Zanimljivo

Šta da dobiješ svoju ženu za rođendan? (neki saveti za muškarce)

Šta da dobiješ svoju ženu za rođendan? (neki saveti za muškarce)

To je stvarno čudno: Pomislili biste da je duže poznajete nekoga, lakše bi bilo da se misli o poklon ideje za svoj rođendan. Uostalom, vaša žena je nekome treba da znate unutra, zar ne?

Pa, ne baš. Stara izreka da su muškarci s Marsa, a žene su s Venere uvijek zvoni istina, i iako možda znaš šta čini tvoju ženu smijati i ono što čini da plače, verovatno i dalje ne znam šta joj je omiljena kozmetički brend ili da ona obožava torbe.

Kao takav, odlučite šta da joj za rođendan nije lako. Napraviti jedan pogrešan potez i mogli izazvati njen gnjev do te mjere da ona ne govori da ti za nedelju dana.

load...

"Ne mogu vjerovati da si me ovo uzorkom ogrlica! Trebalo bi da znate mrzim ovaj stil! "

Da bi se izbjegla katastrofa, evo 10 ideja za ono da se vaša supruga za rođendan.

A Candle Lit Večera

Stvarno ne možete pogriješiti s svijeća lit večere. To pokazuje da vam je stalo za nju i da ona znači svijet na vas.

I, hej, to je mnogo bolje nego da joj se za hamburger.

Sve žene vole svijeća lit večere na njihov rođendan. To je nevjerojatno romantična gesta od strane čovjeka. Možete ili ugostiti svoju svijeću lit večere kod kuće, ili biste mogli uzeti svoju ženu kako bi je elegantan restoran. Šta god da odlučite da radite, vi ste na pobednika.

load...

Spa vaučeri

Žene vole da se maze, to je činjenica. Žene koje naporno rade tijekom tjedna prije nego što dolazi kući kuhati večeru, očistite kuću i srediti financije zaslužuju pauzu i onda.

A rođendan je pravi trenutak za takav odmor.

Pa zašto ne tretira ljubav svog života na neke spa vaučera? Ona bi mi samo nekoliko sati uživati ​​u sebi. Ne morate ići s njom; pusti joj do znanja da si mislio na nju dovoljno da joj se vaučera.

Nakit 

Iako su uglavnom sve žene cijeniti nakit za rođendan, i dalje možete pogriješiti kupovinom joj je nešto što nije njen stil. To je kao da momci sa sportske ekipe: Ako vaša supruga kupili karte gledati Manchester United, iako vam podršku Manchester City, ti ćeš biti prilično mrzovoljan. Ne ideš da verujem da još uvijek ne zna koji tim vas podržati!

Ako niste sigurni što stil nakita svoju ženu voli, mogli biste pitati njen prijatelj za savjet. Nakit je skupo, tako da ne želim da se što pogrešan izbor ovdje.

Cook Večera

Ovo je samo opcija ako znate kako kuhati. Ne trudite se kuhanja večere za nju ako niste dobili prvi trag o kuvanju (ili čak i znati gdje je kuhinja), jer je zadnja stvar koju tvoja žena želi na njen rođendan je da se sluša da te pitam: "Draga, gdje su tavi? ", a takva pitanja cijelu noć!

Oni ne žele da zovem vatru most.

Ako, međutim, ti si dab ruku na kuhanje, trebali biste u potpunosti uzeti u obzir kuhanje ljubav svog života svojih omiljenih jela. Kuhati joj nešto smisleno koji pokazuje da je voliš.

Vodi je Šoping

Znamo, znamo. Sve ove godine ste bili zajedno, ti si apsolutno mrzio kad god vam je svoju ženu vukao se na odlazak u kupovinu. Pomisao da bude zarobljena u prometnoj tržni centar u subotu popodne dok je fudbalski tim otpočinje nekoliko kilometara dalje šalje zadrhti niz kičmu.

Ali sada kada je vaša žena rođendan, vrijeme je da joj zadovoljimo njen snimaju u kupovinu. Daj joj malo novca za trošenje, ili daju joj svoju kreditnu karticu. Neka kako uživa sama pokušavajući na haljinama i prskaju se na neke poslastice.

Kupi joj personalizirani poklon

Muškarci nisu previše napravila pometnju kada je u pitanju personalizovanom poklone.

"Ja stvarno ne zanima me da li je moje ime je na mojim šolja", kažu oni. "To je samo šolja."

Žene, međutim, vole personalizirane darove, kao što su prilagođeni šoljice za kafu ili okviri za fotografije.

Personalizovani pokloni su stvarno jeftini, previše, i obično ne mogu ih pokupiti od lokalnih kuće s odjećom za nekoliko dolara.

Novi sat

Novi ručni sat je nešto puno djevojaka žele, čak i ako oni to ne kažu. Ponekad mi se uzdrži od govori naših partnera da bih novi sat, jer ne želimo da se čini materijalistički ili ne želimo da naše muža da nam kaže "to je samo sat. Ne možeš da proverite vreme na telefonu umjesto toga? "

To nije stvar! Žene vole da imaju prilično stvari omotana oko svojih zglobova, tako da bi trebalo u potpunosti razmotriti uzimajući svoju ženu potpuno novi, prekrasna izgleda sat.

A Skincare Set

Vjerovali ili ne, čak i prekrasna žena neće imati savršenu kožu sve vrijeme. Naša koža nije lako nakon izgledaju, a mnoge žene svakodnevno suočavaju bitke pokušavajući da nepravilnosti i uvjetima - kao što je psorijaza - na odstojanju.

Kupujete ženu za njegu kože set za njen rođendan pokazuje da ste zaista mislim na nju i da ona izgleda zdravo i lijepe u svakom trenutku.

A New torbu

Djevojke trebaju torbe vole momke potrebna novčanike. Naravno, torbe su veći i često skuplji, ali su neophodne luksuz.

I više raskošnih torbicu, to bolje.

Na neki način, torbu je još samo dodatak; to je i modni izjavu da je kao dodatni komad odjeće. Ako znate da je vaša supruga mogao sa novom torbu, zašto ne ulažu u epizodi pogledajte onu koja će je dovesti mnogo ljubavi i radosti u narednih nekoliko godina?

Amazon Gift Card

U redu, mi ćemo to priznati. Imaš nas: Žene vole da troše novac i tvoja žena je vjerojatno ne razlikuje.

Volimo online kupovine i dodavanje stavki u našoj listi želja. To nam daje trenutni zadovoljstvo, ali to je samo sramota ne možemo češće to!

A veliki dar za svoju ženu za rođendan je Amazon poklon karticu koja omogućuje joj provesti nekoliko $$$ na stvari ona je želi još dugo dugo vremena.

Koje su vaše omiljene rođendanski poklon ideje za nju?

load...