Zanimljivo

10 stvari koje djevojke vole da čuju (savjeti za momke)

10 stvari koje djevojke vole da čuju (savjeti za momke)

Ako postoji jedna stvar koja vozi muškarci orasi, ona pokušava da shvatim šta žena zapravo želi da čuje. Većina ljudi zna da komplimente bi trebao raditi, ali radi se pravo kompliment za korištenje nije tako lako kao što zvuči, jer, ako je kompliment je rekao na pogrešan način, to će izgledati samo neiskreno i ništa značiti. Dakle, momci, ako mislite da ste uvijek čini da stavi svoju nogu ravno u usta, svaki put kada ga otvorite, pročitajte ovih deset stvari koje znamo da djevojke apsolutno vole da čuju.

1. Istina

Jedna od najvažnijih stvari koje devojke vole da čuju je istina. To je više nego samo kliše, to je činjenica! Ne vrti priča o tome kako je pas pojeo svoj rođendan kartice, ili kako je dobio Amazon isporuke momak opljačkan u svojoj ulici na putu da dostavi joj rođendanski poklon. Reci joj istinu i priznati da ste zaboravili da je to njen rođendan, a onda reći da nam je previše! Ona neće biti impresionirani privremenu amneziju, ali ona će biti još manje impresioniran laž da će vidjeti pravo kroz ionako.

2. "Vi ste prvi pravi žena u mom životu"

Recite joj da je prva žena u životu koje ste zaista volio, a da će da joj se stvarno posebno. Ne da zvuči kao da su rekli da milion puta do sada, da se za jedan milijun drugih žena, iako, ili će nekako izgubiti svoju učinkovitost!

load...

3. "Šta ti misliš?"

Ovo je još jedna od stvari koje devojke vole da čuju. Tražeći svoje mišljenje i vrednovanje kad ga dobiti, možete pokazuju žena koja si je i da želite da rade stvari koje će je zadovoljiti poštovati. Pitaj je šta boja automobila da bi trebalo da sljedeći put, odnosno koji model, i pitati za njeno mišljenje kada kupujete odjeću. Vi znate da ona ima svoje mišljenje, pa neka joj da izraze, i ona će te volim sve više za to.

4. Ti si najbolji prijatelj kojeg sam ikada imala

Važno je da žena zna da je dopao i poverenja, kao i voljen i, začudo, oni mogu biti dvije različite stvari. Ona ne očekuje da joj odvesti svuda, ali ona će ga voljeti, ako je uključiti u svim vašeg života i dijeliti stvari s njom.

5. Wow! Izgledaš predivno!

Još jedna od stvari koje devojke vole da čuju je kompliment. Obratite pažnju kada ona nešto drugačije da joj kosu i primijetiti kada se nešto novo nosi. Svi vole komplimente, a ne samo žene, tako da ne stidite se da joj daje neke! Reci joj koliko cijenim sav trud koji ona ulaže u potrazi super za vas. Komplimenti će joj i reći da nisu zainteresirani za bilo koga drugog, tako da će staviti svoj um da počiva na taj rezultat previše.

load...

6. Reci joj kako se osjećate

Nemojte se bojati da joj kažem kako se osjećate bilo, jer to pokazuje da ste iskren s njom i da joj verujem dovoljno da se otvori prema njoj. Recite joj koliko je volite, ali i reći kada ste uplašeni. Dijeljenje vaše najdublje emocije s njom možete donijeti samo bliže zajedno.

7. Volim kad...

Ti znaš sve te slatke male stvari koje ona radi za vas? Pa, reci joj da ti primjetiti ih i koji ti zahvalan joj ih radi. Malo zahvalnosti nikada ne ide u redu, tako da ne dozvolite da sve te male stvari koje ona proći nezapaženo.

8. Dođite i upoznajte moje prijatelje

Govori žena koje želiš da upoznam svojim prijateljima je još jedna od onih stvari koje devojke vole da čuju i to ona pokazuje da želiš da bude prihvaćen od strane onih prijatelja i to joj je također pokazuje da nemate tajne krije. Ona želi da bude dio svog života, pa ju je pustio unutra, a ona će se osjećati još više približiti onda je ona ranije.

9. "Volim tvoj osmijeh"

To bi mogao biti njen osmeh, to bi mogao biti njen smeh, ili to može biti oči, ali da kažem ženi da cijenimo nešto drugo o njoj, više nego samo njene sise! Postoji mnogo više volim žene, nego samo uobičajeni stereotipni dijelove njihovih tijela. Neka dama zna da je volio više od toga, ona to zaslužuje.

10. Reci joj da je voliš!

Ovo je jedna od najvažnijih stvari koje devojke vole da čuju. Stop okolišanja i da joj pravo. Ako je voliš, a onda joj reci da je voliš. Zar ne, kako god da radite, ostavite prekasno da joj dozvoli da znaju da je jedan. Verovatno je samo ono što ona želi čuti.

Da li znate ostalog djevojke vole da čuju?

load...