Zanimljivo

Evo šta vaša torba govori o svojoj ličnosti

Evo šta vaša torba govori o svojoj ličnosti

Odjeću može napraviti čovjek, ali nemoj pribor definirati žena?

Naša ličnost je često odražava odluke kupovina koje pravimo. A podrhtavanje od šljokicama haljinu je dovoljno da nam kažu da je blistavom ličnost u kući, dok je mini suknju koja otkriva više nogu nego sto je rekao da tu je djevojka koja je dobila - i spreman je da ga vijoriti.

Naše modne izbore, onda su produžetak naše ličnosti, misli i ideja o životu. Elton John dobio na sceni obučen kao Paja Patak, jer je volio da se zabave i nije me bilo briga što drugi misle o njemu.

load...

Ali ono što mogu torbu kažu o nama? To govori mnogo o nama? Šta to znači da smo radije malu torbu u torbu? Da li to znači ništa?

Pa, zapravo, to radi. Evo šta vaša torba govori o vašoj ličnosti:

Velika torba

Ako redovito hodati okolo sa torbu u auto, ona kaže da ste djevojka koja je spremna za sve što život i sudbina će baciti na tebe. Ste spremni, djevojka.

load...

Je velika torba je odlična za pakovanje sve što ti je potrebno, uključujući i zavoje, vizitke i, naravno, ručno sanitisers.

Ali, bez obzira na vas 'rođen spreman' stav, noseći torbu sa sobom i ukazuje na to da možete biti suvise organizovan. Niste spremni da se uhvate off oprezu, i nisu baš ljubitelj spontanosti. Ne nasmijati kad vas uhvate u situaciji u kojoj ti stvarno treba pomoć Nurturing, ali ne postoje u blizini. Umjesto toga, potpuno polude i nazvati 911.

Planiranje unaprijed je jedan od vaših stubova za uspješan život. Morate znati gdje je sve. Ti si onaj koji je cijevi do kada neko kaže: "Da, ali gdje ćemo naći jedan od onih u ovoj kući."

"Dobio sam ti", kažete.

Štedite dana i idem nikuda bez osnove ostavlja vas osjećaj goli i ranjivi.

"Neko molimo zaustavi voz! Zaboravila sam nešto! O MOJ BOŽE!"

Ranac

Ako često nosite ranac oko ramena, ja ću pretpostaviti da ne pridaju svojim moja procjena. Ono što ljudi govore o tebi kao voda isključen patka leđa - to kotrlja pravo isključiti.

Previše si slobodnog duha i zaljubljen u svoj život čekati validaciju od drugih. Živite za danas i da su to napravili svoju misiju u životu da upiju svaki drugi Bog vam je dao. Želite da istražite i imaju avanture svaki dan, a volite napustiti svoju zonu udobnosti i preuzimanje rizika.

Ruksak je ispunjen manje lepotom osnove i više sa svakodnevnim komunalne usluge, kao što su olovke, boca vode i četkicu za zube. Vaš takođe nose razglednica i uspomene iz mjesta gdje ste posjetili i uvijek držite spakovane torbe, tako da možete glavu iz hira kad god trenutak uhvati.

Kandže

Jacqueline-Fernandez je dobro poznat po tome što primećen s njom clutch torba, kao i mnoge druge poznate ličnosti, uključujući Esha Gupta, Scarlett Johansson, a prekrasna Christina Aguilera.

Ali šta torbica, reći o ovoj fantastičnoj žena, a vi?

Noseći clutch torba s vama kaže da ste pomalo minimalistički koji ne voli previše ništa. Ti se ne sviđa nered, muke - ili previše artikala u vašoj torbi. Možete uživati ​​u podnošljivim lakoću postojanja.

Naravno, imate hoće i želi baš kao i sve žene rade. Možda imate mnogo, a možda i oni se razlikuju. Ali ti si jako dobar u čuvanju vaše želje i vaše potrebe odvojeni. I kad krenete sa svojim kvačilo torbu, ti se samo ono što vam je potrebno.

Sve što ti je potrebno je u torbi i ništa više. A ti si potpuno u redu s tim. Manje je uvijek više - i to je stilom.

Osim toga, ne treba da bi privukli pažnju na sebe. Ti ne pažnju. Samo želite učiniti ono što treba raditi. Efikasnost je ključ. To je također zapanjujuće elegantan i šik. Baš kao ti.

Cross Body (Ili Messenger) Bag

Cross vreća zaista sve popularniji. Ali šta tvoj govori o tebi?

Ako redovito baca krst tijelo torbu preko ramena, to ukazuje na to da ste prije svega djevojka koja je zaljubljena u modi. Stalno u toku sa svim najnovijim trendovima, a ne možete napustiti kuću bez vašeg Essentials.

Ti nisi ljubitelj torbu, jer je to samo malo prevelik za svoj modni senzibilitet. Želiš li nešto funkcionalna da je šik. Krst tijelo torba, dakle, ispunjava dva cilja: to je funkcionalan, i nudi dovoljno prostora za vaše osnove, ali i pomaže vam da pogledate nevjerojatan.

I to odgovara vašoj ličnosti. Ti si praktični i organizirani, ali ti si i moderan. Imaš savršen spoj stila i tvari događa.

Arm Candy Bag

Možda je suprotno djevojke koji vole torbe kvačilo, ti, ponosni vlasnik jedne ruke bombona torba da slobodno visi iz ruku, su vatreni, strastveni i emotivni. Ti si također u kontaktu sa svojim umjetničke strane, i volite da budete kreativni sa svime što nosi - i držite.

Za tebe, ništa u životu treba da služe samo funkcionalnu svrhu. To bi trebalo poslužiti i estetsku svrhu. I torbu čini upravo to. Živite za modu i umetnost, i ne izlazi iz kuće tražim ništa manje nego na svoj najsmjelije.

Ti si često nepraktično i impulsivno, ali ćete uživati ​​u dobre stvari u životu. Voliš boja, energije i dobrih vibracija. Ti si uvjeren, ali ne i arogantan, a ti si se vijoriti svoju ličnost sa svijetom.

Drugi možda kritikujete za bezbrižno žive za danas ličnost, ali znaš da si samo ljubomoran na svoj želju za životom. Oni žele oni imali svoje povjerenje da se usudio da bude drugačiji.

load...