Zanimljivo

10 smešnih rođendanskih poklona za njega

10 smešnih rođendanskih poklona za njega

Jeste li u potrazi za nešto posebno i nešto drugačije za rođendanski poklon za njega ove godine? Pa, naš neumorni istraživači su potezanjem na internetu za neke od najzabavnijih i najčudnije rođendan predstavlja za ljude koji su mogli naći i ovdje su van prvih deset smiješno rođendan darove za njega:

1. Potty Putter

Ako je vaš čovjek je u svoj golf, onda bi to moglo biti poklon za njega. Da, to je sve što je potrebno da se bave svojim stavljanje, dok je sjedio na WC-u. Možete dobiti zastavu imaju za cilj, plastični Gold Club, dva golf loptice i "ne ometaju" znak da visi na vratima. Sate zabave za čovjeka u svom životu!

2. Willy exerciser

Još jedan od smiješno rođendanski pokloni za njega je Willy exerciser. Mini bučicama za najvažniji mišić u tijelu. Reklamu kaže da je oprema je lagan i prenosiv, tako da može raditi bilo kad i bilo gdje!

load...

3. Opasnost od strujnog udara olovke

Da li on nastaviti žale da ljudi kradu olovke na poslu? Onda ga strujnog udara olovku i on neće izgubiti to. Čim sneak lopov pokuša da koristi olovku, oni će dobiti kratak, oštar šok, kako bi ih se premišljao to radi ponovo.

4. BOSS šolja

Moždani udar njegov ego i poveća svoju samopouzdanje dajući mu BOSS šolja; tako da svako jutro kad uživa u svom svježe kave, on će se osjećati dobro o sebi!

5. Novac toalet rolni

Ako želite da ga podsetim koliko je novca troši, onda kako o nekim Dollar Bill toalet papira. Sada je zaista može isprati svoj novac u WC.

load...

6. Veličina odrasle Space Hopper

Dajte mu eksplozija iz prošlosti sa pravim, žuta prostor bunker, baš kao da su se na njih napraviti. Još bolje, kupi dva, a onda možete imati trku u vrtu previše. Ako ništa drugo, to će vjerojatno dati nešto da stavim na YouTube kad ima prvi sramotno nesreći na to.

7. Six Pack pivo pojas

Six pack pivo pojas je još jedan od smiješno rođendanski poklon za njega ideja, prefekt 'mancessory "za pivo ljubavi čovjeka. To je zabavno i lako nositi pivo pojas da on ne može nositi fit šest limenki piva u za brz i jednostavan pristup. Izvrstan za ljeto roštilja i ostavlja slobodne ruke da se brine hamburgere.

8. Nemoguće puzzle

Ovo je Jigsaw pobijediti sve ubodne i da će ga zadržati miran satima. To je vrlo komplikovana puzzle sadrži vrlo kreativan i lijepa rad talentovanih umjetnika. To će biti velika zabava gledao ga izgubiti strpljenje sa ovim.

9. Thirst pivo pomoć šešir

Još jedna velika pomoć za pivopije je žeđ pivo pomoć šešir. Vidi, bez ruku, šešir može držati pivo, možete na svakoj strani i ima zgodan slame da piju iz. Veliki hands free pomoć za stranke.

10. Komedija zvučne efekte za rublje

Od aplauz na neizbježan zvuk razbijanja vjetra, ova komedija zvučne efekte mašina ima šesnaest podešenog zvučnih efekata koje možete otpustiti pritiskom na dugme. To će mu zabavlja neko vrijeme, u svakom slučaju!

Da li imate neke druge smiješno rođendanski poklon za njega ideja?

Stay happy!

AKCIJA

load...