Zanimljivo

10 zabavnih aktivnosti za ovu sezonu

10 zabavnih aktivnosti za ovu sezonu

Niko zapravo stvarno voli zimu, zar ne? Kada Starac Zima pokazuje svoje lice, većina nas radi u zatvorenom prostoru od terora (i hladno).

Suočavajući se sa hladnijim mjesecima je teško, ako vam se ne sviđa produženo čini tame. To je doba godine kada se ne možete na plažu za još nekoliko mjeseci, a kada samo zalogaj sladoleda mogla koštati svoj život, jer je tako hladno.

I nemojte me počeo je onih dana kada vaš partner ostavlja otvorenim prozorom zato što je "toplo".

OMG kako može bilo tko biti toplo tokom zime ??

Obično ne vole zimu, ali to je nešto što svi mi imamo da se kroz. Osim toga, budući da traje tri mjeseca (iako izgleda kao mnogo duže), moramo naći nešto učiniti za popunjavanje vremena. U suprotnom, samo ćemo ići potpuno lud.

load...

Dakle, ako ste u potrazi za neke zabavne aktivnosti da to ove sezone da ćete dobiti od nešto ispod jorgan, imamo 10 odličan one za vas. Hajde da pogledamo!

Domaćin vlastitu Film Festival 

Film karte može koštati značajnu količinu novca, ali najgora stvar o odlasku da gledate film u kinu tokom zime je da morate ići van. U hladnu. Ako biste radije ostati u zatvorenom prostoru i gledam filmove, zašto ne pozvati par prijatelja i domaćin svoj filmski festival?

Možete odabrati svoj filmove, pozivamo god prijatelji želite, a sastavio neke sjajne grickalice i poslastice. To može biti kao udoban kao što želite da bude!

A budući da je zima, topla čokolada je imperativ.

Pomoći

Nije sve aktivnosti na ovoj listi su zatvoreni one, tako da sam možda ćete kao i upozoriti sada. Ovo posebno je jedna veoma je na otvorenom jedan.

U osnovi, zimi donosi sa sobom neke ekstremne uvjete koji mogu opustošiti sa životom osobe. Na primjer, vaši susjedi prilaza može se zatrpan poslom, do te mjere da ne mogu očistiti ga sami na vrijeme za rad. Pa zašto im ne dati ruku pomoći?

load...

Također se može pojaviti do lokalnog narodnoj kuhinji i pomoći hrane beskućnicima koji su hladne i potrebu za nekim topline, ishrane i prijateljski kompanije.

Postoji mnogo pomoći vam može pružiti tokom zime, koja je nedvojbeno najviše testiranje sezone čovječanstva, kada duh zajednice broji mnogo.

Pošalji Božić kartice ljudima

Uvijek sam uživao mailing novogodišnjih čestitki sa porodicom i prijateljima - to je tradicija da je moja mama stalno se već godinama, a koje sam nastavio. Mislim da je to dobar način da dopusti ljudi još uvijek misle o njima, čak i ako vas nismo razgovarali nekoliko meseci.

Također se može handmake svoju novogodišnjih čestitki. To će zauzeti malo vremena, ipak, pa pokušajte da ne podcenjuj čineći ih previše!

Idi kod odmor koncert

Ono što navija me o zimi je to najmanje Božić pada u ovoj sezoni. Da, volim praznike, a siguran sam da to učinite, previše. I mislim da je stvarno zabavno stvar za vrijeme praznika je da vidim koncert odmor.

Nećete morati gledati dalje od vašeg lokalnog grad / grada za koncert odmor tematikom. Možda je vaše lokalne crkve čak i stavljanje na performanse. To može biti bilo šta od pune orkestralne aranžman pantomimom. U svakom slučaju, zašto ne ući u svečanoj duh strane pojavljuju zajedno?

Kampovanje

U redu, ovo je stvarno za vas koji vole izaći iz ispod vašeg jorgan i izazov sebe u ovo doba godine.

Sam navedene kampiranje, jer je to uvijek jeftinije za vrijeme van sezone (zima), i zaista je tako zabavno kada si sa svojim prijateljima osvjetljenje tople vatre, piju pivo i vino, jesti dobru hranu, i generalno uživanje biti živ pod hladan, zvezdano noćno nebo.

Kampiranje je ekstra udoban tokom zime, previše. Urlik požara navijanja sve gore, a ti se mazimo sa svojim partnerom u svoj šator noću.

Go Klizanje

Ako je to već pada snijeg, a vi svrbi da se vani, zašto ne pozvati neke prijatelje i idi sankanje zajedno?

Mogao si završiti dan s drsko grudvamo!

Have A Board Game Night

Ako pada sneg i zaista se ne sviđa ide od vrata, ali i dalje žele da se zabave, zašto ne pozvati prijatelje koji ne žele da hrabro hladnoće i imaju sjednicu igra na ploči?

Čak je i najžešći štap u blatu voli društvene igre noć. Možete imati nagrade za pobjednike - i gubici za gubitnike!

A ako mislite da nemate nikakve društvene igre u kući, provjerite potkrovlje - Siguran sam da ćete naći jedan ili dva!

Idi Posjetite Somewhere Očaravajući

Zimski automatski čini mjestima više čarobno. Ako ste ikada vidjeli fotografija je od snowcapped Prag u zoru, od vas će znati na šta mislim.

Pa zašto onda ne izađu i posjetite jedan od ovih očaravajući mjesta ove sezone?

Najpoželjnije uključuju Prag, njemačkog tržišta u samoj Njemačke, Lapland, New Yorku, i Edinburgh.

Sing Christmas Songs On The Karaoke

Pjevanje božićnih pjesama na karaoke nije nešto što možete učiniti tijekom ljeta. Pa, ti to možeš - ali bi bilo čudno!

Tokom sezone godišnjih odmora, da ste bukvalno nemaš izgovor da ne pojas Mariah Carey "All I Want For Christmas Is You" nakon što sam uživao u previše koktela.

Idi i vidi Santa!

Ako imate djecu, ovo je OBAVEZNO. Ali, čak i ako ste nemaš djecu, možete proživjeti čari praznika koji ste koristili da uživate kad ste bili mali nudeći da se duž nećak ili nećakinja da vidi Djeda Mraza.

Najbolja stvar u vezi ovoga je da vidimo sam bradati legenda je potpuno besplatno, i zato što sjedi u tržnom centru, to znači da možete učiniti druge zabavne SUFF sa svoj dan kad je on izdvojiti poklon za vašeg mališana. Moglo bi se ići i zgrabiti hranu, kafu, i naravno - ići u kupovinu!

Koje su vaše omiljene zabavne zimske aktivnosti?

load...