Zanimljivo

Kako dobiti devojku? 8 dobrih saveta za momke

Kako dobiti devojku? 8 dobrih saveta za momke

Ono što većina momci stvarno žele, iako oni ne mogu priznati da, je devojka da mogu da se mazim sa, može vjerovati i koji će ih vole zbog onoga što stvarno jesu ili, drugim riječima, djevojka koja se može voljeti i koji će volim ih nazad. Ako je teško pronaći pravu devojku ili možda možete dobiti djevojke, ali ne možete dobiti djevojka, a zatim pročitajte osam naših savjeta koji će vam pomoći poboljšati svoje šanse:

1. Kako dobiti devojku? Dobiti u proteklih

Prva stvar koja bi mogla biti ti sprečava da napreduje je ono što je iza vas. Pusti prošlost i zaboravi, da li je to prošlost kvarove ili bivše djevojke. Ovo je novi početak, pa stavi sve što je u prošlosti iza sebe, sve djevojke nisu isti, znaš.

2. Stavite malo truda u svoj izgled

Još jedan savjet o tome kako da biste dobili devojka - staviti malo truda u svoj izgled. Računati prvi utisci, tako da je sljedeći korak je da ti dam 'makeover'. Ošišaj se, ponovo svoj ormar i ne zaboravite da se brije svako jutro! Djevojke vole dobro njegovan čovjek i to će dati svoj samopouzdanje pojačanje previše.

load...

3. Ponovo otkrijte muškog strani

Muškarci dobiti zbunjeni poruka ovih dana o tome što djevojke žele u muškarca. Da, oni žele slatkiš i osjetljive momak, ali većina od njih žele da se osećaju zaštićenim previše, djevojke žele snažnu i pouzdanu čovjeka da bude u blizini. Ovo ne znači da treba da pobegne danas i prijavite se za borilačke vještine, naravno, ali na umu nekoliko stvari o umjetnosti viteštva neće ići u redu i samo biti džentlmen.

4. Koristite inteligencije mudro

U glavnom, cure ne vole štrebere, tako da, ako možete vidjeti naznake Sheldon Cooper iz The Big Bang Theory, u sebe, onda to može biti vremena za nekoliko promjena! Držati korak sa aktuelnim pitanjima, pa čak i malo modne trendove i osoba ogovaranja, a vi ćete imati više zajedničkog sa djevojkom koju možete govoriti.

5. Ne zaboravi smisao za humor

Još jedan važan savjet o tome kako da biste dobili devojka - koristite smisao za humor. Ako ste prilično pitati bilo koju devojku šta kvaliteti su u čoveka koji može da dečko materijal, ona će reći sposobnost da joj smeh. Vi ne želite da postane konstanta joker, to je samo dosadno, ali biti u prilici da vide lakši stranu života i biti u mogućnosti da se smeje sa njom će joj još više privlači vas.

load...

6. Neka vidi znakove

Djevojke su stvarno dobri u čitanju govor tijela, kako bi bili sigurni da vaše je jasan i lako razumljiv. Ne preterujte stvari, ili ćete izgledati čudno, ali, ako ste zainteresovani kod žena, onda joj pogledati u oči kada razgovarate s njom, nagne naprijed malo da je bolje čuju i obrate pažnju na ono što ona kaže.

7. Naučite da flertuje

Kada počnete da se osjećaju vezu s djevojkom, možete se kretati stvari nivo i pokušaj malo nježan flertovanje; to nije tako teško kao što mislite. Možete početi samo komentarišući stvari koje možete primijetiti o njoj: nove cipele, novu frizuru, takve stvari... Ili poslati cvijeće sa malo notu njena vrata... Djevojke obožavaju cvijeće i spontana iznenađenja, ona će love it! To je prilika za vas da pokažete interes za damu i za vas da mjerilo njene reakcije na vaše napore.

8. Budite strpljivi

Naš konačni savjet o tome kako da biste dobili devojka - samo budite strpljivi. Strpljenje je vrlina i to je svakako istina, kada su u pitanju žene! Žene ne vole da se požurili, to je razlog zašto oni troše tako dugo u kupaonici, pa dajte joj šansu i uzmi stabilan, ili možda početi da izgleda da su očajni. Bolje je da se zadržavaju u "prijatelj zoni" za neko vrijeme, nego da je otjerate od brze poteze.

Kako dobiti devojku? Da li imate neki drugi saveti da dijele? Slobodno da to učine u komentar ispod teksta.

load...