Zanimljivo

10 zabavnih stvari koje treba obaviti u leto

10 zabavnih stvari koje treba obaviti u leto

Ljeto je tu i vrijeme je da se baci van nekih inhibicija, uz zimsku odjeću i iskoristite toplijeg vremena. To je vrijeme za svijetle odjeća i izležavaju, ne radi ništa više nego upijajući sunce. Ali ljeto ne traje dugo, pa evo deset stvari koje svako treba raditi ovog leta, prije nego što ponovo bude hladno:

1. Break out roštilja

Ljeto neće biti ljeta, osim ako pozvati neke prijatelje za roštilj. Izbiti roštilja i kuhati gozbu ispod kuhana hamburgere i prepečeni piletinu i gledati svoje čovjek raditi do znoja, kako je robovi nad vrelom uglju! Sve je to dio zabave!

2. Zabavni park je zabava za djecu svih uzrasta

Još jedan od učiniti u ljeto cool i zabavne stvari će se zabavni park. Bilo da imate djecu ili ne, zabavni park je uvijek zabavno, za djecu svih uzrasta. Provesti dan kao klinci sebe opet i uzeti najveći vožnje i prejedanje na slatkiše i sladoled, dok si tamo.

load...

3. Smoči i prskanja oko

Sjedeći na suncu je super, ali sjedi na suncu pored vode je još bolje. Bilo da je na plaži pokraj oceana ili sjedeći sa strane jezera, kapljice vode na hladnom vodom je odličan način za uživanje u sunčanom vremenu.

4. Idite u šetnju

Još jedan od posla u ljetne zabave stvari je da se ide planinarenje. Stvarno ne možete uživati ​​u ljeto pravilno od sjedišta automobila, tako parkirati i otići u šetnju umjesto. Kada uđete u otvorenoj zemlji, dobiti priliku da cijenimo prirodu oko sebe i to će vam pomoći zadržati vam trim previše.

5. Uzmite nos u dobru knjigu, dok je hlađenje u ležaljci

Učiniti u ljeto zabava stvari nužno ne moraju biti komplicirano. Ledeno hladno piće, ležaljci i dobar čitanje su savršen način da se opustite i opustite se na blagom ljetnog dana. Prepustite se svijetu romantične fantazije ili uplašim sebe glupi sa dobrim horor prediva, bez obzira na izbor, ljeto je idealno vrijeme da se nos u dobru knjigu.

load...

6. Idite na film drive-u

Još jedan od posla u ljetne zabave stvari je da se ide na film drive-in. Oni su još tu, ako pogledate za njih i pogona u filmu je mnogo opušteniji, od obične bioskopu. Možete dobiti više slobode za kretanje i niko neće da ti kažem da ušutkivati, ako govorimo. Fantastičan i nostalgični način da provedete ljetne večeri.

7. Idite na piknik na vašem lokalnom parku

Spakovati otežavaju sa svim svojim favoritima i poletjeti za piknik. Ne morate voziti milja u zemlju, lokalni park će učiniti i ako imate djecu, oni mogu pokrenuti okolo i igrati dok su umorni napolje i onda ćete dobiti mirnu večer kad dođeš kući.

8. Idite na otvorenom festival i slušati muziku, dok je sjedio na travi

Odlazak na otvorenom muzički festival je još jedan veliki i zabava ideja učiniti u ljeto stvarima. Mnogi gradovi imaju muzičkim festivalima neke vrste i oni su obično besplatno previše. Sjedeći na travi uživaju neke dobre živu muziku je daleko bolji, nego slušanje CD-a postoje muzičkim festivalima za sve ukuse iz opere u rock; samo za pretraživanje online za najbližu tebi.

9. Dine u stilu u restoran na krovu i iskoristite ljeto vremenu 

Sljedeća dobra i zabavna stvar učiniti u ljeto je na krovu restorana. Ako je to više stilski večernji izlazak da ste u potrazi za, kako onda o krovu ili balkon restoran za promjenu? Najboljih vina i hrane, služio na vaš stol pod zvezdama, je lijepo romantičan način da iskoristite ljeta vremena.

10. Go kampovanje i dobiti stvarno blizu prirodi u šatoru

Provedite noć ili dva na svježem zraku i dobiti stvarno blizu prirodi u šatoru. Ne uvijek je teško ovih dana, kako bi dobili iskustvo kampiranje, možete kupiti svim modernim kamp opremu koja će vam dati udobnost vašeg doma ili, ako stvarno ne sviđa ideja izlaska na divljini, postaviti šator u vašem dvorištu! Barem nećete morati daleko da idem, ako pada kiša!

Da li imate neke druge ideje zabave aktivnosti u ljeto?

Slobodno podijelite svoje misli i ideje u komentar ispod teksta.

Ostati sretni i uživajte u suncu!

load...