Zanimljivo

10 sjajnih supermarketa koje trebate znati da uštedite novac i vrijeme

10 sjajnih supermarketa koje trebate znati da uštedite novac i vrijeme

Lanaca supermarketa troše milijune dolara pronalaženje novih načina da se prevari u kupuju više nego ste namjeravali. Piped glazba, posebne ponude i kako se radnju rasprostire su dizajnirane da vam da sve više i više artikala u vašoj korpi ili kolica. Tako okrenuti stolove na supermarket divovi i pročitajte ovih deset savjeta o tome kako kupovati brže i jeftinije i kako izbjeći neke od lukav zamke koje supermarketima postavljen za vas.

1. Uvijek pokupi stvari sa zadnje police

Supermarketi uvijek slagati police sa najstarijim predmetima na frontu. Da biste dobili najsvježije stavke i oni sa dužu upotrebu po datumu, uvijek doći do zadnje police za biraš proizvoda.

2. Nosite slušalice i ne slušaju muziku

Muzika koja svira u pozadini u supermarketu je uvijek nježan i umirujuće. To je dizajniran kako bi želite da se vaše vrijeme, tako da možete biti u iskušenju da kupe više. Stavi slušalice i igramo optimističan muzike. Ćete provesti manje vremena u dućan i hoćete se manje.

load...

3. Ne gubite novac na "kupiti dobiti jedan 'ponude u pola cijene

Ako ti treba dva grozdovima banana bi stavili dva grozdovima na listu. Kupiti, dobiti ponudu jednog pola cijene, samo će kupiti više nego što je potrebno i, ako je roba kvarljiva, vjerojatno ćete baciti slobodni dio u svakom slučaju.

4. Ne treba uzeti u po cijenama Essentials

Supermarketi često se bore konkurentne ratova cijena na osnovnim životnim namirnicama, a zatim povećati cijenu ostalih stavki. Ne samo usporediti cijene jaja, kruh i mlijeko, jer to će uvijek biti konkurentna, To je cijena druge proizvode koje stvarno treba imati na oku.

5. Ne punite kolica ili koš

Da li ste ikada smatrali da kolica supermarketa i košare čini se da sve veći? Pa, to je zato što su! Supermarketi su otkrili da kupci imaju tendenciju da popuni kolicima punim pre nego što pređemo na naplatu, tako da su postepeno povećava veličinu kolica i košare.

load...

6. Ne uzmi kolica kada se sve što vam treba je koš

Još jedan trik koji supermarketima naučili je da kupite više kada koristite kolica, a ne koš. Njihov odgovor na ove nalaze je jednostavan, oni smanjiti broj korpi na raspolaganju, tako da morate da umjesto da Cart. Nemojte pasti za to!

7. Nikad ne shop kada ste gladni

Ne idu u kupovinu, a onda odemo na ručak, ići na ručak, a onda uzmi neki shopping! Vi ste mnogo više vjerojatno da kupi više kada ste gladni, a vi ćete tada pronaći košarici ispunjen tretira da nikada nije imao namjeru da kupi.

8. Pogledajte i pogledaj dole

Supermarketi uvijek postavite najprofitabilniji stavke u visini očiju. Pogledajte ispod i iznad police u visini očiju, to je gdje ćete pronaći pravi popuste.

9. Napravite spisak za kupovinu i držati ga

Nemojte biti u iskušenju, ne biti u iskušenju i ponovo; nemoj biti u iskušenju! Idete u za Essentials i izaći sa kese tretira i da kako supermarketima čine svoje ogromne profite. Napravite popis onoga što vam je potrebno i držati na listu. Na taj način ćete ući i izaći u nema vremena i nećete kupovati stvari koje vam zapravo ne treba.

10. Probaj kasno noć kupovine

Većina supermarketa sada su otvoreni do kasno i noć, a neke su od 24 sata. Late night shopping je ne samo dobro, jer su redovi su kraći, ali ćete naći neke fantastične popuste last minute na pekarskih proizvoda i drugih lako kvarljivih da nećete vidjeti tokom dana.

Koje su vaše omiljene supermarket trikove? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...