Zanimljivo

10 zabavnih kuhinjskih uređaja da biste pojednostavili svoj život (sa slikama)

10 zabavnih kuhinjskih uređaja da biste pojednostavili svoj život (sa slikama)

1) Hutzler 571 Banana Slicer

Ovo je zabavan i brz način za skidanje bananu. Možete to učiniti sa samo jednim jednostavan pokret. To je sigurnije od noža, brže i mnogo više cool za korištenje.

2) Chef'n StemGem Strawberry Stem Remover

Ovaj jednostavan gadget možete ukloniti jagoda vrlo lako potiče. Ja često koriste nokte da se to uradi i, ponekad, sam ih oštetiti zbog toga. Takođe, ovo uklanja stabla i ostavlja jagoda potpuno netaknut! To je odlično za izradu Jagodica Bobica i voćne salate koji su također nevjerojatno zdrav! Osim toga, sa zabava dizajn jagoda, ovo gadget je vrlo lako naći u ladici. 🙂

load...

3) Rock'n Roll Pizza Cutter Red

Ovo je krajnji kuhinja gadget za sečenje pice, peciva, sir, sendviče i još mnogo toga!

4) Magic Lasso Rope boca vina Holder Plutajući Illusion stalak Stand

Kada imate takvu zabavu gadget na vašoj kuhinji, siguran sam da su svi vaši gosti će biti vrlo zaintrigiran to :). Ovaj držač za boce je napravljen pravi konopac, ali ima tajnu podršku metal unutra.

load...

5) Oggi 7217 Sir miš Multi Purpose ribež

Ova stvar izgleda kao da se zapravo ne pripada kuhinja, ali uvjeravam vas to radi! Ovo je zabavna sir rende. Ovaj gadget je višenamjenski rende, savršen za sjeckanje ili rešetka sir, orasi, čokolada i još mnogo toga. Zar to nije miš želite u kući? 🙂

6) Sir Bezobrazan Novost boca Stopper

Zar nije smiješno? No comments 😀

Ako je ovo ovo previše za vas, ovdje je lakša verzija :): Fred i prijatelji Top Banana: Winestopper

7) NORPRO 661 teflonski Heart Egg Poacher

Ovo je sjajna gadget za izradu "romantične" jaja!

8) Final Touch On The Rock Glass Highball & Ice Ball

Ako uživate u sofisticirane i elegantne stvari ili ako želite da zadivljuje svojim prijateljima, tada, ovaj gadget je za tebe. Ovo je vrlo poseban način za uživanje u "koktela"! Dnu stakla ima "rok", koja stvara prirodni tečnost pokreta, povećanje arome piće. "Ice lopta" je zabavna alternativa uobičajenim leda-kocke. Morate ga staviti u zamrzivač i onda - to je spreman za upotrebu. Tu je i zabava valjanje efekt da je ovo staklo čini samo blagi pokret i bez prosipanja ništa. "Ice lopta" kreće oko "rock" i ravnomjerno hladi svoj omiljeni napitak do savršenstva!

9) Onion Keeper

Dizajniran da izgleda kao luk, ovo zabavno gadget nastavi smanjiti, u frižideru luk svjež i vlažan. Kada je zatvorena čvrsto, to "zamke" luk mirise kako bi vaš frižider miris svježe.

10) za usne Clip

Seal te torbe čipova poljupcem! Ove zabavne snimke zaključati u svježinu kolačiće, krekere, žitarica i drugih predmeta. Ovaj gadget ima podršku magnet koji vam omogućuje da koristite usne za vješanje slike, bilješke, školske i druge osnove na frižideru ili druge magnetne površine. Kiss te druge magnete zbogom!

Nadam se da vam se sviđa moja zabava izbor gadgeta. Koja je od tih zabave gadgeta je omiljena?

load...