Zanimljivo

10 voćnih i brutalnih činjenica o lepoti o kojima treba znati

10 voćnih i brutalnih činjenica o lepoti o kojima treba znati

Dužine da će neke djevojke idu za postizanje ljepote ne poznaje granice, tako da, sve dok ste već jeli, pročitajte na saznati neke više o najčudnije i najodvratnija kozmetičkih tretmana, i prošlosti i sadašnjosti:

1. Šta je ptica izmet lica za početak?

Za svježe i sjajne kože, neke dame masirajte ptica izmet u svojoj koži. Ovaj tretman, koji dolazi iz Japana, uključuje razmazivanje sebe ptica izmet i ostavlja da se osuši. Verovatno je sada dostupan u kozmetički salon u vašoj blizini!

2. Kako o posteljicu krema za lice?

Madonna se priča da će biti veliki ljubitelj krema za lice koja je napravljena od ovce placente. Navodno, izmišljotina poboljšava metabolizam, poboljšava ten i ubrzava regeneraciju tkiva.

load...

3. Riba pedikir

Garra Rufa riba pedikura zapravo vrlo efikasna i da su popularne u mnogim zemljama širom svijeta. To je riba mi je žao sa ovim tretmanom. Kako biste željeli grickati daleko mrtve kože na nečije noge?

4. Leech krvopije 

Neka neki ljigav malo krvi budale napune sami sebe na krv i, u skladu sa Demi Moore, to će detoksikaciju krvi. Pijavica terapija postoji već stoljećima, ali većina ljudi su odustali od te ideje, negdje oko srednjeg vijeka!

5. Roadkill ruž za usne i sapun

Nemoj misliti da si sigurna s off polici proizvoda ili! Mnoge kozmetičke proizvode, kao što su ruževi i sapuni sadrže sastojak zove Tallow, a Tallow donosi ključaloj se leševi životinja ili, drugim riječima, Tallow je debeo od stoke. Odakle proizvođača dobiti ove trupla? Zašto ne iz laboratorija, zoološke vrtove i, da, Roadkill, naravno. Zašto koristiti ovaj sastojak u kozmetičkim proizvodima? Jer takvi sastojci su jeftini, ne zato što su bolji od biljnih proizvoda na bazi. Dakle, sada je poznato ono što bi se moglo stavljanje na vaše tijelo!

load...

6. Bull spermu muškaraca regenerator 

No bik... Tu je frizerski salon u Londonu koja nudi muškarcima priliku da se sperma svježe bika, pomiješana s ekstraktom protein bogat biljka, masirati u kosu.

7. Pazi za pacove u kosi

Evo čudan ljepotu stvari iz prošlosti. U 1800. Bilo je u modi za dame suda da imaju zaista velika kosa, poput Marie Antoinette. Problem je bio što nisu imali lak za kosu tada, tako da se koristi mast držati stvari na mjestu. Kada su otišli na spavanje noću, neke žene su nosile kaveze oko svoje kose jer, u suprotnom, sve to salo će privući štakori, za kasno u noć grickati.

8. Puž sluzi kože losion

Neki kozmetički proizvodi sadrže sluz, bere od živih puževa. Lučenje puž se kaže da ima moćne osobine uključujući i smanjenje znakova starenja i borba protiv akni.

9. Royal crvena kosa bojanje

Evo još jednog kozmetičkih salona iz prošlosti izbjeći. Između ostalog, kraljica Elizabeta prvi je bio poznat po nju crvenu kosu. Njen đumbir brave nisu prirodne, iako, oni su nastali od strane domaće mješavina olova, kreč, sumpora i vode, mješavina koja je izazvala mučninu, glavobolje i krvarenje iz nosa.

10. Jedite trotters svinja za mladalački izgled kože

Ovo je još jedan anti-aging tretman koji je započeo u Japanu, ali sada se proširila dalje širom svijeta. Smatra se da neki koji jedu, kolagen bogat, trotters svinja će protjerati bora i donose sjaj vašoj kosi. Prijatno!

Znate li neke druge čudne i bruto ljepotu činjenice?

load...