Zanimljivo

15 slatkih imena da pozovete svoju devojku

15 slatkih imena da pozovete svoju devojku

Hi guys!

U redu, tako da ste dosadno pozivanja na svoju devojku po njeno pravo ime svih vremena. Želiš da se miješaju ga malo. Želite slatko ime.

Možda ste primijetili kako je tvoj prijatelj ima slatko ime za svoju djevojku. Takođe ste primjetili da voliš ovo slatko ime. A možda ste primjetili da želite da bi došli s tim slatka ime za svoju devojku.

load...

Prekasno je sada, ipak. Ako počnete da ga koristite, vi u osnovi krađa. Dobio je prvi.

Dakle, vraćate se na crtanje i razmišljati o uistinu dovoljno dobar imena koja ste smislili do sada:

Tacka.

Cvijet.

Tigger.

Bubble Bot. (O MOJ BOŽE)

Piletina. (Šta?!)

Slatko obraze. (Samo ne)

Hot Mama (Dobro, ostavite sada)

Svi oni su slabi pokušaja, naravno. Dakle, ti si ovdje, jer vam je potreban slatka ime za djevojku koja zapravo ima nekog smisla, i koji neće da te ostavila jer si je uvrijedio. Srećom, mi smo tu da vam pomognemo! Evo 10 slatka imena nazvati svoju devojku.

load...

Sunshine

Vaša djevojka je zrak sunca koji olakšava svoj dan. Ona čini sretnom ujutro, popodne i noću. Ona je kao sunce ko vam daje život i sreću.

Juliet

Juliet je sinonim za najtragičniji ljubavnih priča, ali ne postoji ništa tragično svoju ljubav: umjesto toga, možete nazvati svoju devojku Julija, jer je ona heroina u bajci. Vi ste joj Romeo, a ti su i najromantičniji par na planeti koji su se borili protiv svih šanse da budemo zajedno.

Ili to, ili ona izgleda pomalo kao Juliet.

Dugme

Ako je tvoja djevojka je kao slatka kao dugme (i zašto ne bi bila ?!), što je sladak nadimak za nju je Button.

Kao i većina nadimaka ovde, to je vjerojatno najbolje da ne koristite previše često u javnosti, iako.

Kolačić

Ovo je još jedan od slatka imena da pozove svoju devojku. Kolačići su slatki. Vaša djevojka je slatka. Tako je zovu kolačića i ona će te zauvijek voljeti.

I ne, ne možete nazvati sebe mlijeka zbog cijele Cookies & Milk stvar. Mlijeko nije sladak nadimak.

Jagnje

Postoji li slađe, više sladak životinja od jagnje? Pa, postoji možda je ali vjerojatno nisu previše da bi slatko ime za devojku.

Rakun anyone?

Ako je tvoja djevojka zaista je slatko kao malo jagnje, definitivno bi trebalo uzeti u obzir ovaj.

Mače

Mače je nezgodna nadimak koji treba koristiti samo ako ste super sigurni da je ona ti se.

Mače daje dojam da je vaša djevojka je malo minx koji voli da joj kandže se tu i tamo, posebno u spavaćoj sobi.

Ako ste uvjereni ovaj sladak i seksi nadimak pasti oluja sa svojim partnerom, definitivno treba probati. Ako cipela odgovara i sve to...

Divan

Ovo je vjerojatno od naših omiljenih slatka imena nazvati svoju devojku. Svaka djevojka želi da mu se kaže da je ona predivna. Ako usvojiti ovo kao slatka ime i koristiti ga često, ona će ga voljeti. Koristite ga ujutro na doručku, a kada se vratite kući s posla. To će da joj da bude voljen, želi i seksi.

Što je upravo ono što djevojka treba prva stvar ujutro i navečer... I svaki put...

Jagoda

Jagode su šarene, mami, a pucanje sa slatkim okusom. Ako su vas podsjetiti na svoju devojku, trebalo bi da razmotre usvajanje ovog.

Boo Boo

Nisam sasvim siguran o porijeklu ovog, ali to je više zvuk reči da je slatko.

Boo Boo je bio lik u popularnoj šezdesetih SAD-crtani film The Yogi Bear, a koristi se i kada je neko napravio grešku. "Napravio sam Boo Boo".

Uprkos tome, zvuči dijete kao i slatka, i definitivno mogu se koristiti za svoju devojku.

"Hajde da provedu noć zajedno, Boo Boo".

Hajde, kako lijepo to zvuči?

Lucky Charm

Ako vaš djevojka čini razliku u vašem životu - ona donosi sreće! - Ona je definitivno dostojan imena. Pobrinite se da zna da ona donosi sreću, a ona će sigurno držati na dovodeći ga.

Samo nemoj da je ikad pozvali Unlucky šarm, ako se stvari počnu ide naopako. Ne grumping dozvoljeno!

Princeza

Ovo je još jedan od nevjerojatno slatka imena nazvati svoju devojku. Mnogo djevojke žele da budu princeze. Neki čak misle da su princeze!

Ako idete sa tip devojke koji sanja udaje za princa u kuli, definitivno bi trebalo koristiti ovaj joj podsjetiti kako je posebna ona je i šta ona znači. Da se oseća dobro danas.

Draga

Dušo je samo klasični koji nikada ne stari. Ako vaš djevojka zaista i zaista je vaša draga, koristeći ovaj će uljepšati oba dana.

Blago

Blago se često smatra fantastičan otkriće; to je nešto što je izgubljeno za uzraste, je rijetko, i koji će nas bogat. U osnovi, pronalaženje blago može promijeniti naše živote.

Ovo praktično znači da je vaša djevojka je vaša izgubljene blago da ste u potrazi za sve ovo vrijeme. Ona će učiniti vaš život potpun, a ti ćeš biti sigurna da to zna.

Samo pazi da ga ne koristi previše. "Blago! Zašto je moja Večera SPREMAN ?! "jednostavno ne ide. Kontekstu mora biti u pravu.

Wifey

Wifey je definitivno jedan morate biti oprezni o korištenju. Pozivanje potpuno novu devojku Wifey jednostavno neće raditi, jer će signalizirati da joj da si već planira da se uda za nju - iako ste tek upoznali!

Wifey je jedna od onih slatka imena pozvali svoju djevojku koja je definitivno žena materijala ili koji je tvoj verenik.

Dragocjen

Kako plemenitih je tvoja devojka za vas? Pusti je znati!

To je zaista neverovatno kako dobro ime može napraviti netko osjećati. Pozivajući se na vaš partner kao Precious, bićete podsjetiti joj kako poseban je, i koliko je ona promijenila svoj život. Ako je izgubiti, vi ćete sigurno izgubiti nešto veoma plemenitim zaista.

Koje su vaše omiljene slatke imena nazvati svoju devojku?

load...