ishrana utječe na vašu kožu izuzetno. Brzu hranu i alkohol su odgovorni za gadan toksine koji stvaraju mrlje, mrlje, svodi, suhe kože, proširenih vena, kapilara - i još mnogo toga.

Jednom kada počnete jesti prave stvari i piju puno vode, vaša koža će početi da izgleda kao glatka kao bebe.

Zubi belioci

Opet, to je nešto drugo da momci zaziru od. Kad god ja predlažem da mojim muškim prijateljima da se lzbelio zube, oni su grimasu i reci mi da "odavde."

Ali ja sam ozbiljan. Zube postati stained tokom godina od alkohola, kave, pušenje, junk food i tako dalje. Oni ne ostaju prilično zauvijek, i iako možda misliš da ne radiš bilo prošle štete, nije baš ste pravi hit sa damama.

Posjetite svog stomatologa i vidjeti što oni predlažu. Alternativno, možete koristiti za izbjeljivanje pastu za zube ili samo izbjeći određenih namirnica (možete pročitati više na ovim online).

Ljuštiti se

Ako zaista želite da vaša koža izgleda kao prekrasna kao što je to kad si bio mali, ti ćeš morati da ljuštiti.

Kada piling, vi u suštini eliminacije mrtve stanice kože s površine.

A ko ne bi želio da to uradi?

Pazi na Lips

Ovo je još jedan od važnih ljepote savjeta za muškarce. Baš kao i sve ostalo na svom tijelu, usne dobi, previše. Oni sigurno nisu izuzeti iz Pijesak vremena nosio ih.

Ako nisi uvjeren, usporedite tvoje usne sada sa slikom sebe od djetinjstva. Vidite razliku?

Ako želite da usporiti proces starenja vaše usne je, primjenom balzam za usne tri puta dnevno.

Koje su vaše omiljene ljepotu savjeti za muškarce?

load...