Zanimljivo

Kako se osloboditi oznaka kože? 10 prirodnih lekova

Kako se osloboditi oznaka kože? 10 prirodnih lekova

Koja je fora sa fibromi? Zašto se razvijaju? Šta su oni?

Dobra vijest je da fibromi su bezopasni. Oni nisu te ubiti. Ali oni su stvarno dosadni, jer oni izgledaju čudno, i imaju tendenciju da se pojavljuju na stvarno dosadne dijelove tijela!

Ponekad, čak rastu tako velika da zapravo utjecati na vaš samopoštovanje, posebno kada se pojave negdje stvarno vidljivi.

Kože oznake mogu rasti u mnogim mjestima, kao što su vrat, odrastao, ispod pazuha - pa čak i kapke.

Uklanjanje njih zapravo nije tako teško kao što ste možda mislili. Postoje brojni prirodnih lijekova možete koristiti koje će ih očistiti odmah, a uzrokuju pored bol ili muke. To je imati na umu da fibromi ne samo da nestaju, a većina pravna sredstva će trajati najmanje dvije sedmice da rade svoju magiju.

load...

Hajde da pogledamo njih 10!

Origano ulje

Origano eterično ulje je stvarno efikasan u uklanjanju fibromi zahvaljujući super jakim antibioticima. Ona također ima anti-septičkih, anti-upalni i anti-oksidativnih svojstava.

Origano eterično ulje radi jako brzo, i može imati svoj citat kožu eliminirana je u samo nekoliko tjedana - četiri na većinu, ako tag koža je posebno tvrdoglav!

load...

To je zaista sve zavisi od toga kako je eterično ulje reagira s vaše kože. Neke žene su sreće, a oznaka briše se u roku od tjedan ili dva, ali neki će morati čekati malo duže.

Maslačak Stem Juice

Maslačak matične sok se koristi za liječenje brojnih pritužbi kože. Sve što trebate učiniti je tai maslačka i stisnuti stabljiku dok mliječno tečnost se vadi.

Zatim nanesite tečni na zahvaćeno područje kože, pokrijte flaster i držite ga tako preko noći.

Kora od banane

Primjenom koristi koru od banane na kožu možda ne zvuči kao tvoj čaj sada, ali moraš da nas sasluša.

Unutrašnjost banana kože sadrži mnoge vitalne hranjive tvari i vitamine da vaše tijelo želi. Već zato što jesti bananu prije odbacivanja kože, vaše tijelo propušta.

Ako želite da riješi dosadnih fibromi brzo i jeftino, jednostavno uzeti svoj koriste koru od banane i ostavili ga na koži oko pola sata. Zatim isperite područje s toplom vodom.

Orah Hull Prirodni Tincture

Možda vas pitam "šta je đavola?", sada. Ali nose sa nama.

Orah trup se najčešće koristi za liječenje brojnih problema na koži, kao što su lišaj, akne, mladeži, bradavice - i fibromi.

To je računao da je razlog zašto crnog oraha Trup je tako dobra u liječenju kožnih bolesti je jer sadrži Juglone, prirodni sastojak koji pretvara vaš fibromi (i akne itd), tako toksičan da vaše tijelo zapravo odbacuje svoje tkiva. To u osnovi pokretati fibromi odatle!

Ako napravite Orah trup tinktura, možete ili da ga alkohol ili na bazi vode.

Bijeli luk

Beli luk je nevjerojatna. U redu? To je sjajno. Tako je dobro da dijetetičari i nutricionisti se slažu da bi trebalo da imaju za cilj da dodate češnjak na večeru svaki dan.

Ali, kao i konzumiranje belog luka za optimalno zdravlje, možete koristiti češnjak paste za eliminaciju neželjenih fibromi.

Izrada ove paste je jednostavna, a sve što treba da uradite je da slomi nekoliko čena - to je to!

Zatim nanesite pastu na aktuelnostima na vaš fibromi pre prekrivanja sa zavojem i odlazili dok spavate.

Uklonite sljedećeg jutra, operite područje, i ponovite postupak sve dok se oznaka opada.

Tea Tree Oil

Ulje čajevca je fab eterično ulje koje ste vjerojatno već čuli mnogo o. Često se primenjuje lokalno na kožu za liječenje stanja kao što su akne, a takođe je visoko efikasna kada je u pitanju ispravljanje fibromi.

Prema drevnoj kineskoj mudrosti, fibromi ukazuju na to da vaše tijelo pati od vlage. Zvuči kul, zar ne? Srećom, zahvaljujući anti-virusni, anti-gljivične i anti-bakterijska svojstva čajevca Eterično ulje, to je u mogućnosti kako bi se uklonili vlage iznutra i eliminirati vaše tag kože.

Sok od limuna

Limunov sok je odličan za ispiranje toksina iz vašeg tijela, a to je vrlo preporučljivo da pijete čašu svaki dan.

Sok od limuna također može ukloniti fibromi. Ova metoda je jednostavna, efikasna - i pristupačan.

Razlog zašto sok od limuna je tako dobro na uklanjanje fibromi je zbog svog sadržaja limunske kiseline. Nakon nanošenja topikalno više puta, limunska kiselina će se na kraju razgradi zidove vaše kože oznake.

Držite na primjenu i vaše oznake će na kraju biti gladna kiseonika, na kojem trenutku oni će umrijeti - i oljuštiti. Jej!

Ova metoda će uzeti malo vremena za rad, mada - recimo, mjesec dana najmanje.

Aloe vera

Aloe vera se može koristiti za liječenje brojnih stanja kože, i često se koristi za liječenje akni i bradavica. Ona ima različite ljekovitim svojstvima, i jedan je od najsnažnijih pravnih lijekova prirode protiv bolesti.

Sve što trebate učiniti je primijeniti svježi gel aloe vere na citat kožu prije masiranja za nekoliko sekundi.

Učinite to tri puta na dan sve dok se oznaka padne.

FIG Stem Juice

Kao alternativa maslačak matičnih sok, smokve matičnih sok je fab, jer, kao i eliminaciju svojim dosadnim fibromi, takođe pomaže u obnovi vašeg tela alkalna-kiselina ravnoteže - što je vrlo važno!

Bloodroot Paste

Ovaj je lijevo-polje od bilo čega drugog na ovoj listi, a mi pozivamo neki oprez prije nego ti idi i probaj. Ključno je da se jednostavno ne preterujete to. Zašto? Jer je na meti zdrave stanice jednako kao i one loše! Prokleto.

Bloodroot se koristi stotinama godina u liječenju bradavica, mladeža i fibromi. To može biti efikasna, ali to ne radi za sve kada je u pitanju fibromi. Ako se ne primeti bilo kakve promjene nakon nekoliko dana, zaustaviti primjenu.

load...