Zanimljivo

Kako napraviti svoju devojku srećnom? 8 slava savjeta za momke

Kako napraviti svoju devojku srećnom? 8 slava savjeta za momke

Djevojke su teško zadovoljiti, znamo da, i baš kad mislite da ste učinili sve kako treba, bang! Ona te udari sa jedna stvar koju bi zaboravio. Mogli bismo napraviti listu od stotinu načina da zadrži svoju curu sretan, ali većina od njih su samo tako zdrav razum, pa evo osam poena koje možda još nisu razmišljali o:

1. Ne pokušavajte da promeni

Prvi savjet o tome kako da tvoja djevojka sretan je - shvatiti da djevojke ne mislim kao ti, i učenje ljubavi koja će vas staviti u dobro ime. Oni mi ceo dan u kupovinu i kupuju ništa, oni mi pričaju tri sata na telefon prijatelju i ne govoreći ništa bilo važno i oni vole roze, slatka i umiljata stvari. Ne pokušavajte i promeni, jer nikada nećete uspjeti, umjesto toga, prihvatiti te čudne i bemusing ponašanja, kao dio osobe koje volite.

load...

2. Nikada ne lagati i uvijek odnosio prema njoj s poštovanjem. Uvijek.

Vi znate da je velika laž su u pravu, ali šta je sa male bijele? Čak i ovi laži, možete pomisliti da su bezopasni, su velika stvar za devojku. Pokaži joj poštovanje prema uvijek iskren i biti iskren u svakom trenutku, jer djevojčice imaju neobjašnjivu talenat sazna kad lažeš. I da, uvijek biti gospodin sa svojim Žena: otvorena vrata za nju, dati joj svoju ruku pomoći, tako da ona će se osjećati kao princeza pored vas.

3. Obratite dobar pažnju na ono što ona kaže

Obratite pažnju na sve ono što ona radi i sve što ona kaže i napraviti mentalnu notu, ona će se postavljati pitanja kasnije, a ako dobijete jedan pogrešan, onda si u nevolji. Da njena najbolja prijatelja prijatelj je ostavio dečko da pobegne sa prijateljima svog dečka najbolji prijatelj može imati nikakav značaj za vas, ali, kada ti djevojka počinje da priča o tome da se sutra, bolje da su slušanje. 😉

4. Pokaži joj svoju ljubav i naklonost 365 dana u godini

A čestitke kartica za Valentinovo nije posao za ovu godinu, tako da je naš sljedeći savjet o tome kako da tvoja djevojka sretan je - dobro odnosio prema njoj i pokazati joj da je voliš cijele godine. To nije teško: poklon tu, Potvrđujući 'Volim te' tamo ili nježan poljubac sada i onda, samo kako bi bili sigurni da se oseća voli i želio, pomoći će da se zadrži sretna 365 dana.

load...

5. Prema njoj kao najvažnija i najljepša žena na svijetu

Ne uzimajte svoju ljubav zdravo za gotovo. Nemojte biti sebični prihvatajući svoju ljubav i naklonost i davanje ni nazad. Male stvari koje ona radi za vas znači mnogo, zar ne? Pa, ne želite da se oseća kao da uzima zdravo za gotovo, tako da joj se kao najvažnija i najljepša žena na svijetu i da joj malo vratio previše, uzimajući svoj udio u poslove i davanje njoj dan ili tretirao nekim cvijeće, poklon iznenađenja i noćne izlaske.

6. Get zajedno sa svojom porodicom

Još jedan savjet o tome kako da tvoja djevojka sretan je - da, zajedno sa svojom porodicom. To može biti teško i za neke ljude, jer oni nikada neće biti dovoljno dobar za njihov otac-in-zakoni devojčica ', ali ti se zajedno sa in-zakona je od vitalnog značaja za čuvanje svoju devojku sretan. Ona stvarno želi odobrenja njenih roditelja, tako da sve od sebe i da će to cijeniti.

7. Kupatilo joj je domena! Sada znaš…

Odustati sada, zato što nikada neće dobiti muževan kupatilo. Uzmite bilo koji drugi dio kuće, koji se može dijeliti, a vi ćete biti dozvoljeno nekoliko stvari kako bi ga sami, ali kupatilo je njena; pa neka joj ukrasiti to kako ona želi, odaberite ručnici i samo biti zahvalni za maleni malo prostora u kutu kabineta kupatilo za stvari koje ona vam dozvoljeno.

8. Budite razumijevanje i podršku

Iznad svega, dati svoju podršku kada je to potrebno. Ponekad možete ni shvatiti zašto tvoja djevojka je toliko uznemirena zbog nečega što vidite, kao trivijalno i nevažno, ali, ako je to važno za nju, onda bi trebalo biti važno za vas. Tu će biti vremena kada je potrebno rame za plakanje, tako da budem tu kada joj je potreban jedan.

Kako napraviti svoju devojku sretan? Da li imate neki drugi saveti na umu? Molim vas, slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...