Zanimljivo

9 smešnih kratkih viceva da bi se vaš partner nasmejao

9 smešnih kratkih viceva da bi se vaš partner nasmejao

Koji su 10 nevjerovatno smiješno kratko šale koje mogu učiniti vaš partner smijati?

Važnost smijeha u vezi ne bi trebao biti pod-procijeniti. Humor može raspršiti neugodno situacijama tijekom prvog ili drugog dana, a može zadržati vezu uspješan kada situacije i okolnosti prijete da se na vrhu vas oboje.

Baš kao i zajednički interes, kao i zajedničkim vrijednostima, zajednički smisao za humor jača veza između dvoje ljudi. Kada je jedan - ili oboje - od vas su bili imaju loš dan, možete pasti natrag na nekoliko viceva da podigne raspoloženje.

load...

Humor također može spriječiti argumente iz izmiče kontroli i da shvatite da ste oboje pomalo glupo sa svojim riječima i optužbama. Humor može biti odličan most koji podsjeća da ne uzimati život tako ozbiljno, i da uvijek gledati sa vedrije strane stvari.

I kao što je sama ljubav, smijeh je uvijek tu za vas.

Ja osobno volim kad mi dečko govori vic. On uvijek zna kako zagolicati My Funny kost, a njegova šale nikad ne da me nasmijati. Laughing je atraktivna. Kada sam osmeh zajedno sa svojim partnerom, ja pasti još više zaljubljena u njega. To intenzivira želju. Ti dijele u pozitivnost i sreće, i to je sjajno.

load...

Dakle, ako vi i vaš partner su mnogo nedavno nije nasmejao i treba nešto da se smijete, evo 10 nevjerovatno smiješno kratko viceva koji će vas učiniti i smeh. A najbolja stvar je da ne traje dugo na sve da nauče:

"Lik sjedi kod kuće kad čuje kucanje na vratima. On otvara vrata i vidi puža na tremu. On podiže puža i baci je koliko je mogao. Tri godine kasnije, tu je kucanje na vratima. Otvara se i vidi istu puža. Puž kaže: "Šta je to bilo sve do vraga radi?"

Ovo me nervira svaki put. Recite ovo svojim partnerom kad god želite. To je uvijek zajamčena da se podigne nekoliko chuckles!

"Tri momka na pustom otoku pronaći čarobnu lampu koja sadrži duh, koji ih daje svaki jednu želju. Prvi momak želi da je sa ostrva i nazad kući. Drugi momak želi isto. Treći tip kaže: "Ja sam usamljen. Voleo bih da moji prijatelji su ovamo. "

Ne možete pobijediti dobra šala 'trojica'. Ovo je jedan moj omiljeni. Ključ za dobar vic je da uvek postoji neko na lepljiva kraju stvari. Neko uvijek mora doživjeti nesreću.

U ovom slučaju, to je nesretni treći čovjek koji je toliko glup da shvati da sve što treba da uradi je želja da se vratio kući!

"Majko," Kako je bilo u školi danas, Patrick? "

Patrick: "Bilo je stvarno super mama! Danas smo napravili eksploziva! "

Majka, "O, oni rade vrlo fensi stvari sa sobom ovih dana. I šta će ti se sutra u školi? "

Patrick: "Šta školi?" "

Haha! Ovaj vic je samo jedan od onih glupo, razigran oni koji uvijek podigne raspoloženje i dobiva oboje smeje. Recite ovo ako želite da se podigne osmeh i da romantična sa svojim partnerom.

"Gde ima volje - tu je rođak!" 

- Ricky Gervais

Ricky Gervais jedan od najoštrijih umova u komediji sada? Mislim da je tako. Izaberite odgovarajuće vrijeme da pucaju ovo napolje i da ćeš ga imati više za barel.

(Savjet - ne govori naglas pred relativnom !!)

"Taylor Swift mahnuo dječak juče i nije mašete... Dakle, ona će imati novi album izlazi sutra." 

- Will Ferrell

Will Ferrell je morao biti tu negdje. Zvijezda hit komedije kao što su Zoolander, Anchorman i Wedding Crashers, on je jedan od najzabavnijih američkih glumaca na planeti sada. Ovo dig na pop starleta Taylor Swift je na stvar.

"Mislio sam da je mozak najvažniji organ. Onda sam pomislio, vidi šta mi govori da ".

To je mudar pukotina za više sofisticirane um. Ako vaš partner se dopada kao malo intelektualca, ispucati to šala da ga se smeje.

"Došlo je do zatvora pauzu i vidio sam kepec popeti uz ogradu. Kao što je skočio niz njeno podrugljivo na mene i mislio sam, pa to je malo snishodljivo. "

Ovo je urnebesno. Opet, to je samo kratko, ali slatko i vrlo smiješno.

"Dečak ulazi u berbernica i berberski šapne svom kupcu. "Ovo je najgluplja klinac na svijetu. Pazi dok sam dokazao da. ' Frizer stavlja novčanicu u jednoj ruci i dva kvartala u drugoj, zatim poziva dječak se i pita, 'Što hoćeš, sine? " Dečak uzima četvrtine i lišće. "Ono što sam ti rekao?" rekao je Barber. "To dijete nikad uči! ' Kasnije, kada kupac ode, on vidi isti dječak koji dolaze iz sladoleda radnju. 'Hej, sine! Mogu li ti postaviti pitanje? Zašto si uzeo četvrtine umjesto novčanicu? " Dečak liznu konusa i odgovorio: "Zato što je dan uzimam dolara, igra je gotova!"

Ovo je jedan malo duži od svih viceva zajedno na ovoj listi, ali mi mislimo da je to dovoljno urnebesno uključiti. Jednom kada ste naučili da ćete imati tvoj partner valjanje po podu od smeha.

load...