Zanimljivo

10 slatkih stvari da kažete vašoj devojci da je osjeća voljen

10 slatkih stvari da kažete vašoj devojci da je osjeća voljen

Ponekad je teško za dečke da svoje osjećaje preko njihove lepše. Komunikacija, iako nešto prirodno, je kompleksna stvar i to je sve previše lako pogrešno protumačiti znakove ili ne prenijeti značenje želite, posebno kada je u pitanju ljubav. Dakle, ljudi, ako se pitate da li ti pokazuje svoju ljubav na svoju devojku na najbolji način, evo deset stvari koje treba zapamtiti:

1. "Izgledaš dobro u ništa"

Ako postoji ispravan odgovor na vječito pitanje mi djevojke pitati kada pokušamo novu odjeću u vašem prisustvu, to je to! Sigurni smo da te ne zanima šta ona nosi onoliko koliko ona to, ali to čini ništa loše da dijele svoje misli o tom pitanju s njom na otvorenom, mada ne tupim način (kao što je "Nije me briga ono što nosiš "). Ovo je idealan izraz za ovim trenucima ženskog neizvjesnosti.

load...

2. "Smrdiš delicious"

Ovo je još jedan od slatka stvari reći da tvoja djevojka koja će učiniti da se oseća dobro. Da li je ona samo kupio novi parfem ili ona dolazi iz kuhinje, gdje joj je eksperimentiranje s egzotičnim proizvodima, njuška nju i informisanje joj da vam se sviđa ono smrdiš može ići dug put prema osiguravajući joj je tvoja ljubav prema njoj.

3. "Uzmi sve vrijeme koje je potrebno"

Ovo su magične riječi. Oni rade u bilo kojoj situaciji, bilo joj je stavljanje šminke prije odlaska zajedno, ili nakon što je predložila, a sada čeka odgovor. Dopuštajući joj vremena joj treba da uradi ovo ili odlučiti da se pokazuje realna aprecijacija. Zaustaviti se od dodirom stopala nestrpljivo, ne bi ti nikakvu uslugu.

load...

4. "Kako bi bilo da kuhati večeru?"

Ovo je još jedan od slatka stvari da kažem svoju devojku da će joj se srce topi. Tajming ovdje je važno, iako - ne želim da ona misli da vam se ne dopada hranu ona čini ili kupuje. Ali ako je ona imala dug dan na poslu i potpuno razbijena, nude da večeru ili naručiti takeaway obrok. Znaš šta ona voli, zar ne? Naručite svojih omiljenih i pusti je da se opusti.

5. "Naravno, ne možemo ići posjetiti tvoji roditelji"

Sada, to je činjenica da bi većina ljudi radije puno stvari na obilazak svoje djevojke porodice. Želiš nju za sebe, shvatio. Ali gunđali povremeno posjeti bi samo da se oseća jadno da te ne stavlja kroz nešto mrzim. Vi ne želite da vaš značajne druge jadno, zar ne ?!

6. "Zašto ne pozoveš djevojke i provod?"

Ne kada vaš tim igra ključnu utakmicu iako - to bi joj samo reći da želite da se otarasi. Možete predložiti ovo, ako ona čini umorni ili dosadno, a to ne znači da ona treba vašu dozvolu da izađe sa svojim prijateljima. To znači sugerira da prije nego što je ona spominje sama, nerado, jer ona misli da bi kukamo.

7. "Ti ne treba dijeta"

Ovo je jedna malo nezgodno, ali to je važno. Ako sama svoje devojke od gladi u pokušaju da prolio nekoliko funti, to je vaš posao da je podsjetiti da je voliš baš onako kako je. Ako ona ima problema s njom težine, samo da podržava, a ne raspravljati s njom odlučnost za učtivosti miloga.

8. "Vi birate film"

Ili restoran, ili kako god da radite zajedno. Argumenti nad onim film niti da vidite koja place to go mogli okaljati inače sjajan odnos. Ne zaboravite da treba da poštuju jedni druge želje, i biti spremni da se povremeno žrtvovanje sa suzama Romcom ili čak strani, akcija bez filma.

9. "Trebalo je da je kupio cipele"

Glazba za mnoge uši Žena je! Bez obzira na šoping-manijak kalup pop kulture nas je stavio u, nismo toliko neodgovorni sa novcem. Ne možemo odoljeti iskušenju, čak i ako to boli. Jedan od najboljih načina da pokaže svoju ljubav je neka tvoja devojka dati u tom iskušenju, u sanjive par cipela je vidjela u izlogu, ali je odlučio da ne može priuštiti.

10. "Ja sam s vama, bez obzira što se odlučite"

Ona možda želi da napiše knjigu. Ona možda želi da napusti posao i pokrenuti vlastiti biznis. U takvim situacijama život mijenja, podršku svojim partnerom može biti važnija od svih početni kapital i dobre veze u svijetu. Ovo podržava kaže da joj vjerovati, to je tako jednostavno, a povjerenje je temelj svakog odnosa.

Da li imate svoje savjete o pokazuje svoju ljubav na svoju curu? Koje su vaše omiljene slatke stvari reći da tvoja devojka?

load...