Zdravstveni saveti

10 zdrave hrane za jelo koja vam daje besprijekornu kožu

10 zdrave hrane za jelo koja vam daje besprijekornu kožu

Sve žene žele da rock lepa, zdravu kožu i tijelo koje će dobiti muškarci ih pogledam dva puta. Odgovor na to je dobar način života, dosljednom ostvarivanju i imaju zdrave hrane za jelo.

10 Zdrava hrana jesti da Give You Flawless Skin:

1. Salmon�

Imajući lepu kožu, ne samo da zahtijeva primjene različitih losione i kreme, ali također može imati Flawless Skin hraneći vaše tijelo sa zdravim namirnicama. Jedna takva hrana je divlji losos koji igra vitalnu ulogu u održavanju kožu glatkom i mekom, također smanjuje šanse za pojavu ljuskave kože i akni.

load...

2. Slatki krompir i mrkva

Od svih zdrave hrane jesti slatki krumpir je također favorit, jer čini kožu lijepe i mekane sa svojim sadržaja vitamina A, ali ako niste to u krompir, možete pokušati šargarepe, jer ima sličan efekat.

3. Lubenice i mango

Karotenoida, koji se može naći u sočne lubenice i mango, pomoći u zaštiti kožu od sunca, dakle, jesti ove ukusne darove prirode može vam pomoći u postizanju zdrave i besprijekoran izgled kože u nema vremena.

load...

4. Oysters

Isto tako, uzeti neki plodovi mora s vremena na vrijeme, ako želite da se prekrasan izgled kože, prekrasna noktiju i zdrav brave; kamenice, na primjer, su vrlo visoke u cink koji čini vlasište i kosa zdrava (zapravo, kamenice imaju veći sadržaj cinka po obroku, od bilo koje druge hrane).

5. Vitamin C hranu bogatu (kivi, grejp i naranče)

Među zdrave hrane jesti su oni s velikom količinom vitamina C - kivi, grejp i naranče koje pomažu stimulirati sintezu kolagena i, kao što vjerojatno znate, kolagen usporava pojavu bora i sprečava kožu od postaje suha.

6. Peppers

Još jedna sa zdravom količinu vitamina C i može ubrzati nečije metabolizam je čili paprika, također sadrži kapsaicin - aktivna komponenta koja promovira lepu kožu, štiteći ga od oštećenja.

7. Tamna čokolada

Ako mislite da tamna čokolada će vam mast, onda ste u zabludi. To je zapravo vam pomaže da se postigne mekša i zdravija koža, zbog svoje visoke razine kakao flavanola; tako nastavite i uživajte u nekoliko komade koji ukusna užitak.

8. Jogurt

Oni koji ne vole jogurt toliko bi vjerovatno mi se, kada su saznali da će Vam pomoći da se Flawless Skin ni u vremenu, kao i oblikovati savršen struk. 😉

9. Matice i badema

Prekrasne kože može postići grickanje na orahe i bademe, jer imaju visok nivo vitamina E, štiti kožu od oštećenja životne sredine i prevenciji raznih iritacija kože i pogoršanja.

10. Špinat

Na kraju, i vjerojatno očekivati ​​da to bude dio popisa, je jesti dovoljne količine zelenog i lisnatog povrća. Zaliha na rukolom i spanać, jer su bogate antioksidansima koji vas bez nepravilnosti i pomoći da ostvari taj blistav i besprijekoran kože želite. Volim što spanać smoothies; ne samo da može biti veoma ukusan ako se s pravom sastojaka, ali i (i što je najvažnije) - to je vitamin eksplozije!

Pojesti i da se ulepšan sa različitim zdrave hrane. Jesti zdravo i pije puno vode će vam pomoći u postizanju da besprijekoran i lijepe kože ste oduvijek sanjali.

Nadam se da vam je ova lista zdrave hrane korisno.

Koje druge zdrave hrane voliš jesti kako bi dobili besprijekoran i lijepe kože?

Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...