Zanimljivo

10 zabavnih stvari za rođendan

10 zabavnih stvari za rođendan

"To je tvoj rođendan, mi ćemo stranku kao da je tvoj rođendan!"

Tako je rekao Pedeset Cent, istaknuti američki reper, tekstopisac i all-round dobar momak koji zna kako se zabaviti na njegov rođendan.

Ali, znate li kako da se zabavite na tvoj rođendan?

U slučaju da ne, au slučaju da ste zabrinuti da ćete provesti svoj rođendan baš kako si proveo je u posljednjih nekoliko godina, hajde da pogledamo 10 zastrašujuće zabava ideja da radim za stvari tvoj rođendan. Woop!

load...

1. Napolje

Kao prvo, prije nego što učiniti ništa drugo, morate uzeti u obzir dobiti van. Sjedeći oko kuće cijeli dan gledao kutiju setovima i Netflix je sve u redu i krasno bilo koji drugi dan u godini. Ali, to je tvoj rođendan! To je vrijeme da pobjegne turobno monotoniju i upoznatost strane ide vani i traže malo zabave.

Van, avantura vas čeka na tvoj rođendan. Mogli ste na piknik, udario pivo vrt, glava na festival, ili imaju u šetnju s nekim sladoled. Čak i ako pada kiša, postoji mnogo stvari koje možete učiniti. Mogli ste posjetiti lokalni muzej, uzeti u umjetničkoj galeriji, ili samo idu u baru ili kafiću s nekim prijateljima.

load...

2. Prepustite Neki Retail Therapy

Maloprodaja terapija je izmišljen iz dva razloga:

1) da biste se oporavili od loš dan blues;

2) Zato što je tvoj rođendan!

Bilo koja druga doba godine i možemo vam oprostiti kao malo ekonomičniji sa gotovinom. Ali, kao da ti je rođendan, a ti (nadamo se) naoružani sa puno rođendan novca, molimo vas pogoditi trgovine i počastite.

3. Have A Party

Pedeset Cent će definitivno biti zabavu, ako je to bio njegov rođendan, pa zašto ne uzeti list iz velikog čovjeka knjigu i ugostiti svoje vrlo vlastiti rođendansku zabavu?

Normalno, to može biti nezgodno dobiti svoje prijatelje zajedno za jedno veče zabave smicalice. Svi su tako zauzeti i njihove rasporede znači da je često teško dobiti sve svoje prijatelje oko iste noći. Ali, kada je tvoj rođendan, oni nemaju opravdanja; oni moraju biti tamo. Tako da ih poziva!

4. Hit The Beach

Još jedna zabavna aktivnosti za svoj rođendan je pogoditi plaže. Da, to je tvoj rođendan, pa zašto ne uzeti pauzu od posla i grada i dolijte boju na plaži?

Udaranje plaže je odličan način da se i opustiti i zabaviti. Možete sunčaju se prije igranja frizbi. Onda možete stajati u moru, uživajte sladoled i generalno imaju dobar provod sa svojim drugarima. Ako imate sreće, mogao bi čak imati beach party. Hej, to je tvoj rođendan, pa zašto ne ?!

5. Dine Out

Vaš rođendan je jedan dan u godini u kojoj se ugađa može biti opravdana. Dakle, umjesto da pripremi svoj obrok, još jedan od učiniti za svoj rođendan velike stvari je na večeru u elegantan restoran i imaju drugi čekati na vas ruke i noge? Zaslužuješ to!

Večera za tvoj rođendan je ekstra posebno, a ti ni ne osjećati tako loše za naručivanje skuplje jela. Osim toga, jer to je tvoj rođendan ti i piti malo vina! (Možete imati dva pustinje. To je pravilo).

6. Istražite neko novo

Dosadno vaše poznatom okruženju? Žele da se iz svoje kuće i vaš grad? Onda je jedan od učiniti za svoj rođendan zabavne stvari je da se istraže neko novo.

Istraživanje je fantastičan stvar u bilo koje doba godine, ali to je nešto što definitivno može učiniti za tvoj rođendan, jer ćete imati vremena. Izaberi grad, grad ili čak selo, dolinu - ili čak i planine. Izlazi tamo i istražiti, otkriti nove stvari, a možda čak i kamp ili rezervirati sobu u hotelu.

7. Take The Day Off Work

Zaista je teško uživati ​​rođendan ako morate ići na posao. To je samo dosadno. Čak i ako imate planove za nakon što završi posao, biti zaglavljen u uredu cijeli dan je dosadan afera koja uzima sjaj off stvari. Osim toga, to može ostaviti umorni i iscrpljeni.

Dakle, bez obzira na svoj posao i situacije, i da li radite za nekoga ili da li ste freelancer, obavezno morate uzeti slobodan dan posla da uživate rođendan do maksimuma. Na taj način, imate cijeli dan za sebe da uživaju i iskoristite.

8. Slavite sa svojom obitelji

Ako ste mladi, bezbrižni, i imaju širok društveni krug, provodi svoj rođendan sa svojom obitelji možda neće biti vrlo atraktivan prijedlog. Možda oni ne piju koliko svojim prijateljima, možda svoj 80-godišnji baka nije spremna da "uradi snimke", a možda i oni će svi biti u krevetu do 8 časova.

Ali ćete biti iznenađeni na koliko zabavno možete imati ako provesti svoj poseban dan kod rođaka. Daleko od toga da ukupno otvora, oni će olabaviti i imaju dobar provod s tobom. Oni će vas zabaviti uz priče iz tvoje i svoje djetinjstvo, i oni će vas podsjetiti što znači imati obitelj koja te voli. Probaj.

9. Go Bowling

To je tvoj rođendan, a vi želite da se opustite i imati neki dobroćudan zabavno. Dakle, još jedan od učiniti za svoj rođendan zabavne stvari je učiniti deset-pin bowling sa svojim prijateljima!

Svi vole kuglanje, čak i pesnik prijatelja koji pokušava da se pretvara da ne do "zabave". Kada su kuglanje svoju prvu loptu, svi će biti zakačen - i svi će imati kita od vremena.

I zato što je tvoj rođendan, ne morate biti stidljivi traži da bočne strane / branika budan!

10. Have A Igre Noć

Ovo je zaista jedan od uraditi za tvoj rođendan najbolja i najzabavnijih stvari. U osnovi, vi pozvati svoje prijatelje (i porodicu ako želite) u svoju kuću za večernji igre i piće.

Vrste igara igrate su neograničene, a možete birati iz video igre, igre na ploči, pa čak i kartaške igre.

The Dafter i interaktivne igre, više zabave ćete imati.

I nakon nekoliko pića, vrijeme je da se dovede u Twister mat!

load...