Zdravstveni saveti

Kako se rešiti dvostruke brade? 10 jednostavnih dijeta i vežbi

Kako se rešiti dvostruke brade? 10 jednostavnih dijeta i vežbi

Kad sam bio mlađi, moja sestra i ja smo rugati podbratka mog oca. Bismo reći da je to zapravo više kao trostruki bradu. Ili je možda imao beskonačnu količinu bradama! Bio je dobar sport, iako, i igrao zajedno. Znao je da je imao podbradak i obrazložene ništa nije mogao učiniti. "To je samo činjenica starenja."

Stvar je u tome, međutim, da postoji mnogo stvari koje možete učiniti kako bi izgubiti svoj podbradak. Moglo bi se učiniti ono što je moj otac učinio i sakrije ga sa šalom (on je čak nosio šal u sred ljeta), ili ste mogli odlučiti za skupi i prilično invazivne hirurške procedure.

Lično, ne preporučujem bilo koju od ove dvije opcije, jer postoje 10 jednostavnih vježbanje i dijeta savjete o tome kako da riješi podbratka u samo nekoliko tjedana. Dakle, stavite šal dalje, otkazati bolnici imenovanje - i pročitati na!

load...

Chew Sugar Free Gum

Prema istraživanjima, vrpolji je odličan način da se spali kalorija. Ako dodirnete nogama cijeli dan, možete narezati nešto poput 350 kalorija.

Ali dodirom stopala neće napraviti svoj podbradak nestane. Međutim, žvakaće gume može učiniti upravo to!

Ako ste ozbiljni o uzimajući osloboditi od vaših dvostruko rascjep, morate držati mišiće lica zategnuta. To znači davanje vilicu liniju dobar trening. Najbolji način da to učinite je žvakaća na šećer žvake bez ceo dan.

load...

Kakao puter

Još jedna goos savjet o tome kako da riješi podbratka je da koristite kakao maslaca.

Moj prijatelj je počeo pokriva sama sa kakao maslacem prije nekoliko godina. Mislio sam da je luda. Onda mi je rekla da je za poboljšanje elastičnosti njene kože.

Brz malo istraživanje je pokazalo da kakao maslac zaista poboljšati elastičnost vaše kože. To je, naravno, ima mnogo prednosti: usporava proces starenja, daje leđa svoj zdrav izgled, sjajne kože - i to također eliminira da dosadnih podbradak da je bio bane svog života otkako je odlučio da se duplira na tebi.

Sve što trebate učiniti je topla od 2 - 3 kašike kakao maslaca prije nego lagano masirajući ulje na svoj podbradak za samo nekoliko minuta svaki dan.

Neke Chin vježbe

Ovo je jedan od najefikasnijih savjete o tome kako da riješi podbratka.

Čim sam počeo uzimajući u fitness i prehranu, uzeo sam nova znanja da moj otac i rekao mu kako nekoliko jednostavnih bradu vježbe mu mogu pomoći da izgubi podbradak u samo nekoliko tjedana.

On je zauzeo njegovo šal i dao mi svoju punu koncentraciju. Rekao sam mu da bradu vježba se protežu vaše lice, vrat i vilice mišiće, a oni su ih i tonsko previše. Ovo je ključno za oslobađanje od podbratka.

Jednostavan brada vježba je stoga:

Držite kičmu uspravno prije nego ikad tako sporo nagnuti natrag glavu dok ne vidim plafon. Zatim, duri tvoje usne i držite 5 sekundi. Ponoviti oko 10 puta, a radi to svaki dan za nekoliko tjedana ili dok ne vidite rezultate.

Pijte zeleni čaj

Jedan od velikih savjeta o tome kako da riješi podbratka je da piju zeleni čaj; preporučuje se od strane toliko dijetetičari i nutricionisti zbog odličnog zdravstvene prednosti. Zeleni čaj može učiniti pametnijim, poboljšanje fizičke performanse, smanjiti rizik od raka, i smanjiti rizik od infekcije.

To također može pomoći da izgubite dva bradama. Ovo je, jer zeleni čaj je bogat antioksidansima koji ubrzavaju metabolizam, osiguravajući da trošite više kalorija i nakon toga izgubiti više težine.

Mnogo ljudi ne piju zeleni čaj, jer im se ne sviđa okus. Dobra vijest je da sada možete kupiti okusom čaj koji dolazi sa svim iste beneficije.

Jezik Press

Jezik press vježba je jedan od najboljih vježbi o tome kako da riješi podbradak, to je stvarno lako i jako efektivan. Sve što trebate učiniti je sjediti ravno i stavi ramena dole dok naginjanje glave, tako da možete vidjeti plafon.

Zatim pritisnite tvoj jezik u odnosu na krov usta. Dok je jezik u ovom položaju, potrebno je da spustite bradu prema grudima koliko god možete. Čim možete osjetiti svoj podbradak stupiti u kontakt sa svojim vratom možete opustiti svoj jezik i vratite se u početni položaj.

Jedite više vitamina E

Ako se ne sviđa razmazivanje sebe u kakao maslacu, jer zvuči pomalo 'eew', možete povećati elastičnost vaše kože jedući više vitamina E. Ovaj vitamin je od ključne važnosti da se bolje kože, a kada jedete više od toga, možete dobiti gladak, ravniji bradu. Ste u osnovi dobiti samo jedan bradu ste oduvijek željeli.

Vitamin E se nalazi u brojnim izvorima zdrave hrane, kao što su soja, mahunarke, jetra, smeđa riža, orašasti plodovi i sjemenke, ječam, i lisnato zeleno povrće.

Do The O

Ok Pritom O nije toliko zabavno kao radi gužve, ali to je stvarno efikasan ukoliko želite da izgubite duplo bradu za sljedeću grupu autoportret svojih prijatelja.

Za početak, potrebno je da sjedimo pravo i stavi ramena dole. Zatim nagnite natrag glavu i gledaj u plafon pred zatvaranje tvoje usne. Polako otvori usta i formiraju "O" oblik. Držite 15 sekundi. Ćete osjećati kontrakcije u ovom trenutku. Sada, opusti usta i vratiti tamo gdje ste počeli.

Laugh!

Jedan od najlakših savjete o tome kako da riješi podbratka je da se češće smijati. Smijeh je u osnovi slobodan vježba lica koje možete učiniti u bilo koje doba dana. Sve što trebate učiniti je držati komedija na i smijati svoj podbradak daleko.

Dinja

Dinje se sastoje od 95% vode, a voda je fantastičan za hidrataciju i umirenje kože. Bogata je svim vrstama korisnih vitamina i proteina, a bori se protiv dosadnih slobodnih radikala koji su blighting kožu i izazivaju dvostruko bradama.

Ali mi ne ukazuje na to da jedete dinje (iako je to u redu, previše); Umjesto toga, mi ukazuje na to da ste stapaju dinju prije nanošenja na pamuk loptu da se odnose na vaš podbradak. Ostavite u trajanju do 15 minuta za efikasne rezultate. Učinite to od 2 - 3 puta na dan.

Mlijeko

Mlijeko je još jedan fantastičan izvor svih vrsta korisnih vitamina i proteina koji su odlični za vašu kožu. Čisti vaš najveći organ i promovira elastičnost, previše.

Kako da biste dobili osloboditi od podbratka?

load...