Zanimljivo

12 stvari koje vole biti žena

12 stvari koje vole biti žena

Znamo da je velika kao žena, iako ima i onih trenutaka koji nas dole ponekad i da nas žele smo se rodili sa Y kromosom. Za one plave trenutke, ovdje su najbolje stvari o tome da žena:

1. Mi smo definitivno bolji komunikatori

Žene su bolje znanje jezika u cjelini, a koji počinje rano, a ne kao rezultat fakultetskog obrazovanja. Ne možemo izraziti naše misli bolji i bolji smo na neke vrste emocionalne inteligencije, bez potrebe da uče za to. Pošto su ljudi društvena bića, komunikacijske vještine su izuzetno vrijedne imovine.

load...

2. Često smo bolji organizatori od muškaraca

Istina je. Razmisli o tome: koliko obitelji znaš gdje je odgovoran za kućni budžet žena, za izradu liste za kupovinu i odlučivanja koju školu deca treba da idu u? Oni su vjerojatno više od onih u kojima je muškarac glavni donosi odluke. To je vjerojatno da nas je ovo emocionalna inteligencija čini bolje organizovanje stvari nego muškarci: mi smo bolji na uključivanje i empatiju.

3. Mi smo bolji u multitaskingu

Žene često može učiniti više stvari odjednom. Dok multitasking kao termin je opovrgnuta naučnici, žene su još uvijek u stanju da se koncentriše na više od jedne stvari u isto vrijeme, u najmanju ruku, bolje od muškaraca. Ovo bi moglo biti zato što je prosječna žena ima tendenciju da nosi više kape od prosječnog muškarca ili bi moglo biti nešto biološki. Bez obzira na razlog, istraživanja su dokazala da, tako da je zvanični.

load...

4. Dobili smo veći ormari... Sve te visoke pete cipele, svijetle haljine i slatka pribor

Žene imaju mnogo veći izbor odjeće nego muškarci, da ne spominjem da možemo odmah postati znatno viši nošenjem visokih potpetica. Na kraju krajeva, ne možemo nositi hlače i suknje i haljine, a ne izgledati smiješno. Da ne govorimo o bojama i uzorcima. Postoji samo toliko različite prosječnog čovjeka ima pristup. S druge strane, to je vjerojatno lakše za ljude da odluče šta će nositi, tako da stvari zapravo izbalansiraju lijepo.

5. Mi ne dobiti ćelav

Barem ne onoliko često koliko muškarci. To mora da je užasno da vidim tvoje grudi bogato ukrašene krznom, ali vaše kose udaljavaju. Mi ne treba da se bave tom vrstom stresa i to ne zato što smo svi se bolje brinuti za kosu. No, opet, to mora biti nešto biološki, ali to nam odgovara u redu, zar ne ?!

6. Porodični nakit stvar

Čovjek se lako može onesposobljen sa strateški ukazao udarac između nogu. Ako kick žena između nogu takvu bol, odobren, ali ona vjerojatno neće riskirati dobiti srčani udar od šoka. Dobro je da se ne moraju zaštititi jedno područje vašeg tijela toliko. Također je dobro da ne moram ovo područje nam reći šta da radim, za razliku od predmeta je sa mnogim muškarcima.

7. Mi smo jako pametni... I, na neke stvari, mi smo pametniji od muškaraca

To je činjenica. Barem u jednom smislu: djevojčice bolje od dječaka u školi, a to znači u matematici i nauci previše. Ono što se događa nakon toga je društvo postaje za nas i što nas na pamet jedna velika bijela vjenčanja, umjesto da doktorat u kvantnoj fizici. Pametan ili nije pametno, stereotipi mogu nas sve tukli, nažalost. Ali smo ipak pametniji!

8. Žene često žive duže od muškaraca

U redu, to je bilo špekulacija ali žene zaista imaju tendenciju da žive duže od muškaraca. A evo i zanimljiva stvar: naučnici koji su otkrili da živimo u prosjeku sedam godina duže od muškaraca nemaju pojma zašto je to tako. Ipak, to nije njihova krivica, postoje samo previše faktora koji se mijenjaju i koji imaju utjecaj na dugovječnost. Ipak, to je dobro znati.

9. Ne možemo nositi šminku na dnevnoj bazi

Ne možemo sakriti gotovo svaku nesavršenost sa korektor i poboljšati naše najbolje karakteristike sa šminkom. Svi ne-transseksualac muškarci ne može učiniti bez, ponovo, tražim smešno. Da citiram Stephen King: "Čovjek nosio šminku može izgledati kao samo jedna stvar na svijetu:. Čovjek našminkan" Ali ne brini o tome, mi i dalje voliš način na koji su, bradavice i sve.

10. Mi smo dobili više poslastice

Dame dobiti prvi slobodan taksi, oni dobiti besplatno piće u baru daleko češće nego muškarci, a oni dobiti puno drugih freebies da muškarci nemaju pristup, jer oni su ljudi. A najbolje od svega? Mi nemamo ni tražiti ništa od toga, to nije rezultat svjesnog napora. Pa, ne uvijek, to je.

11. Mi smo se da budemo mame

Divno je biti roditelj, a to je svakako velika biti tata, prema tate. Ali oni i dalje ne mogu roditi dijete i isporučiti ga, i to je potpuno novi nivo vezivanja i bliskosti. Reći ono što će se o neprijatne posledice trudnoće, oni nisu imperativ. Nosi dijete i vidi li se rodio je jedan od jedinstvenih iskustava za žene. To je vrijedno cijeneći ovo.

12. Više zadovoljstva u spavaćoj sobi 

Da li mislite da ćemo zaboraviti ovaj? Nema šanse. To je zapravo tužno kad mislite šta muškarci propuštaju u krevetu, ali dobro, takav je život. Bolje bi bilo da ga podsjetim da i on ima kraći vođenja ljubavi-životni vijek od tebe, i da ste došli seksualnu zrelost u svojim 20-im, dok je vjerojatno morao čekati da je 33 dođe u svoje.

Da li imate na umu neke druge stvari koje volim što sam žena?

load...