Zdravstveni saveti

Top 10 ljetnih teretanih torba suštinski

Top 10 ljetnih teretanih torba suštinski

Ono što nosite u torbi postaje još važnije u ljeto, naročito ako želite ići ravno u teretanu iz kancelarije, pa evo deset torbu osnove koje će vas držati hidrirana, gorivo i spreman za rad, kao i neke koje su dobro imati cijele godine:

1. Refillable boca za vodu

Uvijek je važno da ostane hidrirana, a još više u ljeto, ali ne i svi žele da piju iz vodoskok; tako da je jedan od suštinske važnosti za mnoge ljude je pouzdan posudu za vodu, po mogućnosti staklene boce, a ne plastike; na taj način možete uzeti svoju piće ili smoothie s vama.

2. Nakon treninga grickalice

Spakovati neke grickalice za nakon treninga previše, da dopuni neke od te energije ćete radili van. Neka bude svjež i držati ga jednostavan; oraha i voća napraviti velike i jednostavne nakon treninga grickalice, ili prirodni, bez dodataka energije bar.

load...

3. Brzo suho peškir

Možda mislite da je peškir je samo ručnik, ali da ćeš biti u pravu! Pokušajte da koristite brzo suho ručnici, za nakon upotrebe teretanu. Oni su mnogo bolji za oslobađanje od vlage iz vašeg tijela i nećete biti nabijao vlažan ručnik natrag u torbu.

 4. 2-u - 1 gel za tuširanje

Pokušajte i držati nered u sportsku torbu na minimum pomoću kombinacije proizvoda, kao dva u jedan gel za tuširanje. Osvježite se i šampon kosu s jednim proizvodom, to će uštedjeti prostor i nešto od toga sve važne težine.

5. Uzmite pravo cipele

Cipele nisu samo modni detalj, pa budite sigurni da kupi pravo vrste za vaš trening. Tip cipela će biti drugačiji, ovisno o vrsti treninga, tako da ne samo ići na najlepši par, provjerite sa svojim lokalnim sportskim nepunih pronaći najbolje one, koji odgovara vašim stil treninga.

load...

6. Sportski grudnjak

Ovisno o količini podrške koja vam je potrebna, ulaganje u kvalitetan sportski grudnjak može biti dobro vrijedi odluka. Ako planirate ići u teretanu svaki dan, onda kupuju, najmanje, dva bi bila dobra ideja, tako da se može oprati i sušenja, dok nosite s druge strane.

7. Something to read

Hodanje pokretnoj traci mogu dobiti dosadno, pa knjigu, časopis ili e-čitač može pomoći da razbije dosadu. Nisu svi ljubitelj kanala koje oni pokazuju u većini teretana i, u svakom slučaju, to će vam dati priliku da nadoknadi dobru knjigu previše.

8. Uzmite svoju muziku

Nemojte zaboraviti svoju glazbu streaming uređaj i slušalice. Muzika može biti vrlo važno, posebno, u mirnom teretani gdje ne znaš mnogo ljudi. To će vam dati više motivacije da nastavimo sa treninga duže. Ako nemate svoj omiljeni playlist samo još, a zatim idite na Youtube i upišite u potrazi sitnice kao: 'najbolje treninga playlist "ili" treninga motivacijskih playlist', i uživaju u sportu, dok otkrivaju neke nove funky melodije.

9. Srce monitor stopa

Možete dobiti puno više od vašeg treninga od nosiš srce monitora. Kada koristite monitor, možete precizno pratiti, kada ste dostigli dovoljan broj otkucaja srca za mršavljenje i kardiovaskularne koristi. Također možete vidjeti, ako radite nešto previše.

10. Visi neseser

Viseći toiletry vreće mogu biti pravi bonus u sportsku torbu. Možete spakovati u punom putovanja veličine kontejnera šampona i tuš proizvoda, oni imaju dosta džepova i ne morate brinuti o stavljanju ih na klupu, možete ih objesiti pod tušem ili u ormariću.

Koje su vaše ljeto torbu Essentials?

load...