Zdravstveni saveti

9 tajnih podataka o devojkama koje trebate znati

9 tajnih podataka o devojkama koje trebate znati

Koja je njihova tajna? Oni žive u teretani? Fit devojke koje uvijek izgleda da trim i nikada ne čini se da imaju problema uklapanje u njihovim treninga imaju nekoliko malih tajni rukave da mislimo da bi trebali znati. Tako čitati dalje, evo dijelimo neke od najboljih savjeta koji oni fit dame znati:

1. Fit djevojke pobijediti dosadu

Nakon istog dana fitnes režim, nakon što je dan, može biti 'oh tako dosadno ", a uskoro će SAP sve vaše motivacije. Probate različite vrste treninga, umjesto i to će zadržati svoj interes. Fitness centri nude različite vrste treninga ili samo napraviti malo istraživanja svog na Googleu. Ako vam se ne sviđa ono što ste pokušali, samo preći na drugu.

2. Idite dalje i kombinirano

Dobivanje fitness se postiže kroz niz koraka, a ne preko noći čudo, tako postavili sebe razumne ciljeve, ali svaki put kada se postigne jedan, postavite bar malo veći sljedeći put. Izazov će vas držati motivisani i željet ćete gurati na taj dodatni korak.

load...

3. Ne radim sama

Ako nemate prijatelja koji želi da vam se pridruže u režim vježbanja, onda možete se pridružiti klubu ili na časove. Ali izbjegavajte kao usamljenik u svim vašeg treninga, timski duh može voziti da bolje i napraviti cijeli proces mnogo zabavnije.

4. Pokrenite svojom glavom

Napumpati svoj um prije nego što napumpa vaše tijelo i naći ćete vježbanje mnogo lakše i mnogo efikasniji. Recite sebi 'Pobjeda' ili viču 'Go za to i stvarno se i sami u raspoloženi za uspjeh, a vi ćete biti isključena na leteći start.

5. Malo, ali često je bolje nego ništa

Ne morate da eksplodira sebe sa jednim, duge, proširena treninga, uzimajući više manjih sesija je jednako efikasna. To je lakše uklapa u vaš dnevni raspored i nećete dobiti ni tako dosadno.

load...

6. Fit djevojke mjeriti rezultate

Ako je gubitak težine je vaš cilj, a zatim redovno merite ili ako trčite maraton je svoj cilj, a zatim pratiti milja da radite. Bez obzira na vaš cilj je voditi dnevnik vaš napredak, tako da ako ikada postati obeshrabriti, možete pogledati unazad i vidjeti koliko daleko ste došli već malo poticaj vašoj odluci.

7. Fit djevojke zadržati zabava

Fitness ne mora biti naporno, trebalo bi da bude ugodno. Odaberite treninga da ćete uživati ​​ili ga učiniti društveni događaj ulaskom u klub i ne zaboravite na sebe dati nakon treninga tretira kao, zaslužio si!

8. Da li je za vas!

Budite jasni u svom umu zašto su sve fit. To nije zato što imate ili za nekog drugog, to je za tebe! Ako se koristi će da fitness donose ti je za tebe osobno, onda ćete pronaći disk koji vam je potrebno za uspjeh.

9. Fit djevojke dobro jesti, jedu zdravo

Fit devojke ne izgladnjuju. Potrebno je da imate energije biti u mogućnosti da biste dobili u formi, pa budite sigurni da redovno jedu zdravih obroka, tako da imaš gorivo za sve to dodatni rad ili jednostavno neće imati energije da ostvarite svoje ciljeve.

Koje su vaše omiljene fitness savjete i tajne?

load...