Zanimljivo

10 slatkih stvari da kažete vašoj devojci da joj se čini odličnim

10 slatkih stvari da kažete vašoj devojci da joj se čini odličnim

Svaki sada i onda, ti trenucima kada samo znam da je vaša djevojka mogao sa nekoliko reči da je pokupi. Možda da je imala loš dan na poslu, ili je imala borbu sa svojom najboljom prijateljicom. Šta god je to izazvalo, samo znate da je ona se osjeća malo smrknut i treba nešto da je razveselim. Koliko god možda želite, ne možete riješiti sve svoju djevojku, ali možete reći nekoliko vrsta činjenica da pokupi duhove. Evo deset slatke stvari reći da ti je devojka koja će učiniti je ponovo osjeća se odlično.

1. "Kako to da uvijek izgledaju tako lijepo?"

Kada je ona imala jako loš dan, ona ne može osjećati lijepa kao ona izgleda, tako da je malo podsjetnik od vas će ići dug put prema još jednom što joj je osmijeh. Kada voliš nekoga, oni izgledaju lijepo, svaki dan, pa zašto ne podigne duhovi sa kompliment ovako. To je dobar način da joj kažem koliko je volite i da je pusti da zna da ste tu za nju.

2. "Izgledaš tako slatko kad se smeješ!

Ovo je još jedan od slatka stvari da kažem svoju devojku. Nikad se ne zna, to bi se moglo čak i podići jedan od onih osmeha koje čine da izgleda tako slatko. Ona možda ne žele govoriti o onome što ju je uznemirilo, ali ako možete stisnuti jedan mali osmijeh iz nje, to će je razveseliti. Nadam se, da je jedan osmijeh će dovesti do još i prije nego što ti to znaš, ona će opet u svom uobičajenom vesela sebe.

load...

3. "Ti si najbolji prijatelj imam na svijetu"

Odnosi su nešto više nego samo ljubav i poljupci; morate biti tu jedni za druge previše. Ako ona zna da je ona najbolji prijatelj, kao i tvoj ljubavnik, ona će znati da može razgovarati s tobom o bilo čemu. Ako ona loše volje, onda razgovor sa nekim ko zna da može vjerovati može biti upravo ono što joj treba sada.

4. "Nemoj nikad promijeniti, ja te volim baš onako kako su"

Ako ona se osjeća malo nevoljeno i sigurni u sebe, onda je to jedna od onih slatka stvari reći da tvoja djevojka, to će sigurno povećati joj samopouzdanje. Ne možemo svi imamo svoje povjerenje ponekad ulubljen malo, tako znajući da je voliš ko ona će je razbudi ponovo se vraćam. Govori nekome da je voliš baš onako kako je ona - je stvarno voli i brižan način da ih ponovo osjeća se odlično o sebi.

5. "Ti me tako sretna"

Znajući da ona ima sposobnost da nasmejati će učiniti da se oseća dobro o sebi previše. Ponekad, svi smo se tako umotana u našim problemima, da zaboravimo sve o tome kako važno da se drugim ljudima. Razmišljajući o tome kako je dobra za vas i kako srećna čini da se osećate će pomoći da joj skrenuti misli šta god da je da joj je muči.

load...

6. "Vi ste doveli smisao mog života!

Pa, ovo je jedan od slatka stvari reći da tvoja djevojka koja će sigurno joj do znanja da se vrednuje! Ponekad je zaista uzeti pronalaženje pravu ljubav da ti dam neki smisao životu tako, ako je to kako se osjećate, reci joj. Kada ste pronašli srodnu dušu u životu, nekako stvari čini se da bi puno više smisla i može dodati dodatni smisao za sve one stvari koje nastoje postići.

7. "Ja sam najsrećniji čovek na svetu da imate"

Ne može biti veći kompliment nego govori tvoja devojka kako si ti zahvalan da je imati oko. Ako imate da je jedan-u-milijuna godina to je samo savršen za vas, onda bi trebalo da se zahvalim Bogu za to! Sada, pokazati joj kako zahvalan si stvarno i rezervirati romantična obrok za dvoje, tako da ne mora da radi bilo kuhanja večeras!

8. "Sljedeći put kada vidite zvijezde padalice, želju; to je radio za mene "

Želeći na zvijezde ne može raditi za svakoga, ali to je i dalje predivno romantična stvar za reći. Kakva divna misao da stavite u svoje devojke um; da je ona svaku vašu želju. Naravno, ništa nije moglo biti dovoljno loše da bi joj jadno i mrzovoljan nakon što ste šapnuo ovaj u uhu!

9. "Ja ću uvijek biti tu za tebe"

Ovo je još jedan od slatka stvari da kažem svoju devojku. Šta god može poći po zlu, ako i dalje imamo jedno drugo, i dalje ćete imati nešto posebno. Znajući da ona ima neko ko je uvijek tu za nju znači da, kada je spremna da razgovara, ona će znati da može doći do vas.

10. "Izgledaš kao predivno danas kao i ti kad sam te prvi put sreo"

To je uvijek dobro za curu da zna da je ona i dalje je kao velika i danas kao da je prije nekoliko godina, tako da je ovo će učiniti da se oseća pomalo poseban, pogotovo ako ste zajedno već dugo vremena. Kada ste s nekim godinama, važno je reći da je još uvijek ih pronaći nevjerojatno privlačna.

Da li imate ideje drugih slatke stvari reći da tvoja devojka?

load...