Zanimljivo

Kako da razveselite svoju devojku i poboljšate svoje raspoloženje? 10 savjeta

Kako da razveselite svoju devojku i poboljšate svoje raspoloženje? 10 savjeta

Kada djevojke sići na deponijama, momci mogu teško da znam šta da radim. Neki misle da je ignorisanje je to najbolja opcija, a drugi su odlični u stavljajući svoje stopalo u njemu i da se stvari najgore. Dakle, za one koji puta kada devojka oseća nizak, evo deset stvari koje možete učiniti i reći da poboljšaju njeno raspoloženje:

1. Slušajte pažljivo 

Ako ona želi da razgovara o tome, onda slušati, i slušajte pažljivo. Ponekad, sve što treba je da osoba iskaliti svoj bes na i da stvari sa grudi. Ne čak ni da ponudi rješenje u ovakvim slučajevima, samo budi tu za nju i slušati.

2. Idite u šetnju s njom

Još jedan dobar savjet o tome kako da razveseli svoju devojku je da ukazuju na to da idete u šetnju zajedno. Hodanje je odličan način da se oslobodite stresa i očistiti um, i malo svježeg zraka i kretanja može pomoći da osmeh na licu.

load...

3. Ne daj joj simpatije, daj joj na razumijevanju

Govoreći joj da se osjećate žao za nju će ojačati samo svoje loše raspoloženje, ali govoreći joj da razumijete će joj pružiti podršku. Stavljanje sebe u njoj cipele i pokazuje da shvatite kako se oseća će joj do znanja da mogu raditi zajedno prevazići loše raspoloženje.

4. Dajte joj zagrljaj

Sljedeći dobar savjet o tome kako da razveseli svoju devojku je jednostavan - da joj zagrljaj. Grljenje je medicinski dokazano da je raspoloženje pojačivač. To zvuči tako očito i tako jednostavno, ali to je neverovatno ono što voli zagrljaj može učiniti kako bi razveseliti Žena se i to može učiniti mnogo više od riječi može.

5. Odvrati joj

Kako razveseliti svoju devojku? Get joj da se malo slobodnog vremena od problema, dajući joj nešto drugo za razmišljanje. To nije dugoročno rješenje, ali govorimo o nečem drugom za neko vrijeme, ili radi nešto što joj odvlači pažnju od pitanja će joj dati pauzu i možda ona će doći do boljeg rješenja koje previše.

load...

6. Pokušajte i da joj da se proširi na problem

Ako ona želi govoriti o onome što se čini njen nesretan, onda ohrabriti je da to učini, s otvorenim odgovorima. Ne samo skočiti u sa svojim rješenje, tražiti od nje da dodatno istraži to pitanje i pomoći joj da pronađe svoje odgovore na njen problem.

7. Pokušajte i ubrizgati malo humora

Humor također može pomoći kako da razveseliti svoju devojku. Smijeh je često najbolji lijek, ali ne čine svjetlu sve što je čineći je nesretna. Pucanje neke šale o nečem drugom, međutim, može posvijetliti raspoloženje i odvesti misli sa njom problema.

8. Ostanite pozitivni

Šta god da radite, ne slažu s njom da je situacija beznadežna! Možete pomoći podigla raspoloženje tako što je kao pozitivna i optimistična kao što možete. Morate biti onaj koji joj daje energiju i optimizam da sama izvuče iz svoje loše raspoloženje.

9. Budite strpljivi

Druga stvar da su muškarci skloni učiniti je da postane nestrpljiv sa raspoloženjem svojim djevojkama ". Govoreći joj da "trgni se" ne ide na posao, tako da budite strpljivi i pokazati malo više misli i ljubaznost od toga, ili ćete samo da joj je ljut i onda ćete biti meta svoje loše raspoloženje.

10. Pokaži joj da je voliš i da ti je stalo

Ponekad, sad se dešavaju stvari koje ljudi jednostavno ne odskakati pravo nazad od njega s osmijehom na licu. Najbolja stvar koju možete učiniti u ovim okolnostima je da pokaže svoju devojku da je voliš. Uzeti neki od pritisak na nju, kuvanjem večere, na primjer, i biti spremni da slušaju, kad bude spremna da razgovara. Tvoje vrijeme je vjerojatno najvrednije što možete ponuditi do nje.

Da li imate neke druge savjete o tome kako razveseliti svoju devojku i poboljšati njeno raspoloženje?

load...