Zanimljivo

10 zabavnih stvari koje treba raditi u kišovit dan za parove

10 zabavnih stvari koje treba raditi u kišovit dan za parove

Pada kiša, pljušti kiša, i svi su stvarno dosadno! Kada nije u svom najboljem izdanju na vrijeme, postoji mnogo više da možete učiniti nego samo sjediti na kauču i gledam TV. Osim ako 'Saradnja u blatu na festivalu nije vaša ideja zabave, evo deset drugih stvari koje parovi mogu učiniti, na one kišnih dana.

1. Break kroz društvene igre!

TV ima puno da odgovara za i, jedna stvar da je to učinio je to što je napravio sve da zaboravimo kako se zabaviti bez njega! Kada je kiša sliva niz van, imaju dig oko poleđini ormara i saznajte starih igre na ploči da nikada ne igra. Vi ćete biti zadivljeni koliko zabavno možete imati sa nečim što ne treba električnu energiju na posao!

2. Provedite nekoliko sati u kafiću

Izlazi iz kiše i u kafiću ili baru. Sedite pored prozora i Wile dalje sate razgovor i gledanje svi ostali borbe elemente van. To može biti veoma zabavno gledanje tuđe kišobran okrenuti naopačke na vjetru.

load...

3. Izlazi stare foto albume

Memory Lane je savršeno mjesto za biti na hladno, vlažno i vjetrovit dan. Priljubiti se zajedno i listati kroz neke stare fotografije i vratiti uspomene sunčanije dana. Album vjenčanja je uvijek dobro mjesto za početak.

4. Go plivanje

Još jedna od zanimljivih stvari koje na kišni dan je da se ide kupanje. Ako je mokro vani, zašto onda ne otići negdje gdje je mokro unutra previše. Vaš lokalni bazena će vjerovatno biti miran na mokrom. Dakle, iskoristite ga i imaju neke zabave prskanje u vodi zajedno.

5. Posjetite muzej

Još jedna od zabavnih aktivnosti na kišni dan da su mnogi ljudi zaborave boravi u svom lokalnom muzeju. Nadoknadimo neke kulture i šetaju u muzeju ili galeriji. Će vam biti toplo i suho, oni obično imaju kafić unutra, gdje možete dobiti brzi obrok. Možda ste naučili nešto novo u procesu previše, dok ste tamo.

load...

6. Dajte svoj dom izvor čist

To nije kišni dan aktivnosti koje bi svi imaju na njihovoj listi, ali radi za čišćenje zajedno je puno zabavnije, nego to radi na svoju ruku. Vi ćete dobiti sve skloniti na svoje mjesto, svoj dom očistiti od vrha do dna, a vi ćete imati dovoljno vremena da razgovaraju jedni s drugima, dok to radite.

7. Da slagalice

Kišni dani su idealno vreme da rade stvari koje vam obično ne rade. Jedan od načina da okupira vremena i propisuju um je da pokuša napraviti slagalica zajedno. Ili, svaki drugačiju slagalicu, i da trci od toga.

8. Imati Wii maraton

Uzmite izazove i vidi ko može osvojiti cijeli dan Wii maraton. Možete donijeti nema kraja različitih igara u zatvorenom prostoru sa Wii i to će vas držati aktivan na kišni dan previše.

9. Samo imaju lijen dan

Aktivnosti na kišni dan ne treba uvijek biti preterano komplikovano. Ponekad, kišni dan je samo izgovor što trebate učiniti ništa. Ne morate biti radi nešto aktivan za uživanje u dan zajedno. Ti bi mogao sjediti i čitati, gledati malo TV i jednostavno uživati ​​u međusobnom društvu. Neka kiša radi ono što voli van i samo chill.

10. Idi i pokisnuti

Tako da pada kiša; pa šta! Uzmite kape, kaputi i Wellington čizme i ići na kiši i uživajte. Opet kao klinci i prskanje u nekoliko lokve, malo kiše nikad nikoga povredio. Kada se vratite kući, možete dijeliti okupamo zajedno i sve može pratiti na od toga.

Koji su učiniti na kišni dan vaše omiljene stvari?

load...