Zanimljivo

10 zabavnih stvari koje treba uraditi kada vam je dosadno

10 zabavnih stvari koje treba uraditi kada vam je dosadno

Svi smo dosadno umova. Mi smo svi napped nekoliko sati u toku dana samo da prođe to vrijeme. Mi smo svi imali tri tuševi za jedno popodne "samo zato." Mi smo svi uzeti psa za bezbrojne šetnje protiv njegove volje samo da se zabavlja na neki način. Mi smo svi pomicana bezumno kroz Facebook dok mrak je pao, a nismo se setio da se hraniti osam sati.

Dosada je teško, posebno u svijetu u kojem tehnologija je nekako nas zaboraviti da imamo mozak. Umjesto da radimo nešto zabavno i kreativno da se zadovoljimo, mi jednostavno ne pada na pamet radi ništa.

A kada je Internet ugasi, stvari postaju još gore.

Ali ne bojte se, lepotice! Jer imamo popis nekih fantastično zabavno aktivnosti kada ste dosadno. Hajde da pogledamo!

Da li A Puzzle

Kada sam bio dijete, video igre su samo postaje novi veliki stvar. Moj brat ima jednu za Božić off naši roditelji, a on doslovno ih igrao za dvanaest sati dnevno, kad god nije bio u školi. Nisam kao što su video igre, ipak. I kada je padala kiša, što na zemlji je bio gal da radim?

load...

Zabavljao sam se sa slagalice. To je jedan od raditi kada vam je dosadno najbolje stvari. Danas, mnogi od nas su zaboravili kako super ovakve zagonetke su. Stalno ćeš satima na kraju, a uzbuđenje postaje sve bolji i bolji kada možete vidjeti sliku u nastajanju pred vašim očima.

Igrati igre na ploči

Ako imaš svoje prijatelje krug, to je vjerojatno najbolje da ne sjede sebe u uglu i raditi na svojim slagalica. To je nešto poput usamljenog art!

Ali, ako vi i vaši prijatelji su sve dosadno, zašto ne imati igre na ploči noći? Mogao si prašinu od starih igara i imaju loptu! Popularne igre uključuju Scrabble i Monopoly, ali brzo zavirite na internetu će vam reći da postoje sve vrste čudno i divno igre odbora širom svijeta koje zahtijevaju različite vrste vještina. Oni nikada neće ostaviti ukrcati!

load...

Nacrtajte Funny crtež Neko - I Stick It On Facebook

A stvarno zabavno i zabavan način da prođe vrijeme je izvući namerno smiješno crtež jednog od vaših prijatelja, a zatim označite ih na slici na Facebooku. Ako se pretvarati da ste crtež je dugo vremena i da je cilj da pokaže svoju zahvalnost za prijateljstvo, naći ćete se bori da diše dok čitate svoje užasnut komentare.

Započnite Vinyl Collection

Vinil je definitivno pravi povratak. Svako ima da je jedan prijatelj koji je ušao u vinil preporod; Oni skupljaju sve vrste opskurnih zapisa iz svih vrsta opskurne radnje. Ranije možda ste mislili da je to samo malo blesave, ali sada kada ti je dosadno to bi mogao biti najzabavniji da bi mogao učiniti isto.

Lovi super jeftini evidencije je sjajan način da provedete svoj dan. Mogli ste da je vaša misija u trag određeni zapis, i ribanje vaše lokalne rekord trgovine, kao i buvljacima i prodaja prtljažnik automobila.

Preurede knjige

Još jedan od velikih, kao i korisne aktivnosti kada vam je dosadno je ponovo uredite knjige, to možda zvuči kao više naporno nego zabavna stvar kada ti je dosadno, ali to je definitivno zabavna stvar učiniti ako vam se sviđa tvoje knjige.

Suočimo se s tim, ako ste nešto poput mene policu će biti haos. Jane Austen bit će pored The Zombie Vodič i Tolstoj će biti pored Home Cooking. To je, naravno, čini pronalaženje knjigu koju želite pročitati stvarno teško. Pa zašto ne provesti svoj dan ponovno uredite polica?

Moglo bi se preurediti knjige po boji, pismom, ili po žanru. Verovatno ćete također naišao na knjigu koju još nisu pročitali i provesti ostatak dana razgledanja kroz njega.

Domaćin Karaoke Night

Jedan od uraditi kada vam je dosadno kul stvari je da bude domaćin karaoke noć.

Zašto ne pozvati neke prijatelje, dobiti neke pića u i imaju karaoke veče? Svi su možda malo nervozan na početku, i oni mogu uzdisati da ne mogu pjevati. Ali kada se pića teku i prva osoba koja je posrnuo svoj put kroz Tina Turner, navečer će teći od smeha i radosti.

Preuzimanje podcasta i prošetati

Još jedan od prekrasnih aktivnosti kada vam je dosadno je za preuzimanje podcasta i otići u šetnju. Podcasts su velike stvari. Oni su digitalne audio datoteke koje ste preuzeli, a oni su uglavnom informativne i stvarno zabavan.

Postoji prilično podcasta za bilo koju temu, previše. Sve što trebate učiniti je pronaći one koje volite, preuzeti ih, a zatim ići na duge šetnje.

Ovo je odličan način da se provede dan; vi jednostavno ne prolazi vrijeme, jer ste uzimajući u šetnju i puno novih cool stvari za učenje.

Tekst poruke svojim prijateljima Unazad

Jedna od cool stvari koje treba učiniti kada ste dosadno je na tekst poruke svojim prijateljima unazad. To je nešto učiniti ako ste stvarno dosadno i ne osjećaju kao da produktivan, ali to je super zabavno!

Tekst svojim prijateljima unazad i vidjeti koliko je to sve dok ne shvate šta se dešava. Njihovi odgovori će sigurno biti urnebesno!

Napraviti spisak

Izrada liste su zapravo stvarno super, a ako ste provjeriti nekoliko zabavljanje profili mogu garantirati da neki od njih će se popis "pravljenja liste" kao jedan od svojih hobija.

Suočimo se s tim, tu su sve vrste stvari koje treba da se uradi za nedelju dana, a posebno u godinu dana, pa zašto ne napraviti uredan popis zadataka koji vas motivirani i organiziranog?

Također se može napraviti popis svih vaših omiljenih muziku, omiljene filmove, i sve ostalo što padne na pamet.

Make A Mix CD svih vaših omiljenih Pjesme

Još jedan od raditi kada vam je dosadno dobre stvari je da se vratimo u prošlost i sjetiti muziku ste koristili za slušati kada ste bili mlađi i napraviti mix CD sve pjesme koje oblikuju svoje uspomene, od sada do tada. Najbolji deo je kad slušaš pjesmu da niste čuli od prom i nađete ga peva na vrhu pluća.

Pogotovo ako to radite u kancelariji.

Ova aktivnost će vam sa sjetom sentimentalan i nostalgičan, i to će također odbiti dosade.

Koji su raditi kad vam je dosadno vaše omiljene stvari?

load...