Zanimljivo

10 zimskih datuma ideje koje ćete obojica voleti

10 zimskih datuma ideje koje ćete obojica voleti

Zima nije svačiji omiljeno doba godine. To je hladno, vlažno, i ne možete ići na plažu. Pa zašto ne dobiti sve udoban sa svojim čovjek na zimskim, romantičan sastanak?

Ja nisam najveći fan zime, ali ja sam veliki vjernik od uvijek u potrazi za pozitivan u stvarima. Dakle, iako zima može dobiti nevjerojatno hladno, to je takođe ima nekoliko stvari ide za to. Drugi na Božić su posebne datume dobijem da idem sa mojim čovjek, od cozying do mu kamina u pub, na klizanje.

Kako se ispostavilo, zima je savršen za malo romantike. Postoji mnogo mogućnosti za sklupča sa svojim partnerom i zatvara svijetu van. Ako se pitate što učiniti u narednih nekoliko sedmica i mjeseci, ovdje je 10 zimske datum ideje koje vas oboje će voleti.

load...

Idi u banju Zajedno

Da djevojke vole banje? Naravno!

Ali, da li ljudi? Mogli bi se trgne i stenje kada ste prvi put spomenuti ideju, ali ne mogu garantirati da ćemo koristiti frazu "Ja sam u raju" najmanje pet puta nakon što su tamo.

Niko ko je bio u spa se ne dopada. I dok je to prijatno povlačenje koji mogu uživati ​​sami, to je ekstra poseban kada odete sa čovjeka. Oboje ste se razmažena, da se opustite i provesti neko kvalitetno vrijeme zajedno.

load...

Također se može glavu na dole za sparnog saune previše.

I ne zaboravite šampanjac! Zveket-zveket.

Log Cabin Getaway

Ako ne možete priuštiti, ne postoji izgovor da ne probati ove zime datum. Čak i ako bijeg za samo jednu ili dvije noći, to je nešto što se neće zaboraviti.

Log kabine su zime. Oni su romansu. To si ti, tvoj muškarac, pucketanje vatre, privlačno kauč, i totalna izdvojenost iz svijeta. Koliko slađe želiš stvari ?!

Vruća čokolada, domaća juha i mazili? Ok, imaš to !!!

Glavu na sankama Ride

Ne mogu se sjetiti više romantične zime datum od saonicama. To je magičan, zanosan, i da će stvoriti strašan memorije za vas dvoje da se osvrnemo na.

Ako nema vožnja saonicama u vašem gradu, a mogla naći onaj koji radi i rezervirati. Uzimajući jedan prije Božića se garantuje da se topi i vaša srca, i da se ponovo zaljubiti u jedan s drugim.

Pobrinite se da se mazimo jedna drugoj!

A zašto ne vrh vožnju utakmicu u čašu tople čokolade kao što obilazak moonlit grad?

Go Klizanje

Povrati detinjstva odlaskom sankanje sa čovjeka. A ako nikada nije otišao sankanje kao klinac, vrijeme je da isprobate novi ekstremni sport !!

Sankanje je najzabavniji odrasla osoba može imati tokom zime bez skakanje u loptu bazen i mi govore da napuste zgradu. I kada odete sankanje sa svojim čovjek, to je još više zabavnog.

Sve što je potrebno je park, opterećenje snijegom i sanke.

I ako čujete svoj čovjek vikne "O, ne!", Kao što ste i bure niz brdo, samo mole Bogu.

Go planinarenje

Ako ste i na ležeran tipa koji ne smeta radi malo hodanja, kako bi bilo uvezivanje sa planinarske cipele i borba protiv teškog terena?

Brda i planine postati još veličanstvene u zimskom periodu, ali ono što najviše volim planinarenje sa mojim čovjek je pub obrok smo nakon toga jesti! Radujem se što previše !!

Ako vam se odlučite za planinarenje, obavezno prvo provjeriti vremensku prognozu, i uzeti kartu sa sobom. Vi sigurno ne želite da se izgubi uz planinu na datum !!

Make A Snowman

Snowmen praktično definiciju zime. Nažalost, moje su tako strašno da su oni vjerojatno više kao definiciju totalno ludilo. Ali, hej, sve dok se zabavljate, to je sve što je bitno, zar ne?

Da se veže uz čovjeka ove zime, mogli izgraditi snjegović s njim. Ovo je odlična prilika da se a) testirati tvoju timskog rada i b) kritikuje način na koji je zanata glavu snjegović je.

Ako je to nešto moje, to će vjerojatno izgledati kao čudovište. O dragi!

Klizanje na ledu

Klizanje je vjerojatno suštinski datum za većinu parova. To si ti i tvoj čovjek ples na ledu (ili trudeći se da ne padne u mom slučaju!) Nosi slatka odjeće i biti sve slatki zajedno.

Postoji glazba u pozadini, romantika u zraku, a smeh svuda kad pokušava se vrtlog i završava na podu!

Ozbiljno, klizanje je zabavna i elegantan iskustvo koje možete učiniti zajedno. A ako misliš da si dovoljno dobar da klizati držeći čašu tople čokolade u jednoj ruci, a onda go for it!

Get In The Hot Tub

Siguran sam da ste već mislili ovoga. U stvari, verovatno ste razmišljali o tome, jer ste prvi put dobili zajedno !!

Hot kace mogu uživati ​​parove u bilo koje doba godine, ali ideja je uvijek mnogo više uzbudljivo u zimskom periodu kada želiš ostati toplo.

Dodajte malo romantike s nekim šampanjac i čokolade, prije nego gledajući s ljubavlju u jedni drugima oči pod svjetsku klasu noć.

Zimski Walk

Ovo je jedan jednostavan, ali ti bi mogao učiniti ga magičnim posetom snijegom prekrivenom gradu niste bili na prije i potapanjem sebe u realnom Winter Wonderland.

Uz šetnju, mogli zaustaviti neke antikvarnice i zgrabite kafu da se zagrije. Onda, na kraju hoda, zašto ne uživati ​​u čaši vina zajedno u toploj pub?

Ostanite u sobi i Snuggle

Zaboravite na društvenim mrežama, e-mailove, i vaš telefon i samo veče provedete sklupčana na sofi sa čovjeka. Možda imaju obrok zajedno, igrati društvene igre i gledati film. Blaženstvo.

load...