Zanimljivo

Kako da pohvališ ženu? 8 pohvale da žene često nailaze

Kako da pohvališ ženu? 8 pohvale da žene često nailaze

Svatko voli da se pohvale, ali žene su prilično dobri, a ponekad, u čitanju više u reči, nego što je to stvarno mislio. Čak i dobronamjerni, nevini komentara može biti pogrešno shvaćen i ostavili davalac tzv kompliment pitajući se što na zemlji su rekli pogrešno. Neki komplimente iako su lakše od drugih da se na pogrešan način, pa evo osam komplimente da je najbolje da se izbegne, ili se mogu uzeti kao uvrede:

1. Imate velika ličnost

Ono što nije u redu s tim? To zvuči kao savršen dodatak nekome, ali to je lako uzeti na pogrešan način. A djevojka može biti jako inteligentan, fun loving djevojka, ali ona i dalje želi da zna da ona izgleda predivno. Pa šta vi govorite? Može biti nešto poput: 'Ne brini, da niste dobili izgled, svoju ličnost čine za to?'

2. Ti si lijepa i umiljata

Umiljati, je loša riječ! Umiljati sredstva bucmast, u najboljem slučaju, ili čak i masti u najgorem slučaju. Umiljati i vrsta ukazuje na nedostatak inteligencije. Ti si u osnovi u odnosu Žena na nešto poput meda. Nešto što je mekan, pištaljkom i ne baš pametan.

load...

3. Ti si moj lepa mala stvar

'Ne, ja nisam ni malo, ja nisam neživi predmet, niti da li me imate!' - ovo je način na koji djevojka može reagirati na ovaj kompliment. A kompliment koji sugeriše vlasništvo nad Žena će uvrijediti, međutim slatko možete pomisliti što zvuči.

4. Možete oprao dobro

Ok, tako da znamo na šta misliš ovdje, ali ne bi 'da izgledaš predivno večeras', biti malo bolje? Ono što stvarno kaže da je dama sa ovom kompliment je da je ona obično izgleda u potpunom neredu, ali ona je malo napora, za promjenu.

5. Ti si poseban tip osobe, ti si drugačiji

Niko ne voli da mu se kaže da su abnormalne, a to je upravo ono što ovaj kompliment radi. Stvarno će dobiti Žena pita šta nije u redu s njom, a ne što joj osjećati dobro o sebi.

load...

6. Volim Žena koja uživa u svom hranu

Ništa s hranom, težinu ili jedenje je apsolutni ne-ne! Kako god ti kažeš o ishrani neće pasti dobro. Ćete se kaže da je višak kilograma, previše mršava ili možda ona je čak i neuredno jede. Ne možete pobijediti u ovom jednom, tako izbjeći u potpunosti.

7. Znate kako da se zabavimo

Ako Muškarac je očekivao neki spavaća soba akcija večeras, tada je samo eksploziju svoje šanse sa ovim kompliment. Cela ideja ukazuje na to da žena dobro vrijeme gal je loš. To ukazuje na svim sjednicama noći piće i nešto bez morala!

8. Ne mogu da verujem da si sama

Ako pokušavate reći Žena koja je lepa, onda je ovo pogrešan način da se o tome. Ono što stvarno rekao je da, ako je ona tako dobro izgleda, šta drugo nije u redu s njom? Mora postojati neki razlog da ne može da nađe momka.

Znate li neke druge komplimente da su žene često smatraju uvredljivim?

Slobodno podijelite svoje misli i savjete o tome kako da pohvalim Žena u komentar ispod teksta.

load...